Ne yapmam gerek :(

Birumutsevda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
40
5
1
31
Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum kafam o kadar doluki fikirlerinize ihtiyacım var 24 yasındayım 4 aylık evliyim evliliğim ilk günden beri hep kavga ve sorunlarla geciyor. Daha bir haftalık evliyken bile bana en ufak tartışmada annenin evine git bu evden git demeye başladı. Bi sorun oldugunda bak böyle yapma diye konuştugumda beğenmiyorsan git başkasını bul bile dedi. 4 ay içerisinde tam 3 kere anneme gelmek zorunda kaldım bu üçüncü artık diğerlerinde hep bir sekilde özür diledi seni seviyorum dedi cok yeni oldugundan dolayı utandım döndüm geri. Bu arada her tartışma kavgada sana ben bakıyorum ekmeğini suyunu ben veriyorum yediğim önünde yemediğin arkanda nankörsün sen diyor. Bu en son kavgamızdada beni kolumdan tuttu esyalarını topla defol git bu evden dedi tabi yine aynı kelimeler sana ben bakıyorum sen şöylesin sen böylesin bu arada çalışmak istiyorum çalıştırmıyorda şu an annemdeyim 3 gündür ve özür diliyor sevdiğini söylüyor ama ben o evi artık kendi evim gibi bile hissedemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ailem arkamda çok şükür sen nasıl mutlu olucagına inanıyosan öyle yap korkma diyorlar bana bi akıl verin lütfen affetmelimiyim yoksa bi şans daha vermelimiyim o eve girersem kendimi daha çok aşağılanmış gibi hissedicem:( biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin kızlar

Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum kafam o kadar doluki fikirlerinize ihtiyacım var 24 yasındayım 4 aylık evliyim evliliğim ilk günden beri hep kavga ve sorunlarla geciyor. Daha bir haftalık evliyken bile bana en ufak tartışmada annenin evine git bu evden git demeye başladı. Bi sorun oldugunda bak böyle yapma diye konuştugumda beğenmiyorsan git başkasını bul bile dedi. 4 ay içerisinde tam 3 kere anneme gelmek zorunda kaldım bu üçüncü artık diğerlerinde hep bir sekilde özür diledi seni seviyorum dedi cok yeni oldugundan dolayı utandım döndüm geri. Bu arada her tartışma kavgada sana ben bakıyorum ekmeğini suyunu ben veriyorum yediğim önünde yemediğin arkanda nankörsün sen diyor. Bu en son kavgamızdada beni kolumdan tuttu esyalarını topla defol git bu evden dedi tabi yine aynı kelimeler sana ben bakıyorum sen şöylesin sen böylesin bu arada çalışmak istiyorum çalıştırmıyorda şu an annemdeyim 3 gündür ve özür diliyor sevdiğini söylüyor ama ben o evi artık kendi evim gibi bile hissedemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ailem arkamda çok şükür sen nasıl mutlu olucagına inanıyosan öyle yap korkma diyorlar bana bi akıl verin lütfen affetmelimiyim yoksa bi şans daha vermelimiyim o eve girersem kendimi daha çok aşağılanmış gibi hissedicem:KK43: biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin kızlar
Sakın geri dönme. Allah böyle insanların eline güç vermesin inşallah. Nikahlı karına aldığın ekmeğin lafı yapılır mı? Ayıp be!

Yol yakınken dönmek iyidir bazen.4 ayda 3 kere seni kovup da ne yapıyor o evde acaba?
Elle tutulur bir tarafı yokevliliğinizin

Yaşadıklarını zaman zaman bende yaşadım hisse tim ama bu insan ilk aylarda böyleyse değişmez tavrını köy sart kos gidersende bir daha yaparsan geri dönmem de..

Daha ilk haftada kavgalar başlıyor ve ayrıl diyor peki niye evlenmiş neyin kafasını yasıyo bu erkekler :sinirli:

Adam kafadan çatlak ,bırakın layığını bulsun.Benim anlamadığım evlenmeden belli etmiyormu bu adamlar kendilerini.Evlenince birden biremi bozuluyorlar.Çekilcek dert değil alsın evinide aşınıda başına çalsın.Allah tan hamile kalmamışsınız.

Bence gitme. Eğer gideceksen de bayağı surundur. Daha 4 ay olmus olanlara bak. Bir omur onunla nasil gecer.birde boyle dusun. Su konuda sannsslisin ki arkanda duran bir ailen var.

Yaşadıklarını zaman zaman bende yaşadım hisse tim ama bu insan ilk aylarda böyleyse değişmez tavrını köy sart kos gidersende bir daha yaparsan geri dönmem de..
Tamam yapmıcam der hatta dün aradı konustuk bu seferde diyorki susucaksın ben kocayım cok sesin cıkar saygısızlık yaparsan sokağa atılırsın dedi bugünde yalvarıyo onun psikolojisine yetişemiyorum artık

Adam kafadan çatlak ,bırakın layığını bulsun.Benim anlamadığım evlenmeden belli etmiyormu bu adamlar kendilerini.Evlenince birden biremi bozuluyorlar.Çekilcek dert değil alsın evinide aşınıda başına çalsın.Allah tan hamile kalmamışsınız.
Evlenmeden önce bu tür davranışları yoktu hatta o kadar değişiktiki anlatamam size

Böyle bir insan oldugundan birazcık şüphelensydim tavrım cok farklı olurdu :( eşim güvercin hastası evde teresta besliyor evlenmeden önce böyle bi seyi yoktu evlendiğimiz gecenin ertesi günü arkadaşıyla birlikte güvercin kümesi almış gelmiş daha ilk günüm düşünün o yetmedi birde bu güvercinlerin satılıga cıkarıldıgı yerler var geceleri adamlar toplanıyor daha ikinci gece oraya gitti gece 4 te eve geldi ilk bir iki hafta hep bu sekıldeydi simdi bu sorunu birazda olsa düzelttik ama benim bütün hayallerim yıkılmış gibi hissediyorum cok doldum artık :(

Bence gitme. Eğer gideceksen de bayağı surundur. Daha 4 ay olmus olanlara bak. Bir omur onunla nasil gecer.birde boyle dusun. Su konuda sannsslisin ki arkanda duran bir ailen var.
Çok şükür ailem arkamda gidersem o evde mutlu olamıcakmısım gibi hissediyorum gitmesem ayrı bi dertmiş gibi geliyor :(

Çok şükür ailem arkamda gidersem o evde mutlu olamıcakmısım gibi hissediyorum gitmesem ayrı bi dertmiş gibi geliyor :KK43:

Iyi dusun en dogru kararı ver.bu is cocuk oyuncagina donmus ama ben senin yerinde olsam donmez ve yoluma bakardim.

Back
X