- 6 Ocak 2016
- 323
- 55
- 13
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Geç kazanmış geç bitirmiş okulu geç atanmış ben referans ile girdim anlatabildim mi ?Tam bunu yazıcaktım ben de.
23 yaşında neyin yöneticisi olunuyor?
Adam da sekreter mi ofis boy mu ne zannımca, yöneticiye nasıl açılsın?
Konu bana garip geldi ya neyse.
Geç kazanmış geç bitirmiş okulu geç atanmış ben referans ile girdim anlatabildim mi ?
Çaycı mı ? Hayırda çaycı ne alaka :) arkadaşım Oray'a atananlar zaten hepsi referanslı şimdide vicdan olayından mı girceksiniz konuya ?Şimdi anladım ortada bir "referans" durumu var/
Madem hasbel kader torpille yönetici oldunuz, saçma sapan davranıp yerinizden olmayın derim. Yönetici kadın olsun erkek olsun ofis asistanının peşinden koşması yakışık almaz. Duyan, gören fark eden olur Merve de zaten torpille girdi, işte yapacağı yöneticilik de bu kadar olur derler. Zira bende böyle bir izlenim oluştu. Çaycının peşinen koşmak yerine işlerinizle ilgilenin derim.
Şimdi anladım ortada bir "referans" durumu var/
Madem hasbel kader torpille yönetici oldunuz, saçma sapan davranıp yerinizden olmayın derim. Yönetici kadın olsun erkek olsun ofis asistanının peşinden koşması yakışık almaz. Duyan, gören fark eden olur Merve de zaten torpille girdi, işte yapacağı yöneticilik de bu kadar olur derler. Zira bende böyle bir izlenim oluştu. Çaycının peşinen koşmak yerine işlerinizle ilgilenin derim.
Şimdi kuruma atandım diyorsunuz,sonra da referans diyorsunuz,herkes referansla atanıyor diyorsunuz nasıl bir devlet kurumu burası herkes hamili kart yakınımdır muamelesi görüyor anlamadım ben :/Çaycı mı ? Hayırda çaycı ne alaka :) arkadaşım Oray'a atananlar zaten hepsi referanslı şimdide vicdan olayından mı girceksiniz konuya ?
O çaycı dediğinde referanslı yani :)
Yerinden olmakla ilgili bir durum yok hareketlerimi size anlatacak değilim. Biraz dikkat edin yorumlarınıza.
kız yönetici değilki yönetici asıstanıymıs
Şimdi kuruma atandım diyorsunuz,sonra da referans diyorsunuz,herkes referansla atanıyor diyorsunuz nasıl bir devlet kurumu burası herkes hamili kart yakınımdır muamelesi görüyor anlamadım ben :/
Vay arkadaş özel sektör yüzünden her şeyi unutmuşum devlete dairHerhangi bir devlet kurumu, referanssız girilmiyor hiçbirine zaten.
Yerinden olmakla ilgili bir durum yok hareketlerimi size anlatacak değilim. Biraz dikkat edin yorumlarınıza.
Şöyle düşünün ki ben yönetici o asistan ......
ben mi cümleyi yanlış anladım?
Yönetici değilim zaten ama asistanım oda benim altında benim asisanım oluyor. Bu şekilde yönetici sıfatı almış oluyorum arkadaşım :) yani nedir bu sürekli bir laf çarpıtma.. Sormaz olaydım yani.Mesela demek istemiş galiba :)
Hiçbir referansın 23 yaşında kızı devlet kurumunda yönetici yapabileceğine inanmıyorum.
4. Merve Hanım güzel dilimizde Ada'm ve Oray'a şeklinde bir kesme işareti kullanımı yoktur. Adam ve oraya derken büyük harf ve kesme işaretleri yersizdir.Sürekli açıklama yapmama rağmen hala aynı bazıları diretmiş !! Müdür, yönetici asistanı ( müdür yönetici oluyor ben asistanıyım )
Ben altımdaki asistan sıfatı yani kıdem farkı var. Ben dört yıllık o 2 yıllık üni mezunu.
Konu anlaşıldı mı ?
Çaycı değil bu bir. İkincisi çaycı olsa ne olucak yani kötü bir şey mi çaycı olmak ? İthamlar çirkin. Buda 2.
3. Sü kimse benim dedikodumu yapmaz ki bugüne kadar namusuma laf gelmedi. Ada'mın üstüne atlamışım gibi yorumlamayın. İnsan gibi bir şey sordum saçma sapan yerlere çekmeyin.
T 9 dan oluyor o durum :) klavye delikanlılığı yapmayınız Hanfendi :) kendi otomatik koyuyor yani hızlı yazdığımdan. Telefondan giriyorum :)4. Merve Hanım güzel dilimizde Ada'm ve Oray'a şeklinde bir kesme işareti kullanımı yoktur. Adam ve oraya derken büyük harf ve kesme işaretleri yersizdir.
5. Bu dilbilgisiyle nasıl olur da insanları lisans mezunu yapar bir eğitim sistemi onu hiç anlamam. İçler acısı gerçekten.
6. Dilerim bu referansla girdiğiniz kurumda evrak ve yazı işleriyle ilgilenmiyorsunuzdur. Yoksa vay haline o kurumun.
Ben de telefondan yazıyorum. Ama kendimizi yazıyla ifade ettiğimiz bir platformda bu kadar hassasiyet göstermek klavye delikanlılığı yerine özen olarak adlandırılabilir. Siz özensiz veya cahilsiniz ama korkarım ikincisi.T 9 dan oluyor o durum :) klavye delikanlılığı yapmayınız Hanfendi :) kendi otomatik koyuyor yani hızlı yazdığımdan. Telefondan giriyorum :)
3. Sü kimse benim dedikodumu yapmaz ki bugüne kadar namusuma laf gelmedi. Ada'mın üstüne atlamışım gibi yorumlamayın. İnsan gibi bir şey sordum saçma sapan yerlere çekmeyin.
Evet cahilim :) bayan ukala..Ben de telefondan yazıyorum. Ama kendimizi yazıyla ifade ettiğimiz bir platformda bu kadar hassasiyet göstermek klavye delikanlılığı yerine özen olarak adlandırılabilir. Siz özensiz veya cahilsiniz ama korkarım ikincisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?