- 28 Nisan 2015
- 84
- 75
- 8
- 31
- Konu Sahibi elvin cennet cicegim
-
Sagliikli cnm cok iyi ayina gore tum hareketleri yapar şükür bna göre kilosuda iyi
O ne gizBiz Karadenizlilerin bi deyimi vardır e o zaman afkursun o
her cümlenin sonuna yine bişey demedim yine ses etmedim sustum sesimi çıkarmadım dilim boğazıma kaçtı diye eklemişsiniz. ne yapalım gelip sizin yerinize biz mi cevap verelim densiz kadına.
Slm kizlar direk konya gireyim gecen abimler bna geldi abimin bi kızı var kizimdan 17 gün büyük yegenim tombiktir kiloludur yengem iyi bskmistir ve emzirdiginden sanirim kilolu neyse eltimde bizdeydi yegenimi görünce ay ne tatlı ne güzel bana valla yegenin kızın dan güzel maşallah e e tabu anne baba güzel olunca çocukta boyle güzel olur dedi neyse dedim ses etmedim ben yengeme kaç beden giyor yegnimm dedim 9 bucuk aylık 92 numara giyor cok fazla degilmi benim kızım 74 80 numara giyor diyince eltim e bakan var bakmayan var dedi yine ses etmedim bi yere davetlidik birlikte gittik 10 kadinin yaninda yne kizima çirkin demeye çalışıyodu yine ses etmedim sizce bn bu kadına yine derse ne diyeyim
Su kıyaslamaya varya acayip sinirleniyorum tutup parcalayasim var bi arkadaş var kari koca bize geldiler onun oğlu bnmkinden 6ay küçük son derece yaramaz şımarık benim oğlum sakin çekingen devamli kiyaslayip durdular bendr alttan alttan laf soktum sanki onların çocuğu üstün gbi davrandılar özellikle babası ogun bugündur görüşmyrum atlatiyorum dün yine msj atms kiz bana gel diye hep bahane uyduruyorum gözumun göresi yok bu tipleri sizde gormeyinSlm kizlar direk konya gireyim gecen abimler bna geldi abimin bi kızı var kizimdan 17 gün büyük yegenim tombiktir kiloludur yengem iyi bskmistir ve emzirdiginden sanirim kilolu neyse eltimde bizdeydi yegenimi görünce ay ne tatlı ne güzel bana valla yegenin kızın dan güzel maşallah e e tabu anne baba güzel olunca çocukta boyle güzel olur dedi neyse dedim ses etmedim ben yengeme kaç beden giyor yegnimm dedim 9 bucuk aylık 92 numara giyor cok fazla degilmi benim kızım 74 80 numara giyor diyince eltim e bakan var bakmayan var dedi yine ses etmedim bi yere davetlidik birlikte gittik 10 kadinin yaninda yne kizima çirkin demeye çalışıyodu yine ses etmedim sizce bn bu kadına yine derse ne diyeyim
Bnde hic sevmem o tip cahillik hareketleriSu kıyaslamaya varya acayip sinirleniyorum tutup parcalayasim var bi arkadaş var kari koca bize geldiler onun oğlu bnmkinden 6ay küçük son derece yaramaz şımarık benim oğlum sakin çekingen devamli kiyaslayip durdular bendr alttan alttan laf soktum sanki onların çocuğu üstün gbi davrandılar özellikle babası ogun bugