Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...

Oldukları gbi kabullenin onları. Beklentiye girmeyin hiçbir konuda. Nakil içinde bence aile ile konusulmalı. Belki böbreğini vermek isteyen olur. Arayıp sormuyor diyorsunuz ama bence istenebilir. Ben kardesime hatta esine bile veririm söylemeleri gerekli sadece.

Hem ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, eş ailesi ilgilenmiyor, ailem boşan seni yolda bulmadık diyor ( ki kendilerince çok haklılar) diye konu açıyorsunuz. Üyeler sizin yazdıklarınıza göre hoşunuza gitmeyen yorum yapınca da ya sinirleniyorsunuz ya da alay ediyorsunuz. Siz ne istiyorsunuz.

Allah şifalar versin ikinize de, bu ilgisizlik can sıkıcı anlayabiliyorum ama sizde ona göre davranın, bu yüzden sizinle ilgili olan eşinizden boşanmak acımasızlık olur. Kendi yağınızda kavrulun işte, Allah muhtaç etmesin kimseye inşallah.

Hadi siz hastalığınızın verdiği hassaslıktan ötürü sağlıklı düşünemiyorsunuz, olabilir. Ama boşan gel diyen aileniz neyin kafasını yaşıyor? Eşin ailesinin ilgisiz olması kahırdan ölünecek bir şey değil, saçmalamayın lütfen.
Çok geçmiş olsun bu arada.

siz kanserken o cocugu ailesi yolda bulmadi bosan gel biz bakariz demeyen aileniz, esiniz bobrek yetmezligi ile bogusurken sizi yolda bulmadiklarini soyluyorlar.

sizce burda haksizlik soz konusu degil mi? vicdaninizla kendi icinizde yanitlasanzda olur soruyu.
aile ogluna karsida sorumsuz sizlik bi durum yokmus gordunuz gibi. gozunuzde buyutmek niye? bunu sorun haline getirmek niye?
öldu kabul edin aileyi cokkirginsaniz, calmayin kapilarini..bizim icin su saatten sonra yoksunuz diyin ve esinizle devam edin hayatiniza cok mu zor?

hastalikla ugrasmaktan sikildiniz ve ailenizden cesaret aldiniz gibi geldi bana..insallah yaniliyorumdur. vefa guzel bir duygu. ben gripken basimda sabahlayan arkadasim icin simdi istede canimi veririm cunku vefa boyle bi duygu. sizin esiniz siz kanserken pes etmeden durmus yaninizda, kiymet bilin.

Eşinizle bir sorununuz yok. Zor zamanları birlikte atlatmaya çalışıyorsunuz ne güzel. Günümüzde bunu tutturabilmek çok zor. Bence taşınma imkanına sahipseniz taşının ve hayatınıza çok müdahale ettirmeyin.

Ev kira ise gidin başka yerde oturun ama kira değilse oturmaya devam edin eşinizle de konuşun kapisini bile açmayın onların eşinizi seviyorsanız bu yuvayı yikmayin başkaları yüzünden derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…