- 6 Ocak 2016
- 323
- 55
- 13
- Konu Sahibi Mervissh91
-
30 yaşında filan işte bende 24 üne girdim :))Vallahi bizim müdürün yönetici asistanının altımda çalışan kişi odacı.
Bilemedim o'nu ben.
Ama ciddi yorum yapmak gerekirse yaş farkınız çok. Kapılmadan iyi düşünmek lazım.
Bana şu hoşlanıyomyuş gibi yapıp bişey söylemeyenler pek tekin gelmiyo baciKız nerden anladın ki :) öyle bir hareketini görmedim. Bana bir başka davranıyor.
Yok anladım, çay deyince o geldi birden.Öyle değil herkese götürmüyor kendisine alırken banada alıyor oda üni mezunu yani o anlamda yazmadım :) ya ne yapmam lazım ki.. Ben varya eriyorum ona bakarken..
Yok benimkiyle evlenelim diye dua ediyor bizimki.Hoşlanmıyorsan dikkat et çaycıya
30 yaşında filan işte bende 24 üne girdim :))
Nasıl
Nasıl söylüycem ki.. Ben çok utanırım ya..
Asla öyle bir şey yapmam ki yani ben çok aşık oldum diyorum :)Neden utanacakmissin, yemek muhabbeti acildiginda sen hic surda yedin mi meth ediyorlar bu aksam oraya gidecegim istersen sen de gel diyebilirsin.
Arkadaslarimin aksine yas farkinizi cok bulmadim 91 liyseniz 25 yasindasiniz adam da 31 hem yasini da gostermiyormus, ilerde ama o benden statu olarak daha dusuk lafini kullanacaksaniz simdiden hic umut vermeyin tabi.
Canım umarım olur yani ben ona acaip aşık oldum.. Bilmiyorum ne yapıcam yani ne yapsam ki.. Utanıyorum bende..Uff ya yazdiklarini okurken erkek arkadasimla birbirimize acilmadan önceki zamanimizi hatirladim (dehset sekilde özlemis olabilirim :)). Hoslaniyorsa acilmamasinin iki sebebi vardir. Ya senin ilgin varmi yokmu bundan emin degil yahut aranizdaki pozisyon farkindan dolayi :)
İnşallah olur canım çünkü çok aşık oldum..Yok anladım, çay deyince o geldi birden.bir şey yapma bence sen. Biraz konuşun bakalım, adım atıyor işte numara istiyor vs. Tepkini ölçmeye çalışıyor belki de. Ayy is yerinde çok tatlı oluyor yalnız.
Asla öyle bir şey yapmam ki yani ben çok aşık oldum diyorum :)
Hayırlısı olsun, çok da kaptirma olur mu?İnşallah olur canım çünkü çok aşık oldum..
Öyle değil herkese götürmüyor kendisine alırken banada alıyor oda üni mezunu yani o anlamda yazmadım :) ya ne yapmam lazım ki.. Ben varya eriyorum ona bakarken..
Tamam tatlım aynen öyle çok sağolBuyuk ihtimalle bi amaci yok sen notr ol fazla umutlanma ve sakin ustune gitme. Eger niyeti seni kazanmaksa kazanir.
Bir erkek icin ask konusunda engel yoktur, ne is ne yas ne baska sebepler engel olmaz
Yeni atandım dedim ya arkadaşım o da geç kazanmış girmiş yani konumuz bu mu ? Neyse sağolTamam tatlım aynen öyle çok sağol
Sen 23 yaşında nasıl yöneticisin de o nasıl asistan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?