Ne Yapmaya Çalışıyor Biri Bana Söylesin

oruç tutsan da tutmasan da erkekler tüm genç kadınların regl olduklarını biliyorlar zaten bunda utanılacak bişey yok.
sen kızın amacını boşver de paranı almaya bak, gerekirse yemek söyleyecek param yok de direk ödet, sonradan almak sıkıntı oluyor çünkü, diğer kız da öyle yapsın.

Burda o durumu erkeklerden önce bayanlar yadırgıyor zaten gizli gizli yemek yememizi bile sorun ediyorlar ben bikaç gün tutmcam desem herkesin içinde özellikle de erkeklere, kadınlar kim bilir ne derler arkamdan
Maalesef böyle de sıkıntılı bir işyerim var kıyafetlerime dahi yorum yapıyolar

Bilemiyorum valla zaten benim işin içinde tuhaflık arama nedenim şu,
Dediğiniz gibi 10-20 tl hesaplayınca zengin oluyolar ama bu kız 2 aydır 100-200 aramıyodu şimdi niye 10-20 tl nin peşine düştü
İşyerindekiler şehirdışına gidiyo masraf yapıyo 2 gün sonra 500 veriyo aşçı kadın alışverişe gidiyo nerde ne kadar kapkacak var doldurup geri geliyor onu sormuyo hergün arabalar yıkatmaya veriliyo 80 lira para gidiyo
Ben buna kızıyorum işte eskiden aşçı günlük 100 tl den aşağı kasap parası almazdı buradan
Kimsenin sesi çıkmıyodu , yada merak ediyorum kendisi yeseydi de gidip patrona söyleyecek miydi bu durumu
Kartlara gizli gizli para atıyıo onu hiç demiyo

Ben zaten 2 gün yerim sonra oruca başlcam Allah izin verirse
Diğer kızında yol parası bile yok cebnden para veremez sayın finasçımız kasadan verirmiş ona öyle dedi
Ona hergün verecekse zaten ortada sorun kalmıyor hal böyle oluncada benm 4 günlük yemek param göze batıyo diye düşünüyorum

Bu iş yerinde patroncuklar var özetle herkes partranculuk oynuyo hesap soruyo
Aşçı var patronun yengesi , yediğine içtiğine gezdiğine giydiğine karışır kısacası herseye
Odada bi kız var patronun eski sekreteri oda aynı şekilde tek derdi laf çarpıtmak
Geçen senede bu ikisi bizim yemek yememizi sorun etmişti hatta bu kız valla ben öğlen bisküvi yedim öyle herkes gibi ramazan da yemek yiyemem dedi bi ortamda kendi regl döneminde

deli mi bu insanlar ne terbiyesizler
bizim eskiden işyerinde bir abla vardı
bi arkadaş boş bulunup oooo niye oruç tutmuyorsun demiş
tam gözünün içine baktım sence neden tutmuyo olabilirim demişti :)
tam böyle yapın siz utanacağınıza o utansın

ararım ama çokta üstünde duram işe yeni başladıysa ne yapacağını bilememişte olabilir.
bence s,zde çok takılmayın

Inan kirilman yada uzulmen icin demiyorum ama gercekten cok nazlisin kelebek bu kiz altini cizerek senin adini mi vermis tutmayanlar olabilir demis ki ne yapalim nasil edelim diye sormus

Farkibda degilsin ama o is yerini sevmedigin icin herseyi sana batiyor ve yine farkinda degilsin ama sen yeni bi is buluncaya kadar oraya ihtiyacin var

Benimde calistigim bi is yerinde bazen yogunluktan dolayi oglen yemege inemedigim yada inipte yemegin kalmadigi zaman oluyordu ama hic bir zaman kalkipta problem etmedim bi paket biskuviyle bazen onun bile almadan cok gecistirmusimdir
Ki benim kahvaltiya yapmaya firsatim bile olnazdi sabah 7 de orda olur aksam 8 de cikar 9 gibi evde olurdum

Tabi herkesin bunyesi ayni degil ama en fazla hasta kalacagin sure bir hafta bazi seyleri bu kadar buyutecegine kendi cozumlerini uretmeye calissan emin ol cok rahatlayacaksin

Arti bisey daha anlatayim kisa donem bi is yerinde calistim ilk yenege gidecegim gun kartimi unuttum diye gorevli tatsizlik cikartti bende bozulup yemek yekedim ama kisa bi surede degil 2 ay kadar yine ayni sekilde evden 6.30 da falan cikiyordum is yeri cok uzakti kahcalti yapma firsatim olmuyordu eve gelmemde 5i buluyordu ama yinede umursamadim

Bak sindi burda is yerindeki sikintilarla ilgili konu acilsa burda binlerce dert dinlersin bu ulkede kac insan is yerinde rahat ki is yerinde mobing taciz sizlu taciz hakaret emegin karsiligini alamama ve binlercesi

Evet herkesin duygu ve sabir esigi bir degil belki daha hassasin ama universite mezunlarinin dahi issiz oldugu bu ulkede bi isin oldugu icin sansli oldugunu bilmeni isterim

Burda cok okudum universite mezunu okupta tezgahtarlik basvurulari bile kabul edilmeyen insanlari

Bence yarin is yerine gittiginde bu kadsr olumsuzluk dusunecegine biraz olumlu dusun misal kredi cekip faizle odemek zirundayken borc veren patronunun iyi oldugunu dusun
Ay baslarinda maasin aldigin bi isin okdugunu dusun ve haline sükret bence

Cok bunaldigin zamanlar olursada ya yarin isten çikarilirsam diye dusunup kendini motive et isine daha sıkı sarilir problemleri daha az sıkıntı edersin Yalnizkelebek

iyi de sen adet oluyosan bu kız da adet oluyo. sonuçta o da belli günler turmuyo. niye tutamadığın günler sana ters ters baksın? sebep ne olabilir. arkadaşların dediği gibi çok nazlısın. yok çekine çekine istedim filan e çkinme? niye çekiniyosun? ya da git ye fişini al avans yazdır ay sonu hesaplaşırsınız. ayşe de kendi hesbaını kendi düşünsün, sana mı kaldı? regl oldğumu anlayacaklar bilmem ne. anlasınlar. gelip yüzüne aaaa kelebek adetin nasıl gidiyor diye mi soracak şirketinizdeki erkekler?

Ne kadar abartmışsınız...
Sağlıklı her genç kadın regl oluyor. Bu kadar utanç duyulacak bir şey değil bu.
regl dönemlerimde iş yerimde namaz kılmıyordum mesela, nasıl olacak? Herkes anlıyordu diye kendimi yiyip bitirmedim.

Sadece saygı boyutunda insanların gözü önünde yenilip içilmesini yanlış buluyorum. Ki onu da yapmıyorsunuz zaten.

Ya ben olsam 4-5 gün için yemek parası muhabbetine bile girmem..Ne var yani bu kadar uzatacak..Param yoksa cebimde evden ekmek arası getiririm..

abartmışsınız. ben bu kadar kızacağınız bir şey göremedim.

Regl olmak utanılacak bir şey değil, suç da değil. Soran insanlara da söyleyebilirsiniz. Direk söylemek istemiyorsanız ben hiç sevmem bu ifadeyi ama hastalandım o yüzden tutmuyorum diyebilirsiniz. Erkekler kadınların regl olduğunun farkındalar hepsi de biliyor. Zaten rahatsız olmasınlar diye gizlemek için herşeyi yapıyoruz dilimizle de yalan söylememize gerek yok bence.

Utanıyorsanız cebinizden verin parayı. Dediginiz gibi 10-20 lira. Yada yemeyin oruçlu taklidi yapın.

kelebek sen çok takıntılısın işyerindeki herşey sana batıyor ,senin üzerine söylenmemiş olsa bile sen üzerine alınıyorsun ,işinde mutlu değilsin ama o işe de mecbursun en azından mutlu olmanın yoluna baksan bunların takılması gereken şeyler olmadığını anlarsın

Kelebek sanırım işyerinde bir çok kişi ile sorunun var, neden?
Neden her şeyi kafaya takıyorsun, neden her davranışı kişisel algılıyorsun?
Her zaman istediğimiz olamaz ki bazen de ortam ve duruma ayak uydurmamız gerekir.

Sadece 2kişi ile sorunum vardı en başından beri halada aynı kişilerle sorunum var
Tabi ki hersey istediğimiz zaman istediğimiz gibi olmaz ama bugün anlattığım olayın ben hala o kızın öylesine yaptığına inanmıyorum , Patrona hiç sorma gereği bile duymadan haftalık en az 1.000 tl para hareketi yapan kız bianda ne olduda günlük 10 tl yemek parasını sorar oldu anlamış değilim
Bugün zaten konusu açıldı benm kız kardeşimin çlaıştığı yerde cebinizden yiyin diyolarmış kardeşimde çubuk yerim anlarlar yoksa, hiç öyle odalara gidipte yemek yiyemem dedi diyo
Ben dolayısıyla bunda art niyet arıyorum

Kız ne utanıyorusun, ben direk söylüyorum,soran utanmıyor mu?! Normalde de söylüyorum, "reglim üstüme gelmeyin dostlar" diyorum
Eşim de alıştı, iş yerindeki kıza demiş eşim regl biz denize gelemiyoruz, kız şok olmuş eve geldi diyor ki. ... abla regl olmuyor galiba piknik rezervasyonundan bizi sildirdim şok yaşadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…