• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerek?

Bana da nedense öyle gözüktün bi anda okuyunca nedense :44: Nekadar çıktığınız neleri paylaştığınız yada ne hayaller kurduğunuz önemli değil şu anda.. Senin evliliğe hazır olduğun fakat partnerinizin bu evliliğe hazır olmadığını düşündüm yazdıklarınızdan :34: Siz onu ittirerek nereye varabilirsiniz. Onun kendisi isteyerek yapması lazım. Sorumluluk duygusunu siz ona kazandıramazsınız daha 23 yaş çok küçük. Salın gitsin bu kadar üstelemenin bi anlamı yok bence..

olmuyor arkadaşım olmuyor yıpranan biz oluyoruz.yazıklarında kendimi buldum.3,5 yıla yakın çıktık.tanıştıgımızda unıversite son sıınıftaydım onun okulu 1 yıl uzadı.sonra mezun oldu falan işe girdi.ben dedim önce askerlıgını hallet 15 ay sonra işe gir.özel sektör bu bellı olmaz dedim askerden geldiginde aynı yerde çalısacagının garantisi yok dedim nitekım de öyleymiş kısa dönem olsa gelınce gırmesi kolaymış.adama laf dınletemedimki halledicekti askerlıgı sonra da dedigi işe giricekti ardından nışanlanıcaktık ben böyle düşünmüştüm.ama o erteledi de erteledi askerlıgı neymiş bensiz yapamazmış.lafa gelınce dil pabuç uygulama ise sıfır.valla okdar da çok tartışıyordukk ortak noktaya varamıyorduk bir değil iki değil üç değil yoruldum artık çıkmazda gibi hissettim.3 ay oldu ayrılalı.ha noldu lafa gelınce benımle evlenmek istiyor aynı yastıga baş koyup birlikte yaşlanmak istiyordu ama hayatını duzene sokmadı askere beni bırakıp gidemedi noldu beni kaybetti.ömrümün sonuna kadar bu belırsızlıkle ilişkimi sürdüremezdim.uzun ilişkilerin en buyuk problemı de bu maalesef :( bizler de 24 yaşındayız

eski konularımı okuyanlar bilir kızlar 6 yıllık ılıskım var lısede tanıstık beraber buyuduk sayılır suan ben 22 o 23 yasında ikimizde çalışmıyoruz ben iş bulabılsem hemen calısıcam ama mezun oldugum bolumde iş bulamıyorum sevgılım ıse okulu uzadı unıversıtedeyken arkadas ortamı derken dersler kaldı lisede zaten ben hep yardım edıyodum calıstırıodum zorlada olsa basarılı oluyodu sımdı konularını bılmedıgıme bısı yapamıyorum kendısıde calısmak ıstemıyo anlamıyorum planlar kuruyoruz nerdeyse hergun gelecegı dusunuoruz şunu şöyle yaparız evımız boyle olur ınternetten arastırır ev gosterır ne blım eşya gosterır bı cocuk goruruz derım ne tatlı bişey oda der ewet bızımde boyle cocuklarımız olucak işte çocuguma şunu yapıcam edicem falan hani faaliyet yok hiç bişey hazıranda okulu bitti geçici bi markette çalıştı sonra gıttı memleketıne bak dıyorum boyle boyle bi iş var yok içimden gelmıyo yok ben oyle çalışamam e o zaman okulunu bıtır madem guzel bi iş istiyosan oda yok madem gelecek kurmak ıstıyoruz bi şeyler yap ben iş bulamıyorum çalışamıyorum bulsam bi sanıye dusunmem gırer calısırım gelecek için birikim yaparım ben kız halımle bıseyler yapmak ıstıyorum sen erkeksın senın daha cok dusunmen lazım dusundukce sıkılıyomus bısıler yapmak ıstıyomus oda ama yapamıyomuş bayram gecsın herhangı bı yere işe gırıcem artık dedı bugece bana dıyo strese gırdım iş bulmam lazım napıcam vs planlar kurarken hayal ederken hersey guzel zaten iş ciddiye bınınce gercek olunca yok bı icraat tamam kucuk tanıstık belkı yapabılcegımız bısı yok suan belkı yıne kucuguz ama madem ılerısını dusunuyoruz bısıler yapmamız lazım bende artık dusun dusun nereye kadar ya baskı altında hıssedıyomus kendını bende her kız ıstıyorum beraber uyumak beraber uyanmak artık ıstedıklerımızı ozgurce yapmak beyfendıde ıstıyo bunları ama yok işte ben napıcam bılmıyorum sımdı 2.üniversite olarak baslıcam baska bı bolume iş falan aramaya devam edıcem artık umursamamayı dusunuorum yani evlilik meraklısı gibi gözüktüm sayesınde çok sinirliyim kızlar ya bole bırını nasıl yola getırcem ben guzel guzel konusuorum yok kavga edıoruz yok ayrılmayıda gozum kesmıyo off çok dertliyim çook bi el atın nasıl bı yol ızlıyım ben ya :43:

1 tane dahi noktalama işareti yok. okuyamadığım bir konuyu cevaplayamayacağım sanırım...

Madem maddi durumunuz el vermiyor, evlilik işini ertelemek en mantıklısı. Önce sen ve erkek arkadaşın bi yerlere yerleşin, kendinize güvenin, daha sonra bu hayaller mutlaka gerçekleşir arada sevgi varsa:10:
( Bu arada yargılamıyorum ama noktalama işaretleri olaydı iyiydi.:1:)

Back
X