- 26 Şubat 2019
- 567
- 920
- 33
- 34
- Konu Sahibi nazarbocugu
-
yine ben cevap vercem:) bence insan psikolojisi değişken işte karakter yapısı misal bende tıpkı sizin gibiyim rahatsız olsam aileme demem (ailemle çok iyi olmama rağmen) ama ablam tedavi sürecinde (lösemi) herkesi yanında istemişti aileler geldikçe ilgilendikçe mutlu oluyordu daha güçlü hissediyordu.belki konu sahibinin de isteği bu bilemeyizkiO zaten bambaşka bir konu.
Benim kendi ailem benim hastalıklarımı bilmez,tedavi sürecimden habersizdir,yine de mesafeli de olsa görüşürüm.
Geçmişler olsun.Ameliyatlarımdan eşim ve çocuklarımdan hariç kimsenin haberi olmadı
Iyi bir Eş, iyi bir insan bulmak bu devirde imkansiza yakinken bunu bulmussunuz ve detaylarda boguluyorsunuz. Hem de siz hastayken size yardimci olan bi esi o hastayken birakip gitme dusuncesi dahi tuylerimi diken diken etti. Düşmeye gor bi kere demek ki...
bilmem ben değilim başka bir konu okudunuz buraya yorum yaptınız sanırım.Ailesi yüzünden hasta adamdan boşanmayı düşünen kimdi acaba?
ben yanlış anlamıyorsam kendi hastalık döneminde bunu düşünmüş eşi döneminde değil hatta eşi boşver biz birbirimize yeteriz demiş. bundan sonra eşi de rahatsızlanınca ailesi yine yanlarında olmamış anladığım bu
yine ben cevap vercem:) bence insan psikolojisi değişken işte karakter yapısı misal bende tıpkı sizin gibiyim rahatsız olsam aileme demem (ailemle çok iyi olmama rağmen) ama ablam tedavi sürecinde (lösemi) herkesi yanında istemişti aileler geldikçe ilgilendikçe mutlu oluyordu daha güçlü hissediyordu.belki konu sahibinin de isteği bu bilemeyizki
evet normal çünkü kanser tedavisi kolay değil ki birebir ablam yaşadı eniştemin hakkını ödeyemeyiz ilgi alaka ama benim ablam da beni bırak ben hastayım demişti boşanalım demişti. insanın o süreçte psikolojisi bozuluyor benim ablam tedavi sürecinde çok zorlandı zor yani kolay bir dönem olmadıPeki normal mi?
Kocası zaten ilgili alakalı,onun yanında. Eş ailesi ilgilenmiyor diye boşanmak düşünülür mü
Hımmm....bilmem ben değilim başka bir konu okudunuz buraya yorum yaptınız sanırım.
Sanırım ablanız gibi bir yapım var, bende lösemiydim herkesi yanımda görmek istemiştim. Sizede cok geçmiş olsun. Dediğiniz gibi her insanın yapısı bir değil.yine ben cevap vercem:) bence insan psikolojisi değişken işte karakter yapısı misal bende tıpkı sizin gibiyim rahatsız olsam aileme demem (ailemle çok iyi olmama rağmen) ama ablam tedavi sürecinde (lösemi) herkesi yanında istemişti aileler geldikçe ilgilendikçe mutlu oluyordu daha güçlü hissediyordu.belki konu sahibinin de isteği bu bilemeyizki
ben eşini suçladığı bir nokta görmedimTamam da burada eşin suçun nedir?
İnsanlarla mesafeli görüşürsün olur biter.
Zaten o kadar hastalığın arasında görüşmeye fırsat bile kalmıyordur.
Şahsen bizim öyle oluyor da...
Hanımefendi destek görmek ya da kendimin göremediği seyleri sizler aracılığıyla duymak için buradayım sizinle laf yarıstırmak için değil. Tamam sizsizniz ve haklısınız lütfen konuma cevap yazmayın. Tavrınız yol göstermek değil size cevap yazmacağım.Hımmm....
Farketmediniz galiba.
Yazdığınız mesajı alıntı yapıp kalınca işaretlemiştim oysa...
biz ablamı kaybettik maalesef ama ben sizi çok iyi anlıyorum o süreci çok çok iyi biliyorum siz zaten eşinizle herşeyi yenmişsiniz bence ikiniz birbirinize yetersiniz varsın onlar olmasınSanırım ablanız gibi bir yapım var, bende lösemiydim herkesi yanımda görmek istemiştim. Sizede cok geçmiş olsun. Dediğiniz gibi her insanın yapısı bir değil.
Ben de göremediğinizi göstermeye çalışıyorum.Hanımefendi destek görmek ya da kendimin göremediği seyleri sizler aracılığıyla duymak için buradayım sizinle laf yarıstırmak için değil. Tamam sizsizniz ve haklısınız lütfen konuma cevap yazmayın. Tavrınız yol göstermek değil size cevap yazmacağım.
ve zaten ölümle burun buruna gelip ölüme karşı kazanan bir kadına stresten öleceksiniz mahsuru yok yazmak çok iğrenç çok kötüsünüzBu konu için stresten öleceksiniz bence mahsuru yok .
Nedir yani bu kadar abartmışsınız?
Sormuyorlar,sormuyorlar . Ona göre tavır alırsınız olup biter.
Siz iyi olun , dünyaya yaydigim kötülüğü dengelersiniz .ve zaten ölümle burun buruna gelip ölüme karşı kazanan bir kadına stresten öleceksiniz mahsuru yok yazmak çok iğrenç çok kötüsünüz
Tamam da senin ablanın düşüncesi konu sahibinden farklı. Konu sahibi eş ailesi ilgilenmedi diye boşanmak istemiş.evet normal çünkü kanser tedavisi kolay değil ki birebir ablam yaşadı eniştemin hakkını ödeyemeyiz ilgi alaka ama benim ablam da beni bırak ben hastayım demişti boşanalım demişti. insanın o süreçte psikolojisi bozuluyor benim ablam tedavi sürecinde çok zorlandı zor yani kolay bir dönem olmadı
farklı evet ama psikolojik sürecide var bu hastalığın tedavi sürecinin onu demek istiyorum o yüzden normal diyorumTamam da senin ablanın düşüncesi konu sahibinden farklı. Konu sahibi eş ailesi ilgilenmedi diye boşanmak istemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?