Ne yapmam, nasıl davranmam gerekiyor?

görüşmeyi kesmelisin benceç arkadaşına söylersende işin sana dönmeyeceği ne malum erkek olan seni suçlayıp bana söyle böyle konuştu bende tersleyince böyle bir iftira attı diyebilirde. böyle şeylere çok rastlıyoruz. sakın haa karışma hiç yalnız onun attığı mesajları sakın silme ileride dedlil olarak kullanman gerekebilir.

ılişkiyi kes demesi kolay da ya ne güzel bir arkadaşlığım vardı onun bitmesi kötü olacak :( çocuk epeydir aramıyor beni zaten. ayrı şehirde olmaları da iyi benim açımdan. bir de 5 yıldır görüşüyoruz. son bir kaç ayda ortaya çıkan mevzu bu. bu arada bir telefon konuşmasında çocuk bana şöyle demişti; eşim beni eskisi gibi sanıyor ama ben çok değiştim. burda hergün biriyle takılıyorum." sonra bu çocuğu tanıyan başka bir arkadaşım bir dönem bununla aynı yerde çalışmıştı o da yanında eşi yokken tuhaf davranıyor, sanki askıntı oluyor, garip garip bakıyor demişti. yani sırf bana değil demek ki. bilmiyorum keşke ilişkiyi kesmekten daha kolay yolu olsa. durumu anlatsam eşine belki bana kötü gözle bakacak. çocuk inkar etse, ben şakasına dedim dese yani kız bana şüpheyle bakabilir. gerçi benim karakterimi tanıdıysa 5 yılda öyle bir insan olmadığımı düşünebilir. sonuçta eşini elde etmek istesem, o karakterde biri olsam beş yılda yapardım bunu. zaten söylesem büyük ihtimal ya ben ona şaka yaptım kızdırmak için söyledim diyecek biliyorum. işten böyle sıyrılacak.

ya uzakta olan arkadaşınla ne kadar ne paylaşabilirsin ki özelliklede ortada böyle bir durum varsa...

tamam benim de uzakta ve zart diye arayıp herşeyi paylaştığım bir arkadaşım var ama eğer evlenirse istediğim saatte arayam ;istediğim zaman gel şuraya tatile gidelim diyemem... hele evli ve çocukluysa kimbiliiiir ne zaman görüşürüm... evli - çocuklu ve başka şehirde bir arkadaşla paylaşımın ister istemez azdır zaten...

o yüzden görüşmeyi kesmek zor olmasa gerek... aramalarının sıklığını azaltırsın olur biter... o da zamanla daha az arayacaktır ...

ama yok ben arkadaşımdan vazgeçemem o benim herşeyim diyorsan anlatmaktan kaçmayacaksın... doğruyu bilsin... sonra ister inansın ister inanmasın sen görevini yapacaksın... eğer senin istediğin kadar o da devam etmesini isterse bu arkadaşlığın sana inanacaktır... yok onun için önemli olan eşiyse zaten ne desen boş...

Bu tarz erkeklerden herşey beklenir...olay dönüp dolaşıp senin başına patlar...o yüzden bence arkadaşınla özel günler dışında çok görüşme ve eşinin terbiyesizliğini de anlatma şu anda zaten hassas dönemi kadın üzülmesin...arkadaşının eşinede tavrını koy.ama uzak dur bir süre sonra başka birine saracaktır mutlaka kör şeytandan bulsun ahlaksız herif....

canım değer verdiğin bir arkadaşınsa anlatmalısın, ama arkadaşlığın devam eder ve sonuçta bu bir şekilde ortaya çıkarsa hiç hoş bir duruma düşmezsin..

Bu arada bahsettiğim kişiler farklı şehirde. Yani ben kızla bile ayda yılda bir görüşüyorum zaten. Sürekli bir arada olduğum insanlar değiller. Bir de en son böyle mesaj attığında tersledim ve cevap vermedim aradığında. Ondan beri de aramadı beni. Tabii eşi yanında artık. Tek kalırsa yine aynı davranırmı bilmiyorum.

madem ayda yılda bir, onda da kadın kadına görüşürsün bi bahane bulup.. muhatap bile olmaaa... ne iyi ne kötü tepki verme adama.. alakanı kes bitsin. tlf nonu değiştir.. eğer kız sorarsa ki zaten nadiren görüşüyosunuz, belki farketmez bile numaranın değiştiğini falan.. nolacak ki.. en kötü ihtimal hattım kapandı telefonunu kaybettim bilmemne uydurursun.
bak sonra başına iş açılır.. adam kadını gülüm canım diye kandırabilir ama sen yuva yıkan konumuna düşersin.. kadın seviyorsa eşini sana da inanmaz... az mı duyuyoruz bunları... sakınnnn haaaaa...

ılişkiyi kes demesi kolay da ya ne güzel bir arkadaşlığım vardı onun bitmesi kötü olacak :( çocuk epeydir aramıyor beni zaten. ayrı şehirde olmaları da iyi benim açımdan. bir de 5 yıldır görüşüyoruz. son bir kaç ayda ortaya çıkan mevzu bu. bu arada bir telefon konuşmasında çocuk bana şöyle demişti; eşim beni eskisi gibi sanıyor ama ben çok değiştim. burda hergün biriyle takılıyorum." sonra bu çocuğu tanıyan başka bir arkadaşım bir dönem bununla aynı yerde çalışmıştı o da yanında eşi yokken tuhaf davranıyor, sanki askıntı oluyor, garip garip bakıyor demişti. yani sırf bana değil demek ki. bilmiyorum keşke ilişkiyi kesmekten daha kolay yolu olsa. durumu anlatsam eşine belki bana kötü gözle bakacak. çocuk inkar etse, ben şakasına dedim dese yani kız bana şüpheyle bakabilir. gerçi benim karakterimi tanıdıysa 5 yılda öyle bir insan olmadığımı düşünebilir. sonuçta eşini elde etmek istesem, o karakterde biri olsam beş yılda yapardım bunu. zaten söylesem büyük ihtimal ya ben ona şaka yaptım kızdırmak için söyledim diyecek biliyorum. işten böyle sıyrılacak.

Evt böyle bir durumda ilişkiyi kes demesi kolay canım çünkü burdaki ve gerçek hayattaki tecrübelerimize ve duyduklarımıza göre sana verilecek en mantıklı öneri ''ilişkini kes'' olacak..

Yani bize kolay geldiği için değil, mantıklısı bu olduğu için çoğunluk bunu demiş.

Zaten bu ikinci mesajıb ilk mesajından daha yumuşak..Yani ilk mesajında bir panik durumu vardı oysaki bu mesajında ben, korkulacak çok da birşey yok...demişsin gibi bir hava sezdim.

Artık aradaki çizgiyi sen ayarlayacaksın .Arkadaşına bu kadar değer veriyorsan, ilişkiyi kesmeyi göze alamıyorsa,zamana bırak o zaman..

Yalnız dikkat et, erkekler zeytinyağı konusunda uzmandır ona göre..

Bu gibi durumlarda suçlu hep 2.kadınlar olur..Biz kadınlar kocalarımızı, hele ki aşıksak, pek suçlu görmez, hatayı hep karşıdaki kadında ararız..
ona göre yaz bunu bir kere, umarım anlatabildim?:)))))))
..

Son düzenleme:
hepımız ılıskıyı kes yonunde yazı yazdık. 5 yıl degıl20 yılda olsa arkadaslıgın lutfen objectıf bak. adam sadece karısının yanında farklı davranıyor. yanı karısını zaten ıkna etmesı cok kolay bu sebeple sen ılıskıyı kesınlıkle kesmelısın.

Back
X