- 6 Ocak 2016
- 323
- 55
- 13
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Anlamadım ? :)Bu da kuru sıkı atanlardan biri gibime geldi.
Pozisyonlariniz yüzünden adım atamıyor gibi geldi bana. Yalnız konuyu okurken bizim çaycı gözümün önünden geçti sürekli.
Öyle değil herkese götürmüyor kendisine alırken banada alıyor oda üni mezunu yani o anlamda yazmadım :) ya ne yapmam lazım ki.. Ben varya eriyorum ona bakarken..Pozisyonlariniz yüzünden adım atamıyor gibi geldi bana. Yalnız konuyu okurken bizim çaycı gözümün önünden geçti sürekli.
Pozisyonlariniz yüzünden adım atamıyor gibi geldi bana. Yalnız konuyu okurken bizim çaycı gözümün önünden geçti sürekli.
Yani adam diyorum herkese yeşil ışık yakıp yol vermeyenlerdenAnlamadım ? :)
Bir şey varsa bile sen yöneticiymişsin o asistan, nasıl açılabilir ki kolayca
İşte ne yapmam lazım..Bir şey varsa bile sen yöneticiymişsin o asistan, nasıl açılabilir ki kolayca
Müdür yönetici asistanı ve benim altındaki hiyerarşi böyle yani ben müdürün asistanı oda benim öyle düşün :)Konu sahibesi yönetici asistanı.
Kız nerden anladın ki :) öyle bir hareketini görmedim. Bana bir başka davranıyor.Yani adam diyorum herkese yeşil ışık yakıp yol vermeyenlerden
Nasıl söylüycem ki.. Ben çok utanırım ya..Olabir, adim atmadan once sizi tam anlamiyla tanimak istiyor da olabilir. illa karsi taraftan beklememek lazim bir aksam siz davet edin yemege, soyleyecegi varsa cesaret vermis olursunuz.
Müdür yönetici asistanı ve benim altındaki hiyerarşi böyle yani ben müdürün asistanı oda benim öyle düşün :)
Ya ama o kadarda yok ben acaip aşık oldum :) yani bir sapık terbiyesiz hareketini görmedim bekar olduğundan eminim :)Valla bayada yas farki varmis .
Bilemedim ki amaci ne anlattigina gore seble ilgileniyor ama acaba sen yanlis anliyor olabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?