Ne yapmam gerekiyor bıktım usandım

Driclor kullanabilirsin. İlk başladığında her gün sürüyorsun, sonra arayı açıyorsun. Ve ilk andan itibaren etkili. Kesinlikle tavsiye ederim. Gece sürüyorsun sabahta ister sil ister silme kıyafetini giyip çıkıyosun.

Nasil cogu insan hicbir sey kullanmiyor? Anlamadim kac kisi taniyip soylediniz bunu cunku ben deodorant kullanmayan 1 tane insan bilmiyorum. Evet var kullanmayan bazilari sokakta caddede denk geldigimiz ve kokuyorlar haliyle.

Herkese merhaba sizlere danışacağım konu belki size çok önemli gelemeyebilir ama benim için çok önemli her neyse konuya geçeyim.
Benim bir bakteri problemim var koltuk altında
Her gün mutlaka duş almama rağmen duştan çıkınca daha havlum üstümdeyken terlemiş oluyorum ve bu beni çok ama çok rahatsız ediyor çünkü ben başka bir insanda olduğunda nasıl çok rahatsız oluyorsam karşımdaki insanlar da öyle nasıl ki yeğenimi kucağıma almaıyorum ablama verirken yanına yaklaşmayayım diye cildiyeciye geçen sene gittim krem verdi ama tedavi amaçlı değildi sürünce sadece geçiyordu keza deodorantta aynı şekilde travazol da kullandım ben bir yere giderken ya unutursam orada ne yapacağım? sürekli bir şeyler kullanmak zorunda mıyım çoğu insan hiçbir şey kullanmıyor ailem de öyle ama ben niye böyleyim?
Deotak var benim bildiğim ben onu kullanıyorum

Lisede biyoloji hocamız sabunla hergün yıkamayı öneriyordu birde karbonat öneriyordu sanırım sürmek için iyice bir araştırın geçmiş olsun.

Benim koltuk altım çok terlemezdi.Normal deodorant kullanıp çıkardım..Ama bir süredir normale göre daha fazla terlemeye başladı..Kuzenim deotak tavsiye etti.Öyle teri çok kesmiyor ama koku oluşumunu önlüyormuş,daha yeni kullandım ama doğru sanki.

Back
X