ne yapmaya çalışıyor bu kadin...

küçücük bir yavruya nasıl böyle diyebiliyor, nasıl bir zihniyet bu neyin kafasında
Hırsından ne konuşacağını bilmiyor sevgisiz insan

Birazcık daha sevgi dolu olabilirsin elticim deyin

Ablama eltisi demisti hic bu kadar cirkin cocuk gormedim demisti ablamda jiye hic aynaya bakmiyormusun demisti
Amaci hasetlik cikarip seni sinirlendirmek

Böyle kara böyle şeker böyle böcük bi kızı olmadığı için hasetlenmis belli, deki ona lütfen kizima dokunma bigün kendin becerip böyle bi güzellik dogurabilirsen onu seversin

Nasıl insanlar var böyle, hiçbir çocuk çirkin değildir, çok ayıp etmiş çokk, bir daha böyle konuşmasına izin vermeyin

Ne duruyorsun acaba cevap vermemek için..
Kendimi hissettim bir an o ortamda ve kendine gel düzgün konuş derdim
ESPRİ ise amacı gitsin yaşıtları ile oynasın
Melekler arasında kıyas yapılmasından nefret ederim
Onu geç çok güzel bile olsa bu şekilde lanse etmek ona prim mi sağlıyormuş !!!

Siz neden yeğeninizin bedenine fazla değil mi diyorsunuz? Onu anlamadım, Belli değil mi tombul olduğu neticede, annesi bilmiyor mudur fazla olduğunu? Ben kırmamaya özen göstererek demezdim böyle bir şey, belki bu lafınıza tepki olarak geldi o bakan var bakamayan var lafı..
Ya da belki yeğeniniz tombul diye annesi üzülmesin diye öyle aşırı övmüştür eltiniz, hani genelde tombul çocuklar çok övgü almaz, dışlanırlar. Olabilir mi böyle bir durum? Hiç tanımıyorum tabi ama siz de kilosu konusunda imada bulunmuşsunuz. Ortada yanlış varsa tek değil bence..

Ay bebeğiniz maşallah çok güzel, belki diğeri çok tombulsa elti öyle bir denge kurmak istemiştir.. Çünkü gerçekten de çok güzel bebeğiniz, takılmayın bunlara

Ayrıca bir ilavede daha bulunmak istedim, emziremiyorsanız ondan siz de bu konuda hassas olabilirsiniz, dert etmeyin. Siz de bence başka çocukların kilosu hakkında fazla mı az mı yorum yapmayın. Her anne kendi çocuğunun kilosunu takip eder neticede, siz sizinkiyle meşgul olun sadece, böyle yorumlar gelme ihtimalini de azaltmış olursunuz. Bu kilo mevzularını da sadece doktorunuzla konuşun, başkası açarsa da konuyu siz oralı olmayın derim. Eltiye de çanak tutmamış olursunuz..

Sen neden bu kadar taktın kızımı kafana diye sorsana. şunu öğrendim cevap vermezsen konuşurlar sürekli.... benim eltim tabiri caizse lohusalik gunlerimin içine mıçtı cocuguma sutumun yetmedigini aç bu çocuk deyip durdu hatta emzirirken kulağını göğsüme kadar yapistirirdi çocuk yutkunuyor mu diye bunun gibi birçok şey....o kapıdan çıkar çıkmaz hickiriklara bogulurdum ben nasıl aneyim çocuğumu doyuramiyorum diye. Birgün yine bizde zaten cikmiyordu benden yine ay yavrum aç bu çocuk aç dedi gorumcemde vardı dedim ki evet aç annesi doyuramiyor yengesi doyursun ay şey yok öyle demek istemedim dedi ama ben o an suratına bile bakmadım ve çok rahatladım dahada bu konuda ağzını acmadi ay buraya yazınca dahada rahatladım. Hey hey bende eltim için bir konu açsam burdan bizim köye yol olur

Bana kalırsa hiç laf sokacağım diye uğraşmayın ilk etapta.

Direkt "Ne demek istiyorsun, derdin ne senin canım?" diye ciddi bir edayla sorun kendisine.
"Bi derdim yok" "Şaka yaptım" "Yanlış anladın" vb. bi şeyler diyecek olursa da, yine aynı ciddiyetle "Bir daha çocuğum ve ona nasıl baktığım hakkında bu şekilde bir şaka, kıyaslama vb. duymak istemiyorum. Kalbini kırarım, uyarmadı deme" deyin.

Ben olsam böyle yapardım yani, önce "Sabrımı zorlama" minvalinde ciddi bir uyarı.

Uyarının ardından yapmaya devam ederse işte o zaman,
yerin dibine sokup sokup çıkarabilirsiniz her gördüğünüzde.

Boyle kişilerle hiiç konuşmam. Kendi kendine konuşsun. Cevap verilcek bişey yok bence. Onun demesiyle çirkin yada güzel olmayacak.

Belli ki aynı şekilde gülerek laf sokacak yapıda değilsin.Öyle olsan çoktan karşılık vermiş olurdun.
Bu yüzden yukarıda angela nın yorumundaki gibi "ne demek istiyorsun" tarzı çıkışlar yapmanı öneririm.
Ani ve sinirli çıkışlar yapıp terslersen susar diye düşünüyorum.Bu şekilde hiçbirşey olmamış gibi susarsan devam eder.
Ben olsam anne baba güzel olunca çocuk güzel oluyor deyince "ne yani biz çirkin miyiz" derdim.Küt diye sor senden çekinsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…