- Konu Sahibi elvin cennet cicegim
-
Kıyaslama yapmış çocuğuna çirkin dememiş.ileri giderse cevap ver onun dışında bişey deme.böyle insanlara laf etsen hoşuna gider kıskandı filan der.duymazsan kudurur.siz de 92 çok değilmi filan demişsiniz ama madem biliyorsunuz huyunu ağzına laf vermeyin.önemsiz şeyler bunlar...Slm kizlar direk konya gireyim gecen abimler bna geldi abimin bi kızı var kizimdan 17 gün büyük yegenim tombiktir kiloludur yengem iyi bskmistir ve emzirdiginden sanirim kilolu neyse eltimde bizdeydi yegenimi görünce ay ne tatlı ne güzel bana valla yegenin kızın dan güzel maşallah e e tabu anne baba güzel olunca çocukta boyle güzel olur dedi neyse dedim ses etmedim ben yengeme kaç beden giyor yegnimm dedim 9 bucuk aylık 92 numara giyor cok fazla degilmi benim kızım 74 80 numara giyor diyince eltim e bakan var bakmayan var dedi yine ses etmedim bi yere davetlidik birlikte gittik 10 kadinin yaninda yne kizima çirkin demeye çalışıyodu yine ses etmedim sizce bn bu kadına yine derse ne diyeyim
hamileyken sana çok baktım heralde çirkinliği aynı sana benziyor de.
Cok patavatsizdir gecende bi yere gittik davetli olduğumuz icin kadina dönüp ilk defa dolmani güzel yapmissin dedi kadinda şişkosun zaten fazla yeme dedi:)
eltiler böyledir aldırış etme...Slm kizlar direk konya gireyim gecen abimler bna geldi abimin bi kızı var kizimdan 17 gün büyük yegenim tombiktir kiloludur yengem iyi bskmistir ve emzirdiginden sanirim kilolu neyse eltimde bizdeydi yegenimi görünce ay ne tatlı ne güzel bana valla yegenin kızın dan güzel maşallah e e tabu anne baba güzel olunca çocukta boyle güzel olur dedi neyse dedim ses etmedim ben yengeme kaç beden giyor yegnimm dedim 9 bucuk aylık 92 numara giyor cok fazla degilmi benim kızım 74 80 numara giyor diyince eltim e bakan var bakmayan var dedi yine ses etmedim bi yere davetlidik birlikte gittik 10 kadinin yaninda yne kizima çirkin demeye çalışıyodu yine ses etmedim sizce bn bu kadına yine derse ne diyeyim
her cümlenin sonuna yine bişey demedim yine ses etmedim sustum sesimi çıkarmadım dilim boğazıma kaçtı diye eklemişsiniz. ne yapalım gelip sizin yerinize biz mi cevap verelim densiz kadına.
Çok ayıp etmiş gerçekten. Canınızı sıkmayın, kalbi kötü olanın dilinden de dökülenler can sıkıcı olur. Allah ona bu kırıcılığından kurtulmayı nasip etsin. Böyle devam ederse de boşverin, onu ve söylediklerini umursamadığınızı belli edin ona. Çünkü bu tarz insanlarla baş edilmez. Tek eğlenceleri insanlarla uğraşmaktır onların canını sıkmaktan zevk alan kişiler böyledir. Böyle boş insanların sözlerini umursamayın değmez.Slm kizlar direk konya gireyim gecen abimler bna geldi abimin bi kızı var kizimdan 17 gün büyük yegenim tombiktir kiloludur yengem iyi bskmistir ve emzirdiginden sanirim kilolu neyse eltimde bizdeydi yegenimi görünce ay ne tatlı ne güzel bana valla yegenin kızın dan güzel maşallah e e tabu anne baba güzel olunca çocukta boyle güzel olur dedi neyse dedim ses etmedim ben yengeme kaç beden giyor yegnimm dedim 9 bucuk aylık 92 numara giyor cok fazla degilmi benim kızım 74 80 numara giyor diyince eltim e bakan var bakmayan var dedi yine ses etmedim bi yere davetlidik birlikte gittik 10 kadinin yaninda yne kizima çirkin demeye çalışıyodu yine ses etmedim sizce bn bu kadına yine derse ne diyeyim
Ben kiyaslamadim anlamadiniz sanirum bn ilk defa 10 aylik bi bebegin 92 giydigini gordum ve gozumde yok yengemde kirilmadi cunku bn kirici konusmadim ona sonrada n konustuk ifade ettim tekrar belki yalnis anlamistir diyeEltinizin dedikleri yanlis ama sizde kizi kiyaslamissiniz benimki 74-80 giyiyor diyerek. Yani sizde ayip etmissiniz yegeninizin cok kilolu oldugunu ima etmissiniz belki yengenizde size kirildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?