Ne yapmam gerekiyor bıktım usandım

hopefulavacado

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
2
1
6
23
Herkese merhaba sizlere danışacağım konu belki size çok önemli gelemeyebilir ama benim için çok önemli her neyse konuya geçeyim.
Benim bir bakteri problemim var koltuk altında
Her gün mutlaka duş almama rağmen duştan çıkınca daha havlum üstümdeyken terlemiş oluyorum ve bu beni çok ama çok rahatsız ediyor çünkü ben başka bir insanda olduğunda nasıl çok rahatsız oluyorsam karşımdaki insanlar da öyle nasıl ki yeğenimi kucağıma almaıyorum ablama verirken yanına yaklaşmayayım diye cildiyeciye geçen sene gittim krem verdi ama tedavi amaçlı değildi sürünce sadece geçiyordu keza deodorantta aynı şekilde travazol da kullandım ben bir yere giderken ya unutursam orada ne yapacağım? sürekli bir şeyler kullanmak zorunda mıyım çoğu insan hiçbir şey kullanmıyor ailem de öyle ama ben niye böyleyim?

Herkese merhaba sizlere danışacağım konu belki size çok önemli gelemeyebilir ama benim için çok önemli her neyse konuya geçeyim.
Her gün mutlaka duş almama rağmen duştan çıkınca daha havlum üstümdeyken terlemiş oluyorum ve bu beni çok ama çok rahatsız ediyor çünkü ben başka bir insanda olduğunda nasıl çok rahatsız oluyorsam karşımdaki insanlar da öyle nasıl ki yeğenimi kucağıma almaıyorum ablama verirken yanına yaklaşmayayım diye cildiyeciye geçen sene gittim krem verdi ama tedavi amaçlı değildi sürünce sadece geçiyordu keza deodorantta aynı şekilde travazol da kullandım ben bir yere giderken ya unutursam orada ne yapacağım? sürekli bir şeyler kullanmak zorunda mıyım çoğu insan hiçbir şey kullanmıyor ailem de öyle ama ben niye böyleyim?
Sizinle aynı durumu yaşıyorum helede yazın günde iki üç kez kıyafet değiştirmek zorunda kalıp yıkamadan ikinci kez asla giyemiyorum her eve girdğmde direk duşa giriyorum size tavsiyem asla deodorant kullanmayın daha çok koku yapıyor önemli yerlerde koltuk altınızda günlük ped kıyafete yapıştırın normal günlük ise koltuk altınızı temizleyıp kurutp sabun yada duş jeli sürüp durulamafan kurutun azda olsa kokuyu engelliyor bende dahiliye gittim ve malesef bişey yapılmıyacak dedi ama bazı yerlerde ter bezlerini durdurabiliyorlat

Hormonal olabilir mi? Geçici çözüm değil de tedavi amaçlı bi dr a gidin öyleyse

Çok terliyorsanız onun için koltuk altına botox yapıyorlar. Birde hindistan cevizi yağı, nisaşta ve karbonatı karıştır koy dolaba çıktığınız anda sürün hem doğal hemde karbonat terlemeyi ve kokuyu önlüyor, hindistan cevizi yağıda güzel koku veriyor deneyin derim

Çok terliyorsanız onun için koltuk altına botox yapıyorlar. Birde hindistan cevizi yağı, nisaşta ve karbonatı karıştır koy dolaba çıktığınız anda sürün hem doğal hemde karbonat terlemeyi ve kokuyu önlüyor, hindistan cevizi yağıda güzel koku veriyor deneyin derim
Ben de botox yazacaktım, yazılmış.
İngiliz karbonatı da bu konuda çok övgü alıyor.

Sadece ter kokusuna karsi deotak oneririm. Bende bi ara asiri terler ve haliyle kokuya sebep olurdu. Dustan sonra surunce gunlerce banyo yapmasam da koki olusmazdi. Ama sorun baskaysa ameliyati oldugunu okumustum bende.

Çok rahatsizsaniz eczanelerde satılan bir ilaç var roll on a teri kesiyo ve uzun süre kullanmıyorsunuz. Onu araştırın alın deri m

Bende sebepsiz el ve ayak terlemesi var. Yazı yazsam kağıt ıslanıyor düşünün. Uzuuun yıllar önce Tereson diye bir ürün almıştım. Sprey şeklinde, sıkıyorsunuz ter çıkmıyor vücudunuzdan. Ama hala piyasada var mıdır veya sizde işe yarar mı bilemiyorum tabi. İsterseniz bir araştırın.

Bir de Botox yöntemi var bildiğim.

Konu sahibesi, cok ozur dileyerek konunuz icerisinde, konu disi bir soru sormak istiyorum.

Benim koltuk altim hic kokmazdi. Ancak su 2 yildir koku oluyor. yillardir kullandigim deo. Rxxxxx markasi, benimle alakali bir sorun mu var, yoksa sikayetci olan baskalari da varmi?

Tereson diye bir urun var.ter cikmiyo cok etkili.Benim hic olmazdi,epilasyon yaptirdim igren koku ve terleme oluyor .epilasyondan once boyle bir sorunum yoktu. Tereson kullanin cok memnun kalirsiniz. Kullananlar cok memnun.

Back
X