ne yapmam gerek?

asliiin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
46
17
28
28
Sevgilimle aynı siniftayiz ve biranda benimle konusmamaya başladı soruyorum anlatmıyor konuşmuyor da derste seslendim tersledi bende sinir olmaya başladım sizce ne yapmam gerekiyor

Konusmuyorsa ne yapacaksin? Bekle bakalim biraz durup duurken ne olmus olabilir ki?
Aranizda bir mevzu gecti mi?

Sevgilimle aynı siniftayiz ve biranda benimle konusmamaya başladı soruyorum anlatmıyor konuşmuyor da derste seslendim tersledi bende sinir olmaya başladım sizce ne yapmam gerekiyor
sende onla konuşma kaçan kovalanır takdiği her zaman işe yarar

E anlatmak istemediği bi sorunu varsa demek. Üstüne gitmen daha kötü eder destek olmayacaksan sende konusma bence

Sende konuşma.
Sen sonuçta neyin var diye sormuşsun.
Bırak üsteleme, anlatmak isterse anlatır.
Ya bu erkekler ne kadar sorunlular

Allah başka dert vermesin be güzelim... Sen de konuşma kafanı dinle....

önce büyüyün
:)
kıyamam ben size
küs barış oynuyorsunuz
ama sevgililikten de geri kalmıyorsunuz

yadırgamadım
hoşuma gitti sempatik geldi

ben sana küstüm

aaaaaaaaaaaaaaa
neden küstün

banane banane söylemem
:)

Sana kızma hakkını nerden buluyor?
Bak, insan gibi konusmayip salak gibi köşeye çekilip içini okumani bekleyen insanlardan uzak dur. Böyle insanlarla ömür boyu anlasamazsin...

cips Cola özel..dıye bişe vardı..ondan yaptınız belkiiii???

Arka sıradaki çocukla konuşmaya başla sen de, tıpış tıpış gelecektir yanına emin ol tatlım :)
Eğer yine konuşmuyorsa, artık yapacak birşey yok demektir, arka sıradaki çocuk yakışıklıysa devam edersin artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…