- 18 Temmuz 2020
- 5
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Loveblacksea
-
Bitmiş birşeyi üstelemenin bir anlamı yok üstelik sevmediğinden de emin olmuşsunuz oda zaten dengesizlik yapış boşverin yani1 buçuk ay önce benden kaynaklanan bir sebeple ayrıldığım erkek arkadaşım 2 gün önce trabzonda endospi olacağımı biliyordu. Kendisi de trabzonda yaşıyor. İstanbuldan trabzona tedavi olmaya gittim ve tektim ailem gelemedi korona sebebiyle. Beni engellemiş olmasına rağmen engeli kaldırıp bana geçmiş olsun yazdı ve hastaneye nasıl gideceğim konusunda yardımcı oldu. Yanıma hastaneye gelmedi bile. Ama sık sık aradı ve sordu. Ben de istanbula döndükten sonra yanımda olmadığın için teşekkür ederim yazdım ufak bir sitem olarak. Bana "şansını çok zorluyorsun" dedi ve ben de "engelleyebilirsin" yazdım beni tekrar engelledi. Sms olarak "Elbet bir gün beni anlarsın" yazdım ve o da "Sen anlamamışsın beni, ben anlayacağımı anladım neyse " demiş. Ne demek istedi bana sevgisi kalmadığından eminim. Ne yapmaya çalışıyor olabilir?
Anladım sağolun. Zaten sevse her türlü gelirdiBitmiş birşeyi üstelemenin bir anlamı yok üstelik sevmediğinden de emin olmuşsunuz oda zaten dengesizlik yapış boşverin yani
Sana vicdanlı oluyor güya bak aklımdasın bende "iyi" biriyim sana yardım bile ediyorum hâlâ izlenimi veriyormuş aklınca, sende oyunu bozmuşsun1 buçuk ay önce benden kaynaklanan bir sebeple ayrıldığım erkek arkadaşım 2 gün önce trabzonda endospi olacağımı biliyordu. Kendisi de trabzonda yaşıyor. İstanbuldan trabzona tedavi olmaya gittim ve tektim ailem gelemedi korona sebebiyle. Beni engellemiş olmasına rağmen engeli kaldırıp bana geçmiş olsun yazdı ve hastaneye nasıl gideceğim konusunda yardımcı oldu. Yanıma hastaneye gelmedi bile. Ama sık sık aradı ve sordu. Ben de istanbula döndükten sonra yanımda olmadığın için teşekkür ederim yazdım ufak bir sitem olarak. Bana "şansını çok zorluyorsun" dedi ve ben de "engelleyebilirsin" yazdım beni tekrar engelledi. Sms olarak "Elbet bir gün beni anlarsın" yazdım ve o da "Sen anlamamışsın beni, ben anlayacağımı anladım neyse " demiş. Ne demek istedi bana sevgisi kalmadığından eminim. Ne yapmaya çalışıyor olabilir?
İsim vardı felan diye mazeret sunmadiysa sizi sevmiyor gibi,gerçekten sevse herşeyi yapar yaniniza gelirdi.bitmis arkanıza bakmayın derim1 buçuk ay önce benden kaynaklanan bir sebeple ayrıldığım erkek arkadaşım 2 gün önce trabzonda endospi olacağımı biliyordu. Kendisi de trabzonda yaşıyor. İstanbuldan trabzona tedavi olmaya gittim ve tektim ailem gelemedi korona sebebiyle. Beni engellemiş olmasına rağmen engeli kaldırıp bana geçmiş olsun yazdı ve hastaneye nasıl gideceğim konusunda yardımcı oldu. Yanıma hastaneye gelmedi bile. Ama sık sık aradı ve sordu. Ben de istanbula döndükten sonra yanımda olmadığın için teşekkür ederim yazdım ufak bir sitem olarak. Bana "şansını çok zorluyorsun" dedi ve ben de "engelleyebilirsin" yazdım beni tekrar engelledi. Sms olarak "Elbet bir gün beni anlarsın" yazdım ve o da "Sen anlamamışsın beni, ben anlayacağımı anladım neyse " demiş. Ne demek istedi bana sevgisi kalmadığından eminim. Ne yapmaya çalışıyor olabilir?
