Direk konuya gireyim ; Çıktığım kişi bizim orda oturuyo.Ben okul için şehir dışında kalıyorm.Yanındayken benden iyisi hatta bzden mutlusu yok ama bi şehir dışına çıkayım bizim beyefndi de bi değişmeler oluyo tanıyamıyorum resmen.Bide bunun üstüne 'Yaşam tarzı,aile yapısı farklı sen bze ayak uyduramazsın' diyince çıkmaza girdik.Hatta bi ara olmuyo arkadaş kalalım dedi.Sonra buluşalım dedi arkadaşca.Buluştuğumuzda dayanamadı elimi tuttu.Yne eskisi gibi olduk."Neden böyle yapıyosun" dediğimde gözleri doldu sesi falan titremeye başladı "Olmuyo işte yanına gelince dayanamıyorum" dedi.Onu öyle görnce bnde "Tamam sus bşe anlatma" dedm,Ne yapaym dayanamadm yaa
Sonra bana sarıldı falan ama yne aynı şeyleri diyo sonumuz yok sebep ; Yaşam tarzı,aile yapısı farklı ben onlara ayak uyduramazmışım. Ya beni o kadar farklı görüyo kii çok özgür,istediğimi yapabilen,kıyafet konusunda istediğini giyebilen.Bde ben üniv.okuyorum ya sanrm onu da sorun yapıyo kendisi lise terk.Ailesi muhafazakàr brz.Anlatıyorum benm annem de kapalı ailede de var öyle. Ya ben hiç takmıyorum bnm için o yanımda olsun,ben onun istediklerini de yaparım ama almıyo o kafası bir türlü... deli ediyo beni
Şuan msj atıyo ama eskisi gibi dğl "aşkım" kelimesi falan hiç kullnmıyor. Ben msj atmıyorum bana tavır yapıyo"niye bşe yazmıyosun bn yazmasam aklına geldiğim yok" falan falan... Bndn haber almadan da duramıyor. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum bn yaa kendisinin de dediği gibi dengesz yani.