Ne yapmaya çalışıyor bu adam?

Loveblacksea

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2020
5
2
1
29
1 buçuk ay önce benden kaynaklanan bir sebeple ayrıldığım erkek arkadaşım 2 gün önce trabzonda endospi olacağımı biliyordu. Kendisi de trabzonda yaşıyor. İstanbuldan trabzona tedavi olmaya gittim ve tektim ailem gelemedi korona sebebiyle. Beni engellemiş olmasına rağmen engeli kaldırıp bana geçmiş olsun yazdı ve hastaneye nasıl gideceğim konusunda yardımcı oldu. Yanıma hastaneye gelmedi bile. Ama sık sık aradı ve sordu. Ben de istanbula döndükten sonra yanımda olmadığın için teşekkür ederim yazdım ufak bir sitem olarak. Bana "şansını çok zorluyorsun" dedi ve ben de "engelleyebilirsin" yazdım beni tekrar engelledi. Sms olarak "Elbet bir gün beni anlarsın" yazdım ve o da "Sen anlamamışsın beni, ben anlayacağımı anladım neyse " demiş. Ne demek istedi bana sevgisi kalmadığından eminim. Ne yapmaya çalışıyor olabilir?

Bitmiş birşeyi üstelemenin bir anlamı yok üstelik sevmediğinden de emin olmuşsunuz oda zaten dengesizlik yapış boşverin yani

Sana vicdanlı oluyor güya bak aklımdasın bende "iyi" biriyim sana yardım bile ediyorum hâlâ izlenimi veriyormuş aklınca, sende oyunu bozmuşsun

İsim vardı felan diye mazeret sunmadiysa sizi sevmiyor gibi,gerçekten sevse herşeyi yapar yaniniza gelirdi.bitmis arkanıza bakmayın derim

Insanlik etmis yol gostermis. Yaninda olacagi kadar olmuş. Bazi kadinlar kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyor ama erkekler de insan. Sevgileri bitebilir. Senden kaynakli ayrilmissiniz zaten. Hiçbir sey yapmaya calismiyor. Dümdüz yardim etmis.

Bulunmaz hint kumaşı sanmak gibi bir durum yok ortada sitem ettim sadece.

İsim vardı felan diye mazeret sunmadiysa sizi sevmiyor gibi,gerçekten sevse herşeyi yapar yaniniza gelirdi.bitmis arkanıza bakmayın derim
İşim var demedi ayrılmadan önce ben gelirim diyordu ayrıldıktan sonra tabi durum değişti ve ağzının içindeki hastaneye gelmedi

Bulunmaz hint kumaşı sanmak gibi bir durum yok ortada sitem ettim sadece.
Ayrilmissiniz bitmis. Ne diye yanınızda olmasini bekliyorsunuz? yanimda olmadigin icin tesekkurler gibi cocukca seyler yaziyorsunuz. Olmak isteyen zaten olurdu. Iki eli kanda olsa gelirdi. Sevmek istese severdi.

Sevginiz bitti diye zor zamanınızda desteğini esirgememiş insanlık etmiş. Ayrıldınız ama sağlık söz konusu o da yardımcı oluyim demiş belli ki altında başka şeyler aramayın boşuna. Ayrıca ayrıldığı birine bu kadarını yapmış olması bile çok iyi bence sizin fazlasını istemeniz ayıp olmuş

Insan neden endeskopi icin istanbuldan trabzona gider ki. Hemde orada tanidigi vs yoksa ailesi yoksa. Yol yordam bile bilmiyorsa..
Hadi trabzondan istanbula gitsen anlarim.

Ya çok alakasiz ama boyunuz cidden 1.98 mi

Kafa karışıklığından başka bişey değil ,umursamayın geçmiş olsun bu arada

Ayrılmışsınız zaten gelmesini beklemeniz saçma olur birde o sizi engellemiş üstelemiş durumuna düşmüşsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…