- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi Birumutsevda
gitme eşine bak ne yaparsam yapayım dönecek hazzını yaşatma 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 kere kovmus. Gidersen 30 kere daha kovar.Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum kafam o kadar doluki fikirlerinize ihtiyacım var 24 yasındayım 4 aylık evliyim evliliğim ilk günden beri hep kavga ve sorunlarla geciyor. Daha bir haftalık evliyken bile bana en ufak tartışmada annenin evine git bu evden git demeye başladı. Bi sorun oldugunda bak böyle yapma diye konuştugumda beğenmiyorsan git başkasını bul bile dedi. 4 ay içerisinde tam 3 kere anneme gelmek zorunda kaldım bu üçüncü artık diğerlerinde hep bir sekilde özür diledi seni seviyorum dedi cok yeni oldugundan dolayı utandım döndüm geri. Bu arada her tartışma kavgada sana ben bakıyorum ekmeğini suyunu ben veriyorum yediğim önünde yemediğin arkanda nankörsün sen diyor. Bu en son kavgamızdada beni kolumdan tuttu esyalarını topla defol git bu evden dedi tabi yine aynı kelimeler sana ben bakıyorum sen şöylesin sen böylesin bu arada çalışmak istiyorum çalıştırmıyorda şu an annemdeyim 3 gündür ve özür diliyor sevdiğini söylüyor ama ben o evi artık kendi evim gibi bile hissedemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ailem arkamda çok şükür sen nasıl mutlu olucagına inanıyosan öyle yap korkma diyorlar bana bi akıl verin lütfen affetmelimiyim yoksa bi şans daha vermelimiyim o eve girersem kendimi daha çok aşağılanmış gibi hissedicembiraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin kızlar
Soyledikleriyle aslinda nasil bir tavir icinde oldugu belli olmus. Kurtar kendiniArkadaşlar beni aradı tekrar aksam geliyosun evine seni almaya gelicem dedi. Bende kesinlikle gelmeyecegimi beni kimsenin beslemek için almadıgını söyledim. Benim canımı sıkma senden özür diledim geliceksin falan dedi her yaptıgını özür dilemekle affettıremezsin bu sefer o kadar kolay degil dedim kapattım. Mesaj atmıs sen istemiyosan bir bayan olarak dul kalmayı takmıyosan ben hic takmam kalan esyalarını göndericem yazmıs. Sana boyun eğmemi hayvan muamelesi görüp aman dul kalmıyım diyerek yutmamımı bekliyodun bana bir dha msj atma dedim.
Arkadaşlar beni aradı tekrar aksam geliyosun evine seni almaya gelicem dedi. Bende kesinlikle gelmeyecegimi beni kimsenin beslemek için almadıgını söyledim. Benim canımı sıkma senden özür diledim geliceksin falan dedi her yaptıgını özür dilemekle affettıremezsin bu sefer o kadar kolay degil dedim kapattım. Mesaj atmıs sen istemiyosan bir bayan olarak dul kalmayı takmıyosan ben hic takmam kalan esyalarını göndericem yazmıs. Sana boyun eğmemi hayvan muamelesi görüp aman dul kalmıyım diyerek yutmamımı bekliyodun bana bir dha msj atma dedim.
