- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
- Konu Sahibi nazarbocugu
-
Kocan sana bu kadar destekken ailesi ilgilenmiyor diye boşanmayı düşünmek ne kadar sağlıklı bir düşüncedir.Asla asla böyle bir şey yok. Bu konuyu biraz yanlış aktarmısım her zaman birbirimizin destekçisiyiz. Ailem ben hastayken de söylemişti bunu eşimin hastalığı ile ilgili değil.
Kanseri atlatmis, kalp krizi geçirmiş birine nasıl "Bu konu için stresten öleceksiniz bence mahsuru yok." diyebiliyorsunuz?Bu konu için stresten öleceksiniz bence mahsuru yok .
Nedir yani bu kadar abartmışsınız?
Sormuyorlar,sormuyorlar . Ona göre tavır alırsınız olup biter.
bilmem ben secmedim arada bir de kalp krizi geçireyim diye seçebilseydim tercih etmezdim.Kocan sana bu kadar destekken ailesi ilgilenmiyor diye boşanmayı düşünmek ne kadar sağlıklı bir düşüncedir.
Ayrıca bu nedenle kalp krizi falan geçirmek ağartı değil mi?
Bu kanıya nasıl vardınız pek anlamadım ama, tanımadığınız bir insana merhametsiz yaftasını yapıstırmak pek hoş değil,öngörülerinizde pek doğru değil.Hasta adamdan boşanmayı aklınızdan geçirdiyseniz evet boşanın bence.
Belli ki merhametsiniz,tedavi sürecinde adama yardımcı olmayacağınız şimdiden belli.
Şöyle diyorumKanseri atlatmis, kalp krizi geçirmiş birine nasıl "Bu konu için stresten öleceksiniz bence mahsuru yok." diyebiliyorsunuz?
Hangi ildesiniz bilmiyorum istanbuldaysanız yönlendiririm ama periton diyaliz imkanını araştırın ,çok uzun süre aktif olarak hayata bağlı kalır eşiniz ,o esnada nakil bulunur inşallah
Bu konu için stresten öleceksiniz bence mahsuru yok .
Nedir yani bu kadar abartmışsınız?
Sormuyorlar,sormuyorlar . Ona göre tavır alırsınız olup biter.
neden bu kadar sert keskin ve hatta acımasızca yorum yapıyorsunuz ki? bu uslupla yazınca ne değişiyor kadın hastalık atlatmış ve eşi hasta önce bir geçmiş olsun denir değil mi?bu yüzden kalp krizi mi geçirdiniz cidden?
hayata bakış açınızı ve önceliklerinizi gözden geçirin derim.
4 yıl olmuş, huylarını biliyorsunuz e alışsanıza. hala neden dert ediyorsunuz. ölmüş farzedin.
Herkese Merhaba;
Burada yeniyim elimden geldiğince kısa anlatmaya çalışacağım. 4 yıldır evliyim çocuğum yok. Kayınvalidem ile aynı binada oturuyoruz.Evlendiğimizden beri sağlık sorunları ile sınanıyoruz. İlk yıl ben kanserdim 2 yıl tedavi gördüm eşim her zaman destekçim oldu. Ama ailesinin bana en ufak bir hayrı olmadı. Nasıl desem kaynanamın 5 cocugu var evlenen benden cıkar herkesin kendi derdi düşüncesine sahip sanırım. Beni dilleriyle kıran insanlar değiller kendi hallerinde sakin sessiz insanlar ama insan sadece sözle kırılmıyor malesef. Hastalık sürecimde asla yanımda olmadılar bir sıcak corba vermediler böyle ailemi olur diye bosanmayı çok düşündüm ama eşim her zaman yanımda ve destekçim biz birbirimize yeteriz kimseye ihtiyacımız yok dedi. Şimdide eşim böbrek yetmezliği hastası ve nakil olması gerekiyor yası cok genc diyalize girmesini istemiyoruz kardeşleriyle de kopuk kimse bir kere arayıp sormadı,2 ay eşimin yanında hastanede kaldım annesi babası dahil olmak üzere 2 kere ancak geldiler. Ben stresten ve neden böyleler diye düşünmekten kalp krizi geçirdim ölümlerden döndüm. Ben el kızıyım diyemi böyle yapıyorlar diyordum ama oğullarına da aynısını yapıyorlar. Kendi ailemden böyle bir şey görmedim çok cıkmazdayım. Kendileri en ufak grip oluyorlar ağızları susmuyor hep ilgi alaka bekliyorlar bize gelince kimse siz nasılsınız diye sormuyor. Kendi ailemde biz seni yolda bulmadık boşan gel diyor ama eşimi seviyorum bir problemimiz yok. Ben ne yapabilirim genç yasımda stresten öleceğim.
Bu kanıya nasıl vardınız pek anlamadım ama, tanımadığınız bir insana merhametsiz yaftasını yapıstırmak pek hoş değil,öngörülerinizde pek doğru değil.
Edebilirim , etmeyi tercih etmiyorum.neden bu kadar sert keskin ve hatta acımasızca yorum yapıyorsunuz ki? bu uslupla yazınca ne değişiyor kadın hastalık atlatmış ve eşi hasta önce bir geçmiş olsun denir değil mi?
insanlar tek tip değil kimi ufacık sorunu kendine büyük dert eder kimi büyük sorunu bile kendine dert etmez 'Nedir yani bu kadar abartmışsınız? bu yüzden kalp krizi mi geçirdiniz cidden?' demek yerine daha uygun biçimde tatlı dille düşüncenizi ifade edebilirsiniz?
Hadi ya? Ne zekice cevap YarabbiŞöyle diyorum
" Bu konu için stresten öleceksiniz bence mahsuru yok ."
Ve kayın aile ilgilenmiyor diye kalp krizi geçirmek.Ailesi yüzünden hasta adamdan boşanmayı düşünen kimdi acaba?
O zaten bambaşka bir konu.Ve kayın aile ilgilenmiyor diye kalp krizi geçirmek.
ben yanlış anlamıyorsam kendi hastalık döneminde bunu düşünmüş eşi döneminde değil hatta eşi boşver biz birbirimize yeteriz demiş. bundan sonra eşi de rahatsızlanınca ailesi yine yanlarında olmamış anladığım buAilesi yüzünden hasta adamdan boşanmayı düşünen kimdi acaba?
Ameliyatlarımdan eşim ve çocuklarımdan hariç kimsenin haberi olmadıO zaten bambaşka bir konu.
Benim kendi ailem benim hastalıklarımı bilmez,tedavi sürecimden habersizdir,yine de mesafeli de olsa görüşürüm.
Peki normal mi?ben yanlış anlamıyorsam kendi hastalık döneminde bunu düşünmüş eşi döneminde değil hatta eşi boşver biz birbirimize yeteriz demiş. bundan sonra eşi de rahatsızlanınca ailesi yine yanlarında olmamış anladığım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?