- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Mervissh91
-
- #61
4. Merve Hanım güzel dilimizde Ada'm ve Oray'a şeklinde bir kesme işareti kullanımı yoktur. Adam ve oraya derken büyük harf ve kesme işaretleri yersizdir.
5. Bu dilbilgisiyle nasıl olur da insanları lisans mezunu yapar bir eğitim sistemi onu hiç anlamam. İçler acısı gerçekten.
6. Dilerim bu referansla girdiğiniz kurumda evrak ve yazı işleriyle ilgilenmiyorsunuzdur. Yoksa vay haline o kurumun.
Cehalete yeğlerim ukalalığı :) çok sevgiler ve mutluluklar yönetici asistanının asistanı sevgili adayınızla Merve HanımcımEvet cahilim :) bayan ukala..
Ben zaten laylaylom gezip tozmak istemiyorum ki. Öyle korktum ki yani vazgeçicem.. Evlenmek istediğim için aşık oldum. Ciddi bir şey olsun diye. O zaman kimse iş yerindeki kişilere bakmasın bile..Mervişim gerçek iş dünyas hiiiiiiiiiiiç sandığın gibi değil inan bana. Dedikodu kazanı her an kaynar. Özelini herkese anlatma, bir bakarsın çay arasında senin sırların ortaya kurabiye oluvermiş. İnsanlar dedikoduluk malzemenin kokusunu alınca duramaz haberin ola. Hele de işsiz güçsüz memure teyzeler yapacak iş olmayınca gıybeti meslek ediniyor.
Sen ilişkini gizlemek istersin ama sevgilin işyerindeki arkadaşına çıktığınızı söyler, aranızdaki bir şeyleri söyler o arkadaş da gider herkese söyler. O olmazsa senin hoşlandığını fark eden bir hatun gider ötede beride dedikodunu yapar. Ayrılırsanız olacakları anlatmak istemem bile, kimsenin yüzüne bakacak halin kalmaz inan bana.
Sen bilirsin yine de tabi, umarım sonunda üzülmezsin.
Ben zaten laylaylom gezip tozmak istemiyorum ki. Öyle korktum ki yani vazgeçicem.. Evlenmek istediğim için aşık oldum. Ciddi bir şey olsun diye. O zaman kimse iş yerindeki kişilere bakmasın bile..
Pozisyonlariniz yüzünden adım atamıyor gibi geldi bana. Yalnız konuyu okurken bizim çaycı gözümün önünden geçti sürekli.
Tamam canım çok sağol dediğin gibi yapıcam..Mervecan dediğim gibi sen bilirsin.
Sonu mutlu biterse tabi ki eyvallah. Ama bitmezse yıllarca dillere sakız oluyorsun. Adamı tanımam etmem evlenme niyeti var mı, nedir ne dğildir.
O yüzden cidden sevgili olasıya kadar işyerinde flört etme, bakma etme. Alttan alttan telefonla sosyal medyayla vs takıl derim, kimseye çaktırma.
Yani riskleri peşi peşin söyleyeyim dedim, işyerinde kimseye hislerini açık etme diye.
2 ay sonra gidiyor zaten geçici görevle geldiisyerinde flortlesme vs.. belli bi zamandan sonra cok zor oluyor.
hele ki o is ciddiye binip disarda iliski yurumeye baslayinca ofiste neden bana surat asti,neden bugun yuzume bakmadi vs. onbinlerce soruyla gun basliyor ve gun bitiyor.
isyerinde hele ki karsi masada oturan biriyle iliskiye baslamak bilmiyorum ki..ya guzel de olabilir ama cok zor da olabilir.o tamamen ciftin uyumuna ve anlasmasina kalmis bi durum.
oyuzden dikkatli olmakta fayda var.
kartlar acik oynanmali,is sadece flortlesmenin otesine gecmeyecekse gercekten hic riske girmeyin bence.
eger aranizda bi iliski baslarsa ne yapip edip senin asistanligindan baska bi yere kaydirilmali adam,bu ikiniz icin en hayirlisi olur.
cok az erkek egosunu dizgileyip sevgilisinin asistanligini yapmayi kabul ederki anladigim kadariyla simdiden evlilik icin uygun adam gozuyle bakiyorsunuz bu kisiye..
cok utangacsa siz yemege veya kahve icmeye filan cagirin ama gercekten ilgisini sezerseniz acik acik herseyi konusun.
isyerinde cifte kumru olmayin..
dimi bizim okulun hizmetlisi biraz tuhaf, problemleri var. herkese laf atar, konuşur falan her seferinde ingilizce konuşuyorum ay italyancam yok diyorumgidiyor
Hoşlanmıyorsan dikkat et çaycıya
Yani adam diyorum herkese yeşil ışık yakıp yol vermeyenlerden
4. Merve Hanım güzel dilimizde Ada'm ve Oray'a şeklinde bir kesme işareti kullanımı yoktur. Adam ve oraya derken büyük harf ve kesme işaretleri yersizdir.
5. Bu dilbilgisiyle nasıl olur da insanları lisans mezunu yapar bir eğitim sistemi onu hiç anlamam. İçler acısı gerçekten.
6. Dilerim bu referansla girdiğiniz kurumda evrak ve yazı işleriyle ilgilenmiyorsunuzdur. Yoksa vay haline o kurumun.
Gidin açılın kurtulun o zaman.
Buraya konu açarken ne düşünüyorsunuz anlamıyorum ki ?
Mecbur muyuz sizin çok hoşunuza gidecek yorumlar yapmaya.
Çaycı çocuk size aşık(statü bağlamında değil çay getiriyor ya size o bağlamda) en kısa zamanda evlenirsiniz inşallah.
Sürekli açıklama yapmama rağmen hala aynı bazıları diretmiş !! Müdür, yönetici asistanı ( müdür yönetici oluyor ben asistanıyım )
Ben altımdaki asistan sıfatı yani kıdem farkı var. Ben dört yıllık o 2 yıllık üni mezunu.
Konu anlaşıldı mı ?
Çaycı değil bu bir. İkincisi çaycı olsa ne olucak yani kötü bir şey mi çaycı olmak ? İthamlar çirkin. Buda 2.
3. Sü kimse benim dedikodumu yapmaz ki bugüne kadar namusuma laf gelmedi. Ada'mın üstüne atlamışım gibi yorumlamayın. İnsan gibi bir şey sordum saçma sapan yerlere çekmeyin.
Ben zaten laylaylom gezip tozmak istemiyorum ki. Öyle korktum ki yani vazgeçicem.. Evlenmek istediğim için aşık oldum. Ciddi bir şey olsun diye. O zaman kimse iş yerindeki kişilere bakmasın bile..
Bazı yorumları dikkate almıyorum :) saçmalamışlar ciddi anlamda :) olumsuz yorum tabiki yapabilirsiniz ama bazıları çok ukala ve hadsiz..
Buda kanıtı Hanfendi.
Stres mi yapmışım. Topumuzu çoklu alıntıya almışsın hatun asıl stres yapan sensin. Az biraz SakingırO değil de bugün ilk defa bir konu sahibini olgun, akıllı ve sabırlı gördüm.
Yorumcular da maşallah gömmüşler insafsızca ve hadsizce.
Aşık olmuş, bir heyecanla da akıl danışıyor.
Niye bu kadar stres?!
Ayrıca;
*T9 görüntüsü iyi kapak olmuş. Sezar'ın hakkı Sezar'a...
**Çaycı olsa nolur ki, ne var bunda" demiş.
Bravo...!
5 numara 10 yıldız bir bakış açısı.
Ayakta alkışlıyorum...!
Saldırı olunca bende açıklama gereği duydum.. Bir siz anlamışsınız :) derdim zaten bana olumlu yorum filan yapmaları değil. Bazı bayanlar hırçın sebebini bilmiyorum ama sanki verip veriştirince içlerini döküyorlar gibiO değil de bugün ilk defa bir konu sahibini olgun, akıllı ve sabırlı gördüm.
Yorumcular da maşallah gömmüşler insafsızca ve hadsizce.
Aşık olmuş, bir heyecanla da akıl danışıyor.
Niye bu kadar stres?!
Ayrıca;
*T9 görüntüsü iyi kapak olmuş. Sezar'ın hakkı Sezar'a...
**Çaycı olsa nolur ki, ne var bunda" demiş.
Bravo...!
5 numara 10 yıldız bir bakış açısı.
Ayakta alkışlıyorum...!
Okumadım ama bakarım ne biliyim işte yani aşk bu yoğun duygu beslenen bir şey.. Ama dediklerinizi dikkate alıcam teşekkürler :)Burada bir uye daha vardi kullanici ismini hatirlayamadim o da sizin gibi yeni atanmis ve is yerindeki bir kisiye asik olmustu ama sonucta bir sey cikmamisti sanirim. Keske o uyeyle konussaniz, sonucta uzulebileceginiz bir durum cikmasa.
Bir de tanimadiginiz bir insana asik olamazsiniz, hoslaniyorsunuzdur, cok kaptirmayin kendinizi zaten gidecekmis 2 ay sonra :) Hic sanmiyorum gercekten cok hoslanan bir erkegin acilmaktan cekinecegini. O yuzden her davranisini size ilgisi oldugu yonunde yorumlamamanizi tavsiye ederim. Anlattiginiz diyaloglarin cogu is arkadasliginin dinamiginde olan diyaloglar, ozel bir ilgiden kaynaklanmiyor olabilir.
Ben bişey yaptım mı peki . Bir dul olaraktan erkeklere fazla güvenmiyorum sadeceeeSaldırı olunca bende açıklama gereği duydum.. Bir siz anlamışsınız :) derdim zaten bana olumlu yorum filan yapmaları değil. Bazı bayanlar hırçın sebebini bilmiyorum ama sanki verip veriştirince içlerini döküyorlar gibikimseye çemkirmedim teşekkürler bu arada Varol !
Yok size bir şey demedim ki.. Ayrıca dul değil kadınsınız. Bende bekar değil kadınım. İkinci sınıf gibi itham etmeyin. Biz değerliyizBen bişey yaptım mı peki . Bir dul olaraktan erkeklere fazla güvenmiyorum sadeceee
Ayyy çok güzel beeee:) şu duyguları kaç yıldır yasayamiyorum kader utansın. Hoşgeldin bu arada :)Yeni yeni yeni bir üyeciğim. :)
Hepinizi kucak dolusu öpüyor ve benden büyük ablalarıma selam olsun.
Konuya girecek olursam ben aşık oldum. Yani başta hoşlantı filandı belkide fark etmedim ama bana karşı ilgisi, davranışları bir başka geliyor umarım yanılmam :)
Ben 23 o 31 yaşında. Zaten yaşını söyleyince şok oldum hiç göstermiyor.
Aynı yerde çalışıyoruz. Şöyle düşünün ki ben yönetici o asistan geçici görevle şehir dışından geldi. Ben yeni atandım.
Karşı karşıya masalar benim odam ayrı o çaprazımda.
Bu bana çay getiriyor bir şeyler ikram ediyor. Özellikle benle konuşurken böyle gözlerini ayırmadan bakıyor. İçi gülüyo sanki gözlerinin
Geçen ben çikolata ikram ettim durdu durdu siz en çok bunumu seviyosunuz dedi
Başımı kaldırdığımda çalışırken beni izlediğini fark ettim. Koridorda yürürken uzaktan bakıyor gülümsüyor.
Öğlen nerede yiyorsunuz, yılbaşında ne yaptınız gibi gibi şeyler soruyor yalnız kalıncaYanımda erkek arkadaşını aradı şu filme bilet al gidelim filan sevgilim yok ayağı gibi sanki :)
Ben erken yattım dün yılbaşında evdeydim çıkmadım diye açıklamalar yapıyor anlamıyorum :)
Geçen gün kahve içiyorum resmi çekip falı atıcam falcıyahemen benim tanıdığım birisi var siz bana isterseniz atın yorumlasın dedi numaranızı whatsaptan atın filan dedi kızardı bi allahım şok oldum
Tam 1 ay oldu bu şekiliz.
Lakin gelin görün ki tık yok..
Acaba çekiniyor mu diyorum üzülüyorum.
Bazen diyorum yanılıyor muyum ?
Facede ekledim kabul etti sonra bana instagramdan istek yolladı. Resimlerimi filan beğeniyor. ( Bu bir kıstas değil biliyorum )
Sürekli akşam Nasıl gidiyorsunuz yemeği nerede yiyorsunuz falan filan. Bir dese lan ahhh akşam yemek yiyelim isterseniz diye
Hayır o yaşta bir Ada'mın utangaç olacağını düşünmüyorum ama acaba ast üst den dolayımı böyle..
Ne yapmalıyım ki ?
Çooook teşekkürler
Az önce instada bakarken kıymamak mı aşk diye bir şey paylaştım beğenmiş hemen ardından profil resmimi beğenmiş :)Ayyy çok güzel beeee:) şu duyguları kaç yıldır yasayamiyorum kader utansın. Hoşgeldin bu arada :)
Sakin sakin sakin hoşlandığını söyleme . ama o yemeği nerde yediğini sorduğunda "cafe x de yiyorum... Gelmek istersen senle gidelim" gibi bi soru sor. Ama siritarak değil. Sanki o teklifi bi arkadaşına yapiyomhs gibi olsun. Zaten belli eder yemekte hislerini ve bi dahaki daveti o yapar. Ama lütfen hislerinden bahsetme. O zaman onu kaybedersin. Bundan emin olarak davran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?