- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Kendinizi bir mahkum etmediğiniz kalmış. Kazık kadar adam kız arkadaşımdı deyip kimsenin ağzını kapatamıyor ancak siz bir de üzerine babasına mesaj atıyorsunuz. Çok gereksiz bir eylem olmuş.Merhaba herkese yeni bir konu açıyorum düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın
Pandemi sürecinden dolayı sevgilimle görüşmek zor oluyordu o babasıgilin evinin dışında dedesinin evinde kalıyordu sınavlarına hazırlık için ben de evine gidiyordum anca öyle görüşebiliyorduk cuma günü gittim her şey iyiyken tartışmaya başladık sonra konuşalım diyerek çıktım ama seslerimi yükseldi alt kat komşusu biraz her şeye karışan bir tip amcaymis sevgilimin babasını aramış sizin evden bir kız çıktı sesleri geldi zaten yukardan diye babası da sevgilime bizim eve geç orda kalmayacaksin daha demiş yani tüm düzeni alt üst oldu kendimi suçlu hissediyorum babasına ben bir hocamın ofisinin yerini sormak için gelmiştim kapıdan sordum ses tonu fazla çıktı demek ki alt kat şikayet etmiş kusura bakmayın diye mesaj attim atmadan önce erkek arkadaşıma bunu danıştım ne yaparsan yap düzelmez demişti sonrasında bu sabah neden yazıyorsun ne gerej vardı diye bana kızmaya başladı aramız bozuldu çok kötü evde de sorunları oldu ben ne yapacağım vicdanen rahat değilim
Hayır tanışmıyorum ama durumu yanlış anlasınlar istemedim o yüzden böyle bir şey söyledim kendisi düzelmez daha diye düşünüp bir açıklamada bulunamadığı için en söylenebilir şey bu olurdu diyedüşündümİyi de siz babası ile tanışıyor muydunuz
Gereksiz olmuş erkek arkadaşınız açıklardı
Olan olmuş boş verin
Çünkü yanlış anlaşıldı kendisi de açıklayabilir tabi o an ama ben izah etmek istedim kendimimesaj atman aşırı gereksiz bir hareket, neden araya girdin sevgilin bebek mi?
Aslında çok bir bağıracak kavga olmadi bir konuda tartıştık sadece alt kattan kız sesi duyunca o evde de sadece dedesigil yaşadığı için zamanında alt kat komşusu şikayet ediyorŞunu anlamadım sen niye görüşmek için şartları zorlayıp ayağına gidiyorsun? Hadi gittin bağırmalı çağırmalı kavga neden oluyor?
Hayır tanışmıyorum ama durumu yanlış anlasınlar istemedim o yüzden böyle bir şey söyledim kendisi düzelmez daha diye düşünüp bir açıklamada bulunamadığı için en söylenebilir şey bu olurdu diyedüşündüm
Düzelmez bir konumda mi pekiŞu saatten sonra bişey yapmayın bence
Oluruna bırakın
Olan olmuş zaten
Adam bu eve neden kız geliyor demez miydi ben de kendimi izah ettim o an adres sormak için ofisin gelmiştim apartmanda ses çok gitti demek ki düzeniniz bozulsun istemem yanlış anlaşılmak da istemem dedim komşunun yaptığı daha da saçma değil mi sizcetanımadığın adama açıklama mesajı mı atmak mı
Bana göre düzelmez degil,düzelebilir.Düzelmez bir konumda mi peki
Peki numarami nerden aldın demedi mi babası ?Adam bu eve neden kız geliyor demez miydi ben de kendimi izah ettim o an adres sormak için ofisin gelmiştim apartmanda ses çok gitti demek ki düzeniniz bozulsun istemem yanlış anlaşılmak da istemem dedim komşunun yaptığı daha da saçma değil mi sizce
Hayır gayet iyiydi her şey aslında onun canı böyle birileri tarafından duyulup ailesine gitmesine sıkıldı benim de karışmama sinirlendi ama ben mesaj atmadan kaç kez sordum ne yapmak istersen yap dedi ben de açıklamam gerek gibi hissettim yanlış mi yapmisimBana göre düzelmez degil,düzelebilir.
Ama sorun babasi degil gibi sanki
Erkek arkadaşınız bunu bahane ederek sizden uzaklaşmak istiyor olabilir mi ?
Hocamıza birlikte gidiyoruz gittiğimiz zaman ben yerini bilmiyordum yine birlikte gideceğiz şeklinde oldu olay yalanı bu şekilde yani her seferinde birlikte gidiyorduk çünküHocanizin ofisinin yerini telefonla da sorabilirsiniz. Sirf onu sormak icin kapiya gelmediginizi, sorarken sesiniz cok cikti(?!?!) diye sikayet edilmeyecegini babasi tahmin edebilir. Bi yalan soyluyorsaniz karsidakinin zekasiyla alay eder gibi yalanlar soylemeyin, yalan uydurabilmekte herkesin yapabildigi bisey degil. Hic yazmasaniz daha iyi olurmuş yani şu durumda.
Hayır zaten babası ile bu bahsettiğim hoca çok yakın arkadaş ondan aldığımı tahmin etmiştirPeki numarami nerden aldın demedi mi babası ?
Adam bu eve neden kız geliyor demez miydi ben de kendimi izah ettim o an adres sormak için ofisin gelmiştim apartmanda ses çok gitti demek ki düzeniniz bozulsun istemem yanlış anlaşılmak da istemem dedim komşunun yaptığı daha da saçma değil mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?