ay yeminle şaka yapıyorum ya...cidden bak güldüm. canım ya ne diyim ki. tartışmaya teşvik ediyorsun derken bile bunu sen yapıyorsun. tamam yorum yapmıyım yazdıklarına.
Şaka yapıyormuşsun ya hani...Yapma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yeminle şaka yapıyorum ya...cidden bak güldüm. canım ya ne diyim ki. tartışmaya teşvik ediyorsun derken bile bunu sen yapıyorsun. tamam yorum yapmıyım yazdıklarına.
Şaka yapıyormuşsun ya hani...YapmaCiddi konular konuşulurken şaka yapılmaz. Hele ki ses tonunun duyulmadığı, sadece yazı dilinin olduğu ve kelimelerin tonlamasının değişmesiyle bile anlamın değişebileceği yazılı ortamlarda şaka yapma cicim. Bak geyik topiği var kk'da, biz şakalarımızı hep orada yapıyoruz, sen de orada yap, yoksa burada şaka yaparken bi kakaya basıp kayar düşersin maazallah
Sonrqa üstüne bulaşır, temizlemesi zor
![]()
Vallahi anlamıyorum düğünde gelinime altın takacağım diye böbürleneceğim takacak altınım yok ama karga tulumba oğlumu evlendireceğim?
Mantık akıl beyin nerede burada..
Takısız tukusuz evlenen gençleri alınlarından öpmek lazım paramız yok takmıyoruz,ama delikanlı gibi evleniyoruz kardeşim.
Ama hep altınımı takarım hem oğlumu borca sokarım yok öteki der ki acaba sahte altın mı taksak.
Ben de çalışıyorum zaten, ücretli öğretmenlik yapıyorum..
Ama bu ay son maaşımı alıcam.. Zaten kazandığım çeyiz alışverşine gitti.
Yetmedi hiçbir şeye..
Ben nişanlıma onlar da takmasın bizimkiler de dedim.. Sıkıntıyı biz çekecez sonuçta..
Ama o ailesi mahçup olmasın diye alıyor.. Ben borç bulabilsem birinden, kendim alırdım bileziği ama yok ne yapayım![]()
Kaç defa okudum forumda, evleniyorlar, yıllar geçiyor, en ufak bir tartışma yaşasalar eşleriyle '' zaten ailesi biz evlenirken birşey yapmamıştı '' ile başlıyorlar anlatmaya dertlerini..
ıııııyyy Allah göstermesinBirde soyle aileler var.
Arkadasimdan biliyorum;
Evlenmeden once esi tum kazancini ailesine vermis, cunku ailesi sen bie ver, biz biriktirelim, dugunu biz yapariz demisler.
3yil nisanli kaldilar.
Daha oncesi de var tabi.
Dugun zamani, esya konusunda yarisini arkadasimin ailesi, kalani da esininkiler almis.
3-4 bilezikle, sette almislar.
Esinin ailesi tum bunlari borcla yapmis ama, esinin kazanci nereye gitmis belli degil.
Ustune ustluk, dugunden sonrada biz bu borcu odeyemiyoruz, cekin kredi kapatin dedi ailesi.
Arkadasimda hem takilan altinlarini satti, yetmedi uzerinede kredi cektiler.
Su an da gercekten zor durumdalar, ama kimseninde umrunda degil.
Gecenlerde de akraba dugunene gideceklermis.
Gitmeden once kayinvalidesi, sana imutasyon bileziklerden alayimda, oyle bos bos kollarla gitme demis.
Boylelerine de ses cikarmamak gerekiyor, dimi?
Rabbim, beterin beteri var.
1324465 kişi neden acilen evlenmek zorunda olduğunu sordu ama konu sahibi arkadaşımız seçmece, özel,kendine göre kaliteli insanlara cevap verdiği için nedenini öğrenemedik..
Kadınlar özellikle Allah'ım geçen 60larında bir kadın vardı o bile bu mevzuyu anlatıyordu.
Kocasının ailesi üstüne düşeni yapmamış! Adam sağ değil ama şu anda !
Kabus gibi,yuva ikimizin kim bu yuvaya destek verirse başımın üstünde taşırım ben .
Hee çok mu artistim beğenmiyor muyum birilerinin aldığı yolluğu,çalışırım o yolluğu kendim alırım,gerekirse yolluksuz otururum.
Ama yooook elalem ne der ?
Olaya şöyle bakılıyor sanki ortak iş yapılacak dükkan açılacak ben %50 verdim sen vermedin ?
Ortaklık değil ki bu evlilik..
Kimi %100 karşılar maddi sıkıntıları öteki sadece güleryüzünü verir,sadakatini,sevgisini,dürüstlüğünü insanlığını verir.
Bu kadar hesap yapılıyorsa aşk yoktur
geçen konusunda da benim yüzüme bakmamıştı![]()
Bak arkadaşım sana final yorumumu yapıyım sonra susuyum artık. Ben derinssin aksine, kimde varsa o versin demiyorum.Evet bu gerektiğinde bir şirket.
.[/QUOTE]
Sen nasıl bana katılmazsın marji,,,
bak doğunca heryerini ısırırım,mıncırırım bebeğinin,psikopat bir anne adayısın zaten,delirtirim seni
fikir ayrılıkları var arkadaşlar bizler belki kim ne taktu ilgilenmiyoruz ama bizlersen 1 2 kuşak önceleri öyle değil kız istemelerde hala kesi kesiliyor ki 5 yıl önce evlenmiştim banada kesmişlerdi kaç bileizk takılacaksa ne takılacaksa eşim sivaslı bu hala kız istemede belirlenir ki bu kız satmak değil yanlış da anlaşılmasın kız tarafı sormaz bile erkek tarafı bi bu kadar takacağız der konu kapanır yani bizlere mantıksız gelse de vazgeçilmeyen yöresel adetler var arkadaşlar bunlar unutmayalım
Bak arkadaşım sana final yorumumu yapıyım sonra susuyum artık. Ben derinssin aksine, kimde varsa o versin demiyorum.Evet bu gerektiğinde bir şirket.
.[/QUOTE]
Sen nasıl bana katılmazsın marji,,,
bak doğunca heryerini ısırırım,mıncırırım bebeğinin,psikopat bir anne adayısın zaten,delirtirim seni
Buranın medeni bir platform olduğunu, kimsenin diğeriyle çete kurmadığını, her ne kadar çoğu zaman benzer fikirlerde olsak da birbirimize katılmadığımız yerler olduğunda bunu da medenice belirttiğimizi örneklerle anlatmak istedim, hani şu an önce beni üstüne gelmekle itham eden arkadaşa
Minimarjiye ninni yerine kk'dan konu açıp okumayı düşünüyorum. Yeterince delirmezse senden de yardım isterim.![]()
Yaaa bizde sivaslıyız bu vazgeçilmez adetleri uygulamadı babam.
Ne taktılarsa ,eyvallah dedik,altının lafı sözü bahsi bile açılmadı.
Görüyor musun insan kızını azıcık kollar !
Çok bahtsızım çoook![]()
O eğlence arıyordu boşver sürekli şaka yapıyordu zaten
Sen çetemizi bu yüzden mi yıktın ,aramızdaki tüm aşk bitti marji
Aramızda aşk yoktu, şirkettik![]()