ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Tamam canım ama dul kadın deyince genellikle akla eski kocasından zokayı yemiş kadın anlamına geliyor ya ondan dedimdiYok size bir şey demedim ki.. Ayrıca dul değil kadınsınız. Bende bekar değil kadınım. İkinci sınıf gibi itham etmeyin. Biz değerliyizerkeğinde dulu yok kadınında !
Biri gelir biri gider :) hiç hiç takmayın kafanıza önemli olan sizsiniz dediğim gibi :)Tamam canım ama dul kadın deyince genellikle akla eski kocasından zokayı yemiş kadın anlamına geliyor ya ondan dedimdi
Biri gelir biri gider :) hiç hiç takmayın kafanıza önemli olan sizsiniz dediğim gibi :)
Hiç sorma cancazımm bide biri geldimi bini geliyoBu arada sevgili hanımlar, tanımadığınız kişileri linç edince inanın hakli olmuyosunuz. Kadın bi heyecanını paylaşmış gömmüşşünüz. Tanımadığınız kişilere biraz mesafeli olun eğer onaylamadiginiz bi durum varsa senlj benli bir dille değil daha medenice yapin uyarilarinizj ya da yorumunuzu. Ben bu yersiz linç ekibini gördükçe "sorunlu heralde" deyip guluyorum. Guldurmeyin kendinize. Sırf görmüyorsunuz diye klavye kabadayılığı yapmak linç etmek gömmeye çalışmak falan tek kelimeyle komik.
Komik bencede onun için sakin davrandım :) karınca sürüsü mübarekBu arada sevgili hanımlar, tanımadığınız kişileri linç edince inanın hakli olmuyosunuz. Kadın bi heyecanını paylaşmış gömmüşşünüz. Tanımadığınız kişilere biraz mesafeli olun eğer onaylamadiginiz bi durum varsa senlj benli bir dille değil daha medenice yapin uyarilarinizj ya da yorumunuzu. Ben bu yersiz linç ekibini gördükçe "sorunlu heralde" deyip guluyorum. Guldurmeyin kendinize. Sırf görmüyorsunuz diye klavye kabadayılığı yapmak linç etmek gömmeye çalışmak falan tek kelimeyle komik.
Cevap vermemek en iyisi. Üye olmadan önce çok okudum boyle. Sanki karşılarında babalarının oğlu var nelerine güvenerek ne hakla boyle yazabiliyor demiştim. İste evinde kocasına çocuğuna laf geçirmeyen buralarda ağız köpürtüyo takmayacaksin.Hiç sorma cancazımm bide biri geldimi bini geliyo
Dahi anlamındaki -de'leri de T9 klavye mi ayırmadı? Sizden daha üzücü durumda olan biri varsa sayfalarca alıntı yapan diğer amaçsız üyedir. Yani zaten tek mesele sizin dilbilginiz de değil kendinizi ifade biçiminiz. Başından beri asistandı yöneticiyidi asttı üsttü anlatıp duruyorsunuz. Ever konunuz amacından saptırıldı ama bunun nedeni sizin kendinizi anlatamayışınız Merve. Ve keşke dediğiniz kadar beni ciddiye almasanız, ciddiye almıyorum deyip ekran görüntüsü paylaşmasanız :)Yok size bir şey demedim ki.. Ayrıca dul değil kadınsınız. Bende bekar değil kadınım. İkinci sınıf gibi itham etmeyin. Biz değerliyizerkeğinde dulu yok kadınında !
Hıhı evet haklısın süpersin sen mükemmelsin :) kardeş farkındaysan "statü" olayına takılan birisi değilim ben orada sadece buradaki bayanlar durumu detaylıca bilsin ve ona göre yorum yapsınlar diye yazdım. Yani ben yöneticiyim Tü kaka asistanlara olayı değil. Sen olayı baştan yanlış anlamışsın :) kapiş ?Dahi anlamındaki -de'leri de T9 klavye mi ayırmadı? Sizden daha üzücü durumda olan biri varsa sayfalarca alıntı yapan diğer amaçsız üyedir. Yani zaten tek mesele sizin dilbilginiz de değil kendinizi ifade biçiminiz. Başından beri asistandı yöneticiyidi asttı üsttü anlatıp duruyorsunuz. Ever konunuz amacından saptırıldı ama bunun nedeni sizin kendinizi anlatamayışınız Merve. Ve keşke dediğiniz kadar beni ciddiye almasanız, ciddiye almıyorum deyip ekran görüntüsü paylaşmasanız :)
Evet bende bir konu açtım bir cümlenin anlamını açıklamak için neler yazdılar neler. Hiç takmadım anlamayana anlatılmazCevap vermemek en iyisi. Üye olmadan önce çok okudum boyle. Sanki karşılarında babalarının oğlu var nelerine güvenerek ne hakla boyle yazabiliyor demiştim. İste evinde kocasına çocuğuna laf geçirmeyen buralarda ağız köpürtüyo takmayacaksin.
Ben sizin kardeşiniz değilim Merve :) Çok şükür ki değilim. Neyse ki bu mesajla düzeyinizi belli ettiniz de beni daha fazla oyalamadınız. Birine içi dolu cevaplar veremiyorsanız bence susmayı deneyin, hem hazmı da kolaylaştırır. İyi geceler :)Hıhı evet haklısın süpersin sen mükemmelsin :) kardeş farkındaysan "statü" olayına takılan birisi değilim ben orada sadece buradaki bayanlar durumu detaylıca bilsin ve ona göre yorum yapsınlar diye yazdım. Yani ben yöneticiyim Tü kaka asistanlara olayı değil. Sen olayı baştan yanlış anlamışsın :) kapiş ?
Sen bir psikoloğa git evli isen eşine acıdım şimdi :) yazık..Ben sizin kardeşiniz değilim Merve :) Çok şükür ki değilim. Neyse ki bu mesajla düzeyinizi belli ettiniz de beni daha fazla oyalamadınız. Birine içi dolu cevaplar veremiyorsanız bence susmayı deneyin, hem hazmı da kolaylaştırır. İyi geceler :)
Allah aşkına bana saldıran kim ? Onca hakaret etti bana. Sustum. Açıkladım tektek.. Yani bu kadarıda olmaz.. O tek tek ayrı olacak demi Hanfendi ?Hanımlar sonunuz pek hayra alamet görünmüyor
Sakin olun azacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?