barışırsan 4. de yine annenin evine gitmek zorunda kalırsınMerhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum kafam o kadar doluki fikirlerinize ihtiyacım var 24 yasındayım 4 aylık evliyim evliliğim ilk günden beri hep kavga ve sorunlarla geciyor. Daha bir haftalık evliyken bile bana en ufak tartışmada annenin evine git bu evden git demeye başladı. Bi sorun oldugunda bak böyle yapma diye konuştugumda beğenmiyorsan git başkasını bul bile dedi. 4 ay içerisinde tam 3 kere anneme gelmek zorunda kaldım bu üçüncü artık diğerlerinde hep bir sekilde özür diledi seni seviyorum dedi cok yeni oldugundan dolayı utandım döndüm geri. Bu arada her tartışma kavgada sana ben bakıyorum ekmeğini suyunu ben veriyorum yediğim önünde yemediğin arkanda nankörsün sen diyor. Bu en son kavgamızdada beni kolumdan tuttu esyalarını topla defol git bu evden dedi tabi yine aynı kelimeler sana ben bakıyorum sen şöylesin sen böylesin bu arada çalışmak istiyorum çalıştırmıyorda şu an annemdeyim 3 gündür ve özür diliyor sevdiğini söylüyor ama ben o evi artık kendi evim gibi bile hissedemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ailem arkamda çok şükür sen nasıl mutlu olucagına inanıyosan öyle yap korkma diyorlar bana bi akıl verin lütfen affetmelimiyim yoksa bi şans daha vermelimiyim o eve girersem kendimi daha çok aşağılanmış gibi hissedicembiraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin kızlar
Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum kafam o kadar doluki fikirlerinize ihtiyacım var 24 yasındayım 4 aylık evliyim evliliğim ilk günden beri hep kavga ve sorunlarla geciyor. Daha bir haftalık evliyken bile bana en ufak tartışmada annenin evine git bu evden git demeye başladı. Bi sorun oldugunda bak böyle yapma diye konuştugumda beğenmiyorsan git başkasını bul bile dedi. 4 ay içerisinde tam 3 kere anneme gelmek zorunda kaldım bu üçüncü artık diğerlerinde hep bir sekilde özür diledi seni seviyorum dedi cok yeni oldugundan dolayı utandım döndüm geri. Bu arada her tartışma kavgada sana ben bakıyorum ekmeğini suyunu ben veriyorum yediğim önünde yemediğin arkanda nankörsün sen diyor. Bu en son kavgamızdada beni kolumdan tuttu esyalarını topla defol git bu evden dedi tabi yine aynı kelimeler sana ben bakıyorum sen şöylesin sen böylesin bu arada çalışmak istiyorum çalıştırmıyorda şu an annemdeyim 3 gündür ve özür diliyor sevdiğini söylüyor ama ben o evi artık kendi evim gibi bile hissedemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ailem arkamda çok şükür sen nasıl mutlu olucagına inanıyosan öyle yap korkma diyorlar bana bi akıl verin lütfen affetmelimiyim yoksa bi şans daha vermelimiyim o eve girersem kendimi daha çok aşağılanmış gibi hissedicembiraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin kızlar
süründür iyice sürünsün ve şartlarını söyle.Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum kafam o kadar doluki fikirlerinize ihtiyacım var 24 yasındayım 4 aylık evliyim evliliğim ilk günden beri hep kavga ve sorunlarla geciyor. Daha bir haftalık evliyken bile bana en ufak tartışmada annenin evine git bu evden git demeye başladı. Bi sorun oldugunda bak böyle yapma diye konuştugumda beğenmiyorsan git başkasını bul bile dedi. 4 ay içerisinde tam 3 kere anneme gelmek zorunda kaldım bu üçüncü artık diğerlerinde hep bir sekilde özür diledi seni seviyorum dedi cok yeni oldugundan dolayı utandım döndüm geri. Bu arada her tartışma kavgada sana ben bakıyorum ekmeğini suyunu ben veriyorum yediğim önünde yemediğin arkanda nankörsün sen diyor. Bu en son kavgamızdada beni kolumdan tuttu esyalarını topla defol git bu evden dedi tabi yine aynı kelimeler sana ben bakıyorum sen şöylesin sen böylesin bu arada çalışmak istiyorum çalıştırmıyorda şu an annemdeyim 3 gündür ve özür diliyor sevdiğini söylüyor ama ben o evi artık kendi evim gibi bile hissedemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum ailem arkamda çok şükür sen nasıl mutlu olucagına inanıyosan öyle yap korkma diyorlar bana bi akıl verin lütfen affetmelimiyim yoksa bi şans daha vermelimiyim o eve girersem kendimi daha çok aşağılanmış gibi hissedicembiraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin kızlar