Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...

O zaten bambaşka bir konu.
Benim kendi ailem benim hastalıklarımı bilmez,tedavi sürecimden habersizdir,yine de mesafeli de olsa görüşürüm.
yine ben cevap vercem:) bence insan psikolojisi değişken işte karakter yapısı misal bende tıpkı sizin gibiyim rahatsız olsam aileme demem (ailemle çok iyi olmama rağmen) ama ablam tedavi sürecinde (lösemi) herkesi yanında istemişti aileler geldikçe ilgilendikçe mutlu oluyordu daha güçlü hissediyordu.belki konu sahibinin de isteği bu bilemeyizki

Cok geçmişlet olsun her ikinize de.Maalesef herkesin ailesi ayni değil.Kimi fedakar ,yardimci kimi bana dokunmayan yılan bin yaşasın gibi kimi de sadece kendi icin beklentide.Ailelerimizi secemiyoruz ama eşimizin ailesini sectigimiz halde durumdan memnun kalmayabiliyoruz.Bence siz eşinize ve kendinize bakin .Yarin bir gün ihtiyaclari dahilinde siz de onlara öyle dönersiniz.Kimse degişmiyor ,bunu kendinize takinti yapip agirlastirmak cok anlamsiz inanin

Ameliyatlarımdan eşim ve çocuklarımdan hariç kimsenin haberi olmadı
Geçmişler olsun.
Biz de paylaşmayız sağlık sıkıntılarımızı.
Kendimiz çözmeye çalışırız Allahımın izniyle.
He bir de bizim ailede 3 doktor var,faydası olmayacağını da biliyorum da bekarlığımdan alışkınım,kendi başımın çaresine kendim bakmaya.

Ailesi yüzünden hasta adamdan boşanmayı düşünen kimdi acaba?
bilmem ben değilim başka bir konu okudunuz buraya yorum yaptınız sanırım.

Tamam da burada eşin suçun nedir?
İnsanlarla mesafeli görüşürsün olur biter.
Zaten o kadar hastalığın arasında görüşmeye fırsat bile kalmıyordur.
Şahsen bizim öyle oluyor da...

Peki normal mi?
Kocası zaten ilgili alakalı,onun yanında. Eş ailesi ilgilenmiyor diye boşanmak düşünülür mü
evet normal çünkü kanser tedavisi kolay değil ki birebir ablam yaşadı eniştemin hakkını ödeyemeyiz ilgi alaka ama benim ablam da beni bırak ben hastayım demişti boşanalım demişti. insanın o süreçte psikolojisi bozuluyor benim ablam tedavi sürecinde çok zorlandı zor yani kolay bir dönem olmadı

Sanırım ablanız gibi bir yapım var, bende lösemiydim herkesi yanımda görmek istemiştim. Sizede cok geçmiş olsun. Dediğiniz gibi her insanın yapısı bir değil.

Tamam da burada eşin suçun nedir?
İnsanlarla mesafeli görüşürsün olur biter.
Zaten o kadar hastalığın arasında görüşmeye fırsat bile kalmıyordur.
Şahsen bizim öyle oluyor da...
ben eşini suçladığı bir nokta görmedim

Boşanmaktan daha güzel yöntem annenin evinin yakınına taşınmak.
Ondan sonra kv ne yüzünü görürsün ne de ona bir şey olduğunda gidersin.
Eşinin şu anlık suçu günahı yok neden boşanacaksın haa illaki ben buradan taşınmam, annemden ayrılmam derse o zaman düşünürsün boşanma işini.

Hımmm....
Farketmediniz galiba.
Yazdığınız mesajı alıntı yapıp kalınca işaretlemiştim oysa...
Hanımefendi destek görmek ya da kendimin göremediği seyleri sizler aracılığıyla duymak için buradayım sizinle laf yarıstırmak için değil. Tamam sizsizniz ve haklısınız lütfen konuma cevap yazmayın. Tavrınız yol göstermek değil size cevap yazmacağım.

Sanırım ablanız gibi bir yapım var, bende lösemiydim herkesi yanımda görmek istemiştim. Sizede cok geçmiş olsun. Dediğiniz gibi her insanın yapısı bir değil.
biz ablamı kaybettik maalesef ama ben sizi çok iyi anlıyorum o süreci çok çok iyi biliyorum siz zaten eşinizle herşeyi yenmişsiniz bence ikiniz birbirinize yetersiniz varsın onlar olmasın

Ben de göremediğinizi göstermeye çalışıyorum.
Ben de kocam da büyük hastalıklar yaşadık,maalesef yaşıyoruz da büyüklerle paylaşmadık.
Zaten faydaları olmayacağını bildiğim gibi onları ilgilendirmediğini düşünüyorum.
Konu haklı ve haksız meselesi değil.
Tüm bu sıkıntıların içinde kocamı değil boşamak ona daha çok bağlandım.
Ama hayat sizin tabii ki boşanabilirsiniz.

Bu konu için stresten öleceksiniz bence mahsuru yok .
Nedir yani bu kadar abartmışsınız?
Sormuyorlar,sormuyorlar . Ona göre tavır alırsınız olup biter.
ve zaten ölümle burun buruna gelip ölüme karşı kazanan bir kadına stresten öleceksiniz mahsuru yok yazmak çok iğrenç çok kötüsünüz

Tamam da senin ablanın düşüncesi konu sahibinden farklı. Konu sahibi eş ailesi ilgilenmedi diye boşanmak istemiş.

Tamam da senin ablanın düşüncesi konu sahibinden farklı. Konu sahibi eş ailesi ilgilenmedi diye boşanmak istemiş.
farklı evet ama psikolojik sürecide var bu hastalığın tedavi sürecinin onu demek istiyorum o yüzden normal diyorum

Öncelikle size de eşinize de geçmiş olsun.
Benim anlayamadığım evlenirken siz kaç kişiyle evlendiniz?
Kaç kişiye "hastalıkta sağlıkta" diye söz verdiniz?

Eşiniz siz hastayken yanınızda olmuş. Ailesinden size ne? Keşke yanınızda olsalardı ama göbek bağını koparalı kaç sene olmuş eşiniz farkında mısınız?

Hele sizin ailenize ne demeli, boşan gel ne demek?
Hastalığı yaşayan biri olarak bu kadar acimasiz olmaniza çok üzüldüm.

Eğer esim hasta çekmek istemiyorum diyorsanız boşanın, ama insanlara burada ailesi yardim etmiyor o yüzden ayrılmayı düşünüyorum demeniz hiç doğru bir davranis değil bana göre.

Eşiniz aileden şanssızmış, eşten daha da şanssız çıkmış çok üzüldüm kendisine.

İnşallah en kisa zamanda iyilesir ve kimsenin bakımına muhtaç kalmaz.

Benım de zorlandıgım donemde eşimin ailesi yanımda olmadığı zamanlar oldu.. Ki bende eşimin hatrına hiç sesimi çıkarmadım.. Çünkü eşim en buyuk destekçimdi.. İnsanları yapmadıkları şey için yargılamayın.. Gün gelir kendi yaşadıkları şeyler olur bendende aynı tavrı görür.. Kim bana güzellik gösterirse Yücelik onun olur, kim beni görmezden gelirse benim içinde yok olur bu kadar basit...Kendi tercihleri yarın bir gün aynı sorunları yaşadıklarında yanında beni görmemek te kendi tercihleri bu kadar basit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…