Yanlış bir şey yapmadım yani değil miSana vicdanlı oluyor güya bak aklımdasın bende "iyi" biriyim sana yardım bile ediyorum hâlâ izlenimi veriyormuş aklınca, sende oyunu bozmuşsun
Bulunmaz hint kumaşı sanmak gibi bir durum yok ortada sitem ettim sadece.Insanlik etmis yol gostermis. Yaninda olacagi kadar olmuş. Bazi kadinlar kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyor ama erkekler de insan. Sevgileri bitebilir. Senden kaynakli ayrilmissiniz zaten. Hiçbir sey yapmaya calismiyor. Dümdüz yardim etmis.
İşim var demedi ayrılmadan önce ben gelirim diyordu ayrıldıktan sonra tabi durum değişti ve ağzının içindeki hastaneye gelmediİsim vardı felan diye mazeret sunmadiysa sizi sevmiyor gibi,gerçekten sevse herşeyi yapar yaniniza gelirdi.bitmis arkanıza bakmayın derim
Ayrilmissiniz bitmis. Ne diye yanınızda olmasini bekliyorsunuz? yanimda olmadigin icin tesekkurler gibi cocukca seyler yaziyorsunuz. Olmak isteyen zaten olurdu. Iki eli kanda olsa gelirdi. Sevmek istese severdi.Bulunmaz hint kumaşı sanmak gibi bir durum yok ortada sitem ettim sadece.
Sevginiz bitti diye zor zamanınızda desteğini esirgememiş insanlık etmiş. Ayrıldınız ama sağlık söz konusu o da yardımcı oluyim demiş belli ki altında başka şeyler aramayın boşuna. Ayrıca ayrıldığı birine bu kadarını yapmış olması bile çok iyi bence sizin fazlasını istemeniz ayıp olmuş1 buçuk ay önce benden kaynaklanan bir sebeple ayrıldığım erkek arkadaşım 2 gün önce trabzonda endospi olacağımı biliyordu. Kendisi de trabzonda yaşıyor. İstanbuldan trabzona tedavi olmaya gittim ve tektim ailem gelemedi korona sebebiyle. Beni engellemiş olmasına rağmen engeli kaldırıp bana geçmiş olsun yazdı ve hastaneye nasıl gideceğim konusunda yardımcı oldu. Yanıma hastaneye gelmedi bile. Ama sık sık aradı ve sordu. Ben de istanbula döndükten sonra yanımda olmadığın için teşekkür ederim yazdım ufak bir sitem olarak. Bana "şansını çok zorluyorsun" dedi ve ben de "engelleyebilirsin" yazdım beni tekrar engelledi. Sms olarak "Elbet bir gün beni anlarsın" yazdım ve o da "Sen anlamamışsın beni, ben anlayacağımı anladım neyse " demiş. Ne demek istedi bana sevgisi kalmadığından eminim. Ne yapmaya çalışıyor olabilir?
Ya çok alakasiz ama boyunuz cidden 1.98 miCan yakıcı aşk meşk işleri
Bir sevgilim vardı. Şerefsizin önde gideniydi. Sürekli beni üzer peşinde koştururdu. Bana en son çok ağır şeyler söyledi ve beni bir daha asla istemediğini söyledi. Sonra ayrıldık aradan zaman geçti beni aradı. Açmadım. Defalarca kez aradı. Engelledim. Mesajlar yağdırdı lütfen bir kere...www.kadinlarkulubu.com
Kafa karışıklığından başka bişey değil ,umursamayın geçmiş olsun bu arada1 buçuk ay önce benden kaynaklanan bir sebeple ayrıldığım erkek arkadaşım 2 gün önce trabzonda endospi olacağımı biliyordu. Kendisi de trabzonda yaşıyor. İstanbuldan trabzona tedavi olmaya gittim ve tektim ailem gelemedi korona sebebiyle. Beni engellemiş olmasına rağmen engeli kaldırıp bana geçmiş olsun yazdı ve hastaneye nasıl gideceğim konusunda yardımcı oldu. Yanıma hastaneye gelmedi bile. Ama sık sık aradı ve sordu. Ben de istanbula döndükten sonra yanımda olmadığın için teşekkür ederim yazdım ufak bir sitem olarak. Bana "şansını çok zorluyorsun" dedi ve ben de "engelleyebilirsin" yazdım beni tekrar engelledi. Sms olarak "Elbet bir gün beni anlarsın" yazdım ve o da "Sen anlamamışsın beni, ben anlayacağımı anladım neyse " demiş. Ne demek istedi bana sevgisi kalmadığından eminim. Ne yapmaya çalışıyor olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?