- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Burdaki ortamı bilmesem bu söylediğinize hak veririm ama kız 2-3 günde bir hesaplardan kartlara 300-500 atıyo kasaya yine aynı sekilde para çektiriyo ve bugüne kadar ben hiç bir zaman görmedim gidip de patrona bu kadar para lazım şuraya şu para gidiyor dediğini akşamları da yemek yiyenler oluyo ondan bahsetmiyo yada ramazan dan önce aşçı hergün para alıyodu kasap parası market parası diyeFinanstaki gorevine yeni basladigi icin neyi ne yapacagini bilememis, gitmis patrona soylemis. Size karsi ozel bir nefret beslesigi falan yok bence. Tamamen is bilememezlikten kaynakli olmus.
Belki de patronunuz tembih etti kiza, kus ucsa haberim olcak, her seyi soyle bana diye.
Ben oruç tutuyorum zaten benm utandığım erkeklerin regl dönemimi farketmesiBi için ortalığı birbirine katmışsınız madem utanıyordunuz kimseye söylemeseydiniz keşke...
Burdakiler tutmayınca soruyo neden tutmuyosun diye,neden utandığınızı anlayamadım.
Benim utandığım şey oruç tutmamak değil zaten, diğer arkadaşa diyorum ben senin yernde olsam söylerim sonuçta ramazan boyu tutmayacaksın ama ben regl dönemimde tutmcam o yüzden erkeklerin anlamasından çekiniyorumne takmışsınız ya. alt tarafı siz gidin konuşun oruç tutmak zorunda değil hiçkimse. böyle böyle biz oruç tutamıyoruz yanımızda çok parada yok öğle yemeği için nasıl yapalım diyeceksiniz. sizin yasal hakkınız arkadaşlar. Hayatım boyunca hiç oruç tutmadım göstere göstere yemesem de yemek yenilen her yerde yedim. Utanmak aklıma bile gelmedi çünkü hak bu yasal hak. Hakkınızı alın çok da şeyapmayın.
Mutlu değilim orası ayrı konu ama kendinizi bide benm yerime koyunsen buradaki işyerinde mutlu değilsin galiba ya da genel olarak herseyi kafana çok takan birisin :)
Benim utandığım şey oruç tutmamak değil zaten, diğer arkadaşa diyorum ben senin yernde olsam söylerim sonuçta ramazan boyu tutmayacaksın ama ben regl dönemimde tutmcam o yüzden erkeklerin anlamasından çekiniyorum
Ne bileyim ya ben utanıyorum bu durumdan valla , gizli gizli yediğim halde bile böyle tuhaf karsılıyolar ulu orta yesem içsem kim bilir ne derler benm içinKız anlasınlar ne o lacak :) Elleriyle gösterip dalga geçip kahkahalarla gülecekler mi? Regl nefes almak kadar doğal bir şey ne var bunda :) Böyle şeyden çekinilir mi alemsiniz ya :)
Ne bileyim ya ben utanıyorum bu durumdan valla , gizli gizli yediğim halde bile böyle tuhaf karsılıyolar ulu orta yesem içsem kim bilir ne derler benm için
Ne bileyim ya ben utanıyorum bu durumdan valla , gizli gizli yediğim halde bile böyle tuhaf karsılıyolar ulu orta yesem içsem kim bilir ne derler benm için
analsınlar ne olacak kı kendı karuıları kızları reglolmuyor mu en basıtınden anaları regl olmasaymıs duzenlı kendılerıde olmazmıs malum yumurtlamak lazım cocuk dogurmak ıcın bunda utanılacak bırsey yok, ayrıca ısteyen tutar ısteyen tutmaz oruc bır zorunluluk değil isteğe bağlı birşey kimseyede birşey açıklamak zorunda değilsiniz...Burdakiler tutmayınca soruyo neden tutmuyosun diye,
Ben hiç tutmasam dayanamıyorum derim geçerim karsıya ama ayın 4-5 günü tutmayıp ne yalan söylcem ben
Regl dönemini anlamasınlar diye tutmuyorum demiyorum ulu orta bişey yiyip içmiyorum haliyle
Utandığım regl dönemimi anlayack olmaları
Ben oruç tutuyorum zaten benm utandığım erkeklerin regl dönemimi farketmesi
Ayda 5 gün tutmayıp diğer zamanlarda tutunca anlaşılcak bide burdakiler soruyo bıkmadan usanmadan niye tutmuyosun diye ben ne yalan söylcem 4-5 gün , hiç tutmnasam ben dayanamıyorum tutmuyorum derim
Bilenler de bayanlar zaten
Mutlu değilim orası ayrı konu ama kendinizi bide benm yerime koyun
Regl dönemindesiniz akşama kadar aç durmanızın bi anlamı var mı
Gidip söylüyosunuz ben yemek ycem diye finansda ki arkadaşa oda patrona söylüyor bunu hemde günkük 10-20 tl için söylüyor haftalık kasaya çektirdiği kartlara attığı parayı söylemeyen kız
Siz olsanız bi tuhaflık aramaz mısınız
Soruyolar işte ve bende bu soruya cevap vermekten nefret ediyorum o yüzden kmseye bişey belli etmemeye çalışıyorumNeden tutmuyorsun sorusu kulun soracağı soru mu? Ben neden benim gibi kul olan birine hesap vereyim ki nefret ediyorum bu yüzden ramazandan
Bizimde yemekhane kapalı alay eder gibi yakında yemek yerleri var diyolar dışarda 15 20 lira her gün versem ayda 400 lira yemeğe mi vercem yemekhanede 2 liraya yiyorken üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?