Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...

nazarbocugu

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
10
11
16
36
Herkese Merhaba;

Burada yeniyim elimden geldiğince kısa anlatmaya çalışacağım. 4 yıldır evliyim çocuğum yok. Kayınvalidem ile aynı binada oturuyoruz.Evlendiğimizden beri sağlık sorunları ile sınanıyoruz. İlk yıl ben kanserdim 2 yıl tedavi gördüm eşim her zaman destekçim oldu. Ama ailesinin bana en ufak bir hayrı olmadı. Nasıl desem kaynanamın 5 cocugu var evlenen benden cıkar herkesin kendi derdi düşüncesine sahip sanırım. Beni dilleriyle kıran insanlar değiller kendi hallerinde sakin sessiz insanlar ama insan sadece sözle kırılmıyor malesef. Hastalık sürecimde asla yanımda olmadılar bir sıcak corba vermediler böyle ailemi olur diye bosanmayı çok düşündüm ama eşim her zaman yanımda ve destekçim biz birbirimize yeteriz kimseye ihtiyacımız yok dedi. Şimdide eşim böbrek yetmezliği hastası ve nakil olması gerekiyor yası cok genc diyalize girmesini istemiyoruz kardeşleriyle de kopuk kimse bir kere arayıp sormadı,2 ay eşimin yanında hastanede kaldım annesi babası dahil olmak üzere 2 kere ancak geldiler. Ben stresten ve neden böyleler diye düşünmekten kalp krizi geçirdim ölümlerden döndüm. Ben el kızıyım diyemi böyle yapıyorlar diyordum ama oğullarına da aynısını yapıyorlar. Kendi ailemden böyle bir şey görmedim çok cıkmazdayım. Kendileri en ufak grip oluyorlar ağızları susmuyor hep ilgi alaka bekliyorlar bize gelince kimse siz nasılsınız diye sormuyor. Kendi ailemde biz seni yolda bulmadık boşan gel diyor ama eşimi seviyorum bir problemimiz yok. Ben ne yapabilirim genç yasımda stresten öleceğim.

Çok büyük geçmiş olsun! O binadan uzaklara taşının. En azından kafanız rahat olur. İkinizde Allah şifa versin!!

Ikinize de buyuk gecmis olsun Rabbim sifa versin insAllah.
Esiniz iyi ise baskalarini onemsemeyin kimseden bir beklentiniz olmazsa uzulmezsiniz. Siz ailesi ile evlenmediniz o aile size hastalikta saglikta diye soz vermedi esiniz verdi. Lutfen bos yere kendinizi uzmeyin yeterince zor donemlerden geciyorsunuz tahmin edebiliyorum bir de beklentiye girip daha fazla hayati zorlastirmayin kendinize olur mu.
Butun dualarim sizinle Rabbim ikinize de saglikli, mutlu bir omur nasip etsin insAllah.

Sıze degıl kı kendı öz ogullarınada aynı . Demek kı boyleler. Demek kı bu kadarlık ınsanlar. Neden bosanıyorsunuz. Satın o evı tasının baska yere, golgede etmesınler aman

eşinize de size de çok geçmiş olsun. zaten zor zamanlar geçiriyorsunuz neden bir de gereksiz şeyler için kendinizi hırpalıyorsunuz ki. herkesin aile yapısı evlat ebeveyn ilişkisi bir değil. eşinizin ailesi de uzak insanlar demek ki. ben sizi biraz takıntılı gördüm kusura bakmayın. aileniz eşiniz destekçinizken kayın aile size destek çıkmadı diye kırılmak bana manasız geldi. sonuçta bi yerde yabancı onlar; asla gerçek aileniz değiller. destek olasalar iyi olurdu ama olmayınca da kendinizi üzecek bişey yok. eşinize de destek olmamışlar, olmasınlar, bu yaştaki insanları değiştiremezsiniz ki. eşiniz zor bir hastalıkla uğraşırken cidden siz buna mı takıp kalp krizi geçirdiniz. yazık canınıza yazık. ayrıca sizin ailenizi de gayet vahşi buldum; sırf hasta diye boşan gel ne demek. boşverin ailelerinizi filan, karı koca birbirinize destek olun geri kalanı kouyverin gitsin ne takıyorsunuz

Taşınma imkanınız varsa taşının , madem gönülden uzaksınız gözden de uzak olun . Allah eşine acil şifalar versin ablacım inşAllah en kısa zamanda sağlığına kavuşur .

Siz kanserken esiniz destek vermis aileniz bosan gel diyor hı ama sizin aileniz iyi yanıi
Kusura bakma nasıl iyilik bu insani sirtindan vurmak.
Ayrica gelmiyorsa gelmiyorlar aileni çağır o zaman ya da oraya gidin yanlarinda tedavi olun bunun için kalp krizi mi gecirilir saplantilisin bence.
adamı da bırakma kız günah o sana bakmış ya
o aileden çok farkı gelmedin bana canim kusura bakma. Sende arkadan düşünüyon biraksam mi diye.
bu kadar onları dert etmen çok anlamsiz.
kacmaya yer ariyorsun gibi o zaman

gençmiş olsun. stresi hastalıklar için yapıyorsanız bunu anlarım ama eşinizin ailesinin ilgisizliği ise sebep, saçmalayı bir kenara bırakın lütfen. neden insanlardan birşeyler bekliyorsunuz yapmasınlar size ne

Hangi ildesiniz bilmiyorum istanbuldaysanız yönlendiririm ama periton diyaliz imkanını araştırın ,çok uzun süre aktif olarak hayata bağlı kalır eşiniz ,o esnada nakil bulunur inşallah

Siz ki kanseri yenmiş biri olarak hayatın ve sağlığın (ki bence önce ruh ve akıl sağlığıdır). kıymetini hepimizden çok bilmelisiniz. Ne şanslısınız ki eşiniz yanınızda olmuş, şimdi de siz o nun; ne şanslısınız ki aileniz var. Daha ne istiyorsunuz ki. Allah size kanseri yenerek bir şans daha vermiş. Lütfen bu şansınızı olur olmaz şeyleri içinizde büyüterek hiçe saymayın. Zorunuza gidiyorsa arayın kızın ama içinizde büyütüp büyütüp onlara birşey diyemiyorsanız eğer hatayı sizde görürüm. Nedir ki;

Ayy ne güzel ailen arkanda boşan git!!!
Sen hastayken sana destek olan kocanı sırtından hançerle.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim haklısınız takıntılı bir yapım var, yalnız su konuda yanlış anlaşılmısım ailem eşim hasta diye demiyor böyle bir şey evlatlarına neden sahip çıkmıyorlar diye dünürlerine sinirleniyorlar ondan sanırım bilemiyorum.

Ayy ne güzel ailen arkanda boşan git!!!
Sen hastayken sana destek olan kocanı sırtından hançerle.
Asla asla böyle bir şey yok. Bu konuyu biraz yanlış aktarmısım her zaman birbirimizin destekçisiyiz. Ailem ben hastayken de söylemişti bunu eşimin hastalığı ile ilgili değil.

Iyi bir Eş, iyi bir insan bulmak bu devirde imkansiza yakinken bunu bulmussunuz ve detaylarda boguluyorsunuz. Hem de siz hastayken size yardimci olan bi esi o hastayken birakip gitme dusuncesi dahi tuylerimi diken diken etti. Düşmeye gor bi kere demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…