ne yapmamı önerirsiniz

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
merhaba kızlar eski eşimle tekrar barışp evlenmeye karar vermiştik hemen evlilik gibi bi düşüncemiz yoktu sonradan kısmet filan demeye başladı evlenir miyiz evlenmez miyiz bilemem herşey nasip kısmet ben senden ayrıldıktan sonra çok kötü oldum eskisi gibi değilim ben karar veremiyorum hiç bişeye kimseye güvenemiyorum filan demeye başladı bana hiç bişeyini anlatmıyo doğru düzgün konuşmuyo ben mesaj atmadan facetten bişey yazmıyo bugünde girdi 2 kelime bişey yazdı sonra hiç bişey demeden çıktı facetten sizce ne yapmaya çalışıyo neden en baştan şöyle yaparız böyle yaparız diye planlar yaptık sonradan neden böyle nasip kısmet demeye başladı anlam veremiyorum sizce ne yapmam gerekiyo ve eski eşim ne yapmaya çalışıyo

Son düzenleme:
aklını karıstırıorr bence... yuzyuze ona acık acık konusss bence..ustelık eşinle aranız eskısı gıbı olabılcekmı onu bı dusun bence

Bence cevap vermeyin,konuşmayın.Kendini toparlasın.
Yanii sizi kandırmaya çalışıyor da olabilir.
Uzak durun bence.

biraz uzak dur onun sana gelmesini bekle üstüne düşme bence neden ayrılmıştınız bilemiyorum ama değişmiş mii ??? yoksa eskisi gibi aynımı düşünceleri onları biliyomusunz ??

Zor bi durum. ama iyi düşün iyi karar ver.
neden ayrılmıştınız? çocuk varmı?neden bir araya gelmeye karar verdiniz?

ayrıyken kıymetliydin.birleşmeye kalkınca kıymetin kalmadı...
bu erkekler nekadar denyo ya.. yani ilaaa kaçmaca kovalamacamı oynıcaz kardeşim sizle...

ayışığı beni yanlış anlamanı istemem.
fakat geçmiş konularına baktım. hep bi konu açmışsın sonra ne yorum ne açıklama ne bişey.
bence açık olan konunu takip etmeye çalışırsan süper olur.

slm cnm aynı durumları bende yaşadım boşandık ve biz yeniden evlendik çok ta iyi oldu neyse sana gelince eşin evlenelim derken şimdi erteliyor ise çok üzgünüm ama sanırım hayatına biri girmiş tabiii bu benim düşüncem ama ben 13 yıllık evliyim ve erkekler alternatif bulduklarında malesef böyle yapıyorlar ben boşandım ve eşimin hayatına iki kadın girdi bu kadınlar hayatına girmeden önce hep peşimdeydi önce biri girdi benden uzaklaştı derken bakktı ondan hayır yok tekrar yalvarmaya başladı derken ikincisi ve yine dönüş yaptı ben sabırla bekledim ama asla onu suçlamadım bağzı şeyleri yaşamasına izin verdim hatta bu bayanları anlatıyordu çıkıyoruz diyordu iyi güzel diyordum onu istemiyormuş gibi davranıyordum hayatına yön vermesine yardımcı olmaya çalışıyormuş gibi yapıyrdum ben onu istemiyormuş gibi yaptıkça o peşimde koşuyordu neyse şimdi çok mutluyuz sakın onu arama üstüne gitme eğer gelicekse tamamen gelir ama zorlama iyi yaşıyormuş gibi yap çok mutluymuş gibi yap onu merak etiğini bildirme bırak o koşşsun unutma kaçan kovalanır emin ol sana geri gelirse gerçekten sevdiği için olacak ve her şey daha güvenli olacak

Bir konunuzda 2009 da boşandık demişssiniz,bir konunuzda temmuz 2012 de 3 ay önce boşandık,eşimin hayatında biri var..vs diyorsunuz.Eşiniz kafası istediğinde başlatıp bitiriyor ve siz hala unutamıyorsunuz.Bence bi hayır gelmez bu evlilikten.

o benim ikinci evliliğimden olan eşimden bahsetmiştim şimdi ise ilk evliliğimden bahsediyorum

kızlar ayrılmayı ikimizde istemiştik fakat son zamanlar tekrar konuşmaya başladık ve çocuğum yok tekrar bir araya gelmeye karar vermiştik fakat dediğim gibi kısmet nasip filan demeye başladı şimdi de

arayıp,sormayın face geldiğinde yazmayın,yazsa cvp vermeyin..çocuk oyuncağı olmadığını anlasın,sizde anlayın..değersiz değilsiniz iki tatlı söze kanıp sonrasında susup kalanı bekleyecek kadarda tecrübesiz değilsiniz..kendinizin farkına varın..

Yerinizde olsam denenmişi denemezdim ama siz tekrar evlenmeyi düşünüyorsanız bunu çok fazla dillendirip, isteğinizi belli etmeyin derim.
Zamana bırakın bence, eğer olacağı varsa olur yoksa olmaz. Biraz uzak durun bakalım ondan, sizinle tekrar evlenmek istediğine göre bir adım mutlaka atacaktır.Ne de olsa kaçan kovalanırmış...

haklısın biraz beklemekte yarar var

doğru söylüyosun denenmişin denemesi olmaz ama bu sefer daha iyi olucak gibi geldi bana aynen dediğin gibi oluyo kaçan kovalanıyo ama benim kovalamaya halim yok

Madem durumu böyle o zaman zaman verin, kendini, aklını, fikrini iyice bir toparlasın!

sizi kullanmaya çalışıyor olmasın ,aranızda cinsellik var mı ?
sonuçta eski eşiniz sadece flörtse durum evet beklemek ve olacakalrı görmekde yarar var ama işin içine cinsellik girdiyse evlilik gecikiyorsa başka açıdan bakmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…