Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum...

Asla asla böyle bir şey yok. Bu konuyu biraz yanlış aktarmısım her zaman birbirimizin destekçisiyiz. Ailem ben hastayken de söylemişti bunu eşimin hastalığı ile ilgili değil.
Kocan sana bu kadar destekken ailesi ilgilenmiyor diye boşanmayı düşünmek ne kadar sağlıklı bir düşüncedir.
Ayrıca bu nedenle kalp krizi falan geçirmek abartı değil mi?

Son düzenleme:
Bu konu için stresten öleceksiniz bence mahsuru yok .
Nedir yani bu kadar abartmışsınız?
Sormuyorlar,sormuyorlar . Ona göre tavır alırsınız olup biter.
Kanseri atlatmis, kalp krizi geçirmiş birine nasıl "Bu konu için stresten öleceksiniz bence mahsuru yok." diyebiliyorsunuz?

Kocan sana bu kadar destekken ailesi ilgilenmiyor diye boşanmayı düşünmek ne kadar sağlıklı bir düşüncedir.
Ayrıca bu nedenle kalp krizi falan geçirmek ağartı değil mi?
bilmem ben secmedim arada bir de kalp krizi geçireyim diye seçebilseydim tercih etmezdim.

öncelikle çok geçmiş olsun bence şuan olanak varsa tek çözüm onlardan uzağa taşınmak

Hasta adamdan boşanmayı aklınızdan geçirdiyseniz evet boşanın bence.
Belli ki merhametsiniz,tedavi sürecinde adama yardımcı olmayacağınız şimdiden belli.
Bu kanıya nasıl vardınız pek anlamadım ama, tanımadığınız bir insana merhametsiz yaftasını yapıstırmak pek hoş değil,öngörülerinizde pek doğru değil.

Hangi ildesiniz bilmiyorum istanbuldaysanız yönlendiririm ama periton diyaliz imkanını araştırın ,çok uzun süre aktif olarak hayata bağlı kalır eşiniz ,o esnada nakil bulunur inşallah

Abim diyaliz bobrek hastasi.Periton diyalizi Izmirde de Manisada da gittigi uzmanlar onermedi.Hemodiyaliz aliyor.Siraya girdik nasipse.Biz de bekliyoruz.Allah nakil bekleyen herkese sifa versin.

Kayın aile karışıyor diye boşananı gördüm de karışmıyor diye boşanmak isteyeni ilk kez görüyorum. Hele seni sokakta bulmadık falan ne alaka. Sormuyorlarsa sormuyorlar bu yüzden boşanmak ne saçma. Yakında eşimin gözünün üstünde kaşı var boşanmak istiyorum konuları görmeye başlarız diye tahmin ediyorum

Bu konu için stresten öleceksiniz bence mahsuru yok .
Nedir yani bu kadar abartmışsınız?
Sormuyorlar,sormuyorlar . Ona göre tavır alırsınız olup biter.
neden bu kadar sert keskin ve hatta acımasızca yorum yapıyorsunuz ki? bu uslupla yazınca ne değişiyor kadın hastalık atlatmış ve eşi hasta önce bir geçmiş olsun denir değil mi?
insanlar tek tip değil kimi ufacık sorunu kendine büyük dert eder kimi büyük sorunu bile kendine dert etmez 'Nedir yani bu kadar abartmışsınız? bu yüzden kalp krizi mi geçirdiniz cidden?' demek yerine daha uygun biçimde tatlı dille düşüncenizi ifade edebilirsiniz bence ama siz bu platformda bu tavırla konuşmaktan hoşlanıyorsunuz bence.

Bu kanıya nasıl vardınız pek anlamadım ama, tanımadığınız bir insana merhametsiz yaftasını yapıstırmak pek hoş değil,öngörülerinizde pek doğru değil.

Ailesi yüzünden hasta adamdan boşanmayı düşünen kimdi acaba?

Edebilirim , etmeyi tercih etmiyorum.

Niye bu kadar kafaya taktınız ailesini anlamadım bizde yalniziz varlar ama asla yoklar umrumda da değil eşimle evlendim o benim ailem onlar değil, eşinizle el ele verin hayatınızı kurtarın onlara bu kadar takıntılı olmanız içten içe eşinizi de çok üzer adam göçüp gider genç yaşta Allah korusun daha sakin olmaya çalışın yada psikolojik destek alın bu kadar takıntılı hallerle yaşamanız bile mucize bence geçmiş olsun şimdiden Allah yardımcınız olsun.

Ailesi yüzünden hasta adamdan boşanmayı düşünen kimdi acaba?
ben yanlış anlamıyorsam kendi hastalık döneminde bunu düşünmüş eşi döneminde değil hatta eşi boşver biz birbirimize yeteriz demiş. bundan sonra eşi de rahatsızlanınca ailesi yine yanlarında olmamış anladığım bu

O zaten bambaşka bir konu.
Benim kendi ailem benim hastalıklarımı bilmez,tedavi sürecimden habersizdir,yine de mesafeli de olsa görüşürüm.
Ameliyatlarımdan eşim ve çocuklarımdan hariç kimsenin haberi olmadı

Peki normal mi?
Kocası zaten ilgili alakalı,onun yanında. Eş ailesi ilgilenmiyor diye boşanmak düşünülür mü

Kimse için çok sevdiğim ve kötü günümde beni bırakmayan destek olan kocamdan ayrılmam, annem babam vefaya çok değer verirler istesem de ailem beni kabul etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…