ne yapmaya çalışıyor bu kadin...

10 aylık bebek emerek sisman olamaz mama yiyordur,kof olmasındansa anne sütü alarak zayıf olsun daha iyi.Ya lafı dolandırmayın o apısıp kalsın ne sacma sapan konusuyorsun sen ya desene.Büyük ihtimalle yanlış anlamissindir diyecek, o zaman ben de sana istedigim lafimi ölçmeden diyeyim dersin.

Küçükte olsa ettiği lafları yer sakin ol sabrın sonunda mükafatını alırsın bazı insanlar kıskançlıktan yapar böyle şeyleri

Ses etmezseniz daha fazlasını yapacak, hayır bebeğinize laf söylüyor hâlâ susmak neden?

Bebeklerim boy kilo kıyasını yapan kadınlardan nefret ediyorum.her anne iyi bakmaya çalışır, ama bünye denen bişey de var kafasız cahiller bunlar işte, pff sinir olduğum bir konudur bu.

Ağzına s...mak için daha fazla beklemeyin

Öncelikle çocukların kiyaslanmasi çok yanlış. 9 aylik bir bebegin zaten ortalama 74 80 olması en normali. Ayrıca yanildiginiz bir nokta daha varki oda anne sutu emen bebek şişman olmaz. Neyse eltinize kivirmadan açıkça söyleyin, anlamıyorum bu ne diyeyim diye fikir istemeleri.

Ne biçim konuşuyorsun elti cahil gibi..birimin yanında deme öyle senin yerine ben utanıyorum şu halinden ayıp ediyorsun cok.yaşında küçük değil ben sana öğretecek de değilim ama azcık olgun ol elti. De
Çocukta çirkinlik güzellik kıyaslanacak bişey değildir laf çarpıp duruyorsun insanların içinde ben şaşırıyorum gerçekten bu kadar cahilmisin diye .De

Su kıyaslamaya varya acayip sinirleniyorum tutup parcalayasim var bi arkadaş var kari koca bize geldiler onun oğlu bnmkinden 6ay küçük son derece yaramaz şımarık benim oğlum sakin çekingen devamli kiyaslayip durdular bendr alttan alttan laf soktum sanki onların çocuğu üstün gbi davrandılar özellikle babası ogun bugündur görüşmyrum atlatiyorum dün yine msj atms kiz bana gel diye hep bahane uyduruyorum gözumun göresi yok bu tipleri sizde gormeyin

[QU="akidem, post: 46257505, member: 140797"]Ya bu arada bebegin cok tatlı ve güzel.Hele birde saclari uzasin bir tatlı oluyorlar bissurü tokalar alırsin ona .[/QUOTE]
Ay evet ya cok merakla o günler i bekliyorum inşallah o günler de gelir:)

Bnde hic sevmem o tip cahillik hareketleri

Kilolu olması onaylanan bişey değil ki!
Şu elti tam benlikmiş yalnız.
Eğer patavatsızlığından ötürü susturmazsanız daha çok siniriniz bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…