Ne yapmam lazım ki acaba ? Bir erkek açılamaz mı utangaçlık mı ?

Ya Ada'm şeklinde bir yazımı ben ilk defa bu sitede gördüm. Sık sık görüyorum. Hiçbir mantığa sığdıramıyorum. Öyle yazıldığını mı sanıyolar yoksa hoşlarına mı gidiyo anlamadım..

Ben zaten laylaylom gezip tozmak istemiyorum ki. Öyle korktum ki yani vazgeçicem.. Evlenmek istediğim için aşık oldum. Ciddi bir şey olsun diye. O zaman kimse iş yerindeki kişilere bakmasın bile..

Bazı yorumları dikkate almıyorum :) saçmalamışlar ciddi anlamda :) olumsuz yorum tabiki yapabilirsiniz ama bazıları çok ukala ve hadsiz..

Ben zaten laylaylom gezip tozmak istemiyorum ki. Öyle korktum ki yani vazgeçicem.. Evlenmek istediğim için aşık oldum. Ciddi bir şey olsun diye. O zaman kimse iş yerindeki kişilere bakmasın bile..

Mervecan dediğim gibi sen bilirsin.
Sonu mutlu biterse tabi ki eyvallah. Ama bitmezse yıllarca dillere sakız oluyorsun. Adamı tanımam etmem evlenme niyeti var mı, nedir ne dğildir.

O yüzden cidden sevgili olasıya kadar işyerinde flört etme, bakma etme. Alttan alttan telefonla sosyal medyayla vs takıl derim, kimseye çaktırma.

Yani riskleri peşi peşin söyleyeyim dedim, işyerinde kimseye hislerini açık etme diye.

Yüz kere söylememe rağmen telefonla yazıyorum tırnakla Ada'm diye algılıyor. Adam.

Tamam canım çok sağol dediğin gibi yapıcam..

isyerinde flortlesme vs.. belli bi zamandan sonra cok zor oluyor.
hele ki o is ciddiye binip disarda iliski yurumeye baslayinca ofiste neden bana surat asti,neden bugun yuzume bakmadi vs. onbinlerce soruyla gun basliyor ve gun bitiyor.
isyerinde hele ki karsi masada oturan biriyle iliskiye baslamak bilmiyorum ki..ya guzel de olabilir ama cok zor da olabilir.o tamamen ciftin uyumuna ve anlasmasina kalmis bi durum.
oyuzden dikkatli olmakta fayda var.
kartlar acik oynanmali,is sadece flortlesmenin otesine gecmeyecekse gercekten hic riske girmeyin bence.
eger aranizda bi iliski baslarsa ne yapip edip senin asistanligindan baska bi yere kaydirilmali adam,bu ikiniz icin en hayirlisi olur.
cok az erkek egosunu dizgileyip sevgilisinin asistanligini yapmayi kabul eder ki anladigim kadariyla simdiden evlilik icin uygun adam gozuyle bakiyorsunuz bu kisiye..
cok utangacsa siz yemege veya kahve icmeye filan cagirin ama gercekten ilgisini sezerseniz acik acik herseyi konusun.
isyerinde cifte kumru olmayin..

2 ay sonra gidiyor zaten geçici görevle geldi

dimi bizim okulun hizmetlisi biraz tuhaf, problemleri var. herkese laf atar, konuşur falan her seferinde ingilizce konuşuyorum ay italyancam yok diyorum gidiyor

Hoşlanmıyorsan dikkat et çaycıya

Yani adam diyorum herkese yeşil ışık yakıp yol vermeyenlerden

Bazı yorumları dikkate almıyorum :) saçmalamışlar ciddi anlamda :) olumsuz yorum tabiki yapabilirsiniz ama bazıları çok ukala ve hadsiz..

Buda kanıtı Hanfendi.

O değil de bugün ilk defa bir konu sahibini olgun, akıllı ve sabırlı gördüm.
Yorumcular da maşallah gömmüşler insafsızca ve hadsizce.
Aşık olmuş, bir heyecanla da akıl danışıyor.
Niye bu kadar stres?!

Ayrıca;
*T9 görüntüsü iyi kapak olmuş. Sezar'ın hakkı Sezar'a...

**Çaycı olsa nolur ki, ne var bunda" demiş.
Bravo...!
5 numara 10 yıldız bir bakış açısı.
Ayakta alkışlıyorum...!

Burada bir uye daha vardi kullanici ismini hatirlayamadim o da sizin gibi yeni atanmis ve is yerindeki bir kisiye asik olmustu ama sonucta bir sey cikmamisti sanirim. Keske o uyeyle konussaniz, sonucta uzulebileceginiz bir durum cikmasa.

Bir de tanimadiginiz bir insana asik olamazsiniz, hoslaniyorsunuzdur, cok kaptirmayin kendinizi zaten gidecekmis 2 ay sonra :) Hic sanmiyorum gercekten cok hoslanan bir erkegin acilmaktan cekinecegini. O yuzden her davranisini size ilgisi oldugu yonunde yorumlamamanizi tavsiye ederim. Anlattiginiz diyaloglarin cogu is arkadasliginin dinamiginde olan diyaloglar, ozel bir ilgiden kaynaklanmiyor olabilir.

Stres mi yapmışım. Topumuzu çoklu alıntıya almışsın hatun asıl stres yapan sensin. Az biraz Sakingır

Saldırı olunca bende açıklama gereği duydum.. Bir siz anlamışsınız :) derdim zaten bana olumlu yorum filan yapmaları değil. Bazı bayanlar hırçın sebebini bilmiyorum ama sanki verip veriştirince içlerini döküyorlar gibi kimseye çemkirmedim teşekkürler bu arada Varol !

Okumadım ama bakarım ne biliyim işte yani aşk bu yoğun duygu beslenen bir şey.. Ama dediklerinizi dikkate alıcam teşekkürler :)

Ben bişey yaptım mı peki . Bir dul olaraktan erkeklere fazla güvenmiyorum sadeceee

Ben bişey yaptım mı peki . Bir dul olaraktan erkeklere fazla güvenmiyorum sadeceee
Yok size bir şey demedim ki.. Ayrıca dul değil kadınsınız. Bende bekar değil kadınım. İkinci sınıf gibi itham etmeyin. Biz değerliyiz erkeğinde dulu yok kadınında !

Ayyy çok güzel beeee:) şu duyguları kaç yıldır yasayamiyorum kader utansın. Hoşgeldin bu arada :)
Sakin sakin sakin hoşlandığını söyleme . ama o yemeği nerde yediğini sorduğunda "cafe x de yiyorum... Gelmek istersen senle gidelim" gibi bi soru sor. Ama siritarak değil. Sanki o teklifi bi arkadaşına yapiyomhs gibi olsun. Zaten belli eder yemekte hislerini ve bi dahaki daveti o yapar. Ama lütfen hislerinden bahsetme. O zaman onu kaybedersin. Bundan emin olarak davran.

Az önce instada bakarken kıymamak mı aşk diye bir şey paylaştım beğenmiş hemen ardından profil resmimi beğenmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…