Ne yapmam lazım ki acaba ? Bir erkek açılamaz mı utangaçlık mı ?

Mervissh91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
323
55
13
Yeni yeni yeni bir üyeciğim. :)
Hepinizi kucak dolusu öpüyor ve benden büyük ablalarıma selam olsun.
Konuya girecek olursam ben aşık oldum. Yani başta hoşlantı filandı belkide fark etmedim ama bana karşı ilgisi, davranışları bir başka geliyor umarım yanılmam :)
Ben 23 o 31 yaşında. Zaten yaşını söyleyince şok oldum hiç göstermiyor.
Aynı yerde çalışıyoruz. Şöyle düşünün ki ben yönetici o asistan geçici görevle şehir dışından geldi. Ben yeni atandım.
Karşı karşıya masalar benim odam ayrı o çaprazımda.
Bu bana çay getiriyor bir şeyler ikram ediyor. Özellikle benle konuşurken böyle gözlerini ayırmadan bakıyor. İçi gülüyo sanki gözlerinin
Geçen ben çikolata ikram ettim durdu durdu siz en çok bunumu seviyosunuz dedi
Başımı kaldırdığımda çalışırken beni izlediğini fark ettim. Koridorda yürürken uzaktan bakıyor gülümsüyor.
Öğlen nerede yiyorsunuz, yılbaşında ne yaptınız gibi gibi şeyler soruyor yalnız kalınca Yanımda erkek arkadaşını aradı şu filme bilet al gidelim filan sevgilim yok ayağı gibi sanki :)
Ben erken yattım dün yılbaşında evdeydim çıkmadım diye açıklamalar yapıyor anlamıyorum :)
Geçen gün kahve içiyorum resmi çekip falı atıcam falcıya hemen benim tanıdığım birisi var siz bana isterseniz atın yorumlasın dedi numaranızı whatsaptan atın filan dedi kızardı bi allahım şok oldum
Tam 1 ay oldu bu şekiliz.
Lakin gelin görün ki tık yok..
Acaba çekiniyor mu diyorum üzülüyorum.
Bazen diyorum yanılıyor muyum ?
Facede ekledim kabul etti sonra bana instagramdan istek yolladı. Resimlerimi filan beğeniyor. ( Bu bir kıstas değil biliyorum )
Sürekli akşam Nasıl gidiyorsunuz yemeği nerede yiyorsunuz falan filan. Bir dese lan ahhh akşam yemek yiyelim isterseniz diye
Hayır o yaşta bir Ada'mın utangaç olacağını düşünmüyorum ama acaba ast üst den dolayımı böyle..
Ne yapmalıyım ki ?
Çooook teşekkürler

Resmen numaramı istedi yani sonra dediki geçen sizin listeden kaydettim numaranızı ama emin oliyim filan dedi geveledi.

Olabir, adim atmadan once sizi tam anlamiyla tanimak istiyor da olabilir. illa karsi taraftan beklememek lazim bir aksam siz davet edin yemege, soyleyecegi varsa cesaret vermis olursunuz.

Pozisyonlariniz yüzünden adım atamıyor gibi geldi bana. Yalnız konuyu okurken bizim çaycı gözümün önünden geçti sürekli.

dimi bizim okulun hizmetlisi biraz tuhaf, problemleri var. herkese laf atar, konuşur falan her seferinde ingilizce konuşuyorum ay italyancam yok diyorum gidiyor

Pozisyonlariniz yüzünden adım atamıyor gibi geldi bana. Yalnız konuyu okurken bizim çaycı gözümün önünden geçti sürekli.
Öyle değil herkese götürmüyor kendisine alırken banada alıyor oda üni mezunu yani o anlamda yazmadım :) ya ne yapmam lazım ki.. Ben varya eriyorum ona bakarken..

Valla bayada yas farki varmis .
Bilemedim ki amaci ne anlattigina gore seble ilgileniyor ama acaba sen yanlis anliyor olabilirmisin

Nasıl
Olabir, adim atmadan once sizi tam anlamiyla tanimak istiyor da olabilir. illa karsi taraftan beklememek lazim bir aksam siz davet edin yemege, soyleyecegi varsa cesaret vermis olursunuz.
Nasıl söylüycem ki.. Ben çok utanırım ya..

Müdür yönetici asistanı ve benim altındaki hiyerarşi böyle yani ben müdürün asistanı oda benim öyle düşün :)

Vallahi bizim müdürün yönetici asistanının altında çalışan kişi odacı.
Bilemedim onu ben.
Ama ciddi yorum yapmak gerekirse yaş farkınız çok. Kapılmadan iyi düşünmek lazım.

Valla bayada yas farki varmis .
Bilemedim ki amaci ne anlattigina gore seble ilgileniyor ama acaba sen yanlis anliyor olabilirmisin
Ya ama o kadarda yok ben acaip aşık oldum :) yani bir sapık terbiyesiz hareketini görmedim bekar olduğundan eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…