Ne yapmam gerek ?

Bir çalışanın numara alıp akşam ne yaptınız oldu mu diye aramasi ne kadar doğru ve inandırıcı onu söyler misiniz sizce doğru olabilir mi

işte eğer y

ooooo senin sevgiln çok kaşınmış..

Basta aynen öyle sürekli guvenmiyorsun böyle ilişki istemiyorum dedi sonra bunları söyledi tamam senden saklamicam sen kazandın gerçekleri söylüyorum diyip bunları söyledi sence ne kadar inandırıcı

% 0 inandırıcı malesef

Hiç bize denk gelmez bu yardımsever teknik servisler :)

Basta aynen öyle sürekli guvenmiyorsun böyle ilişki istemiyorum dedi sonra bunları söyledi tamam senden saklamicam sen kazandın gerçekleri söylüyorum diyip bunları söyledi sence ne kadar inandırıcı
Senin bildiklerin kadar bilmediklerin de var bence canım çünkü yalan var korktugundan dolayı ilişkiyi bitirme var sonra doğruyu söyleme var ki onun da dogrulugu yüzde yüz tartışılır

vay bee biz de teknik servisleri müşteri hizmetlerine bağlanmak için habire 1 e 2 ye basmaktan helak oluoz kız özel kendi telinden sevgilini arıyo üzgünüm hiç inandırıcı değil o kız teknik servisten gizem değildir bence

erkek arkadaşına güveniyorsan sorun yok...telefon konuşmasından etkilenip görüşçek deiller heralde..
arkadaşımın sevgilisi,arkadaşımı bir bankanın gsm operatörüyle telde konuşmaları sonuçu aldattı,nasıl yaptılar anlamadık bunu diyim artık kimseye tam olarak güvenilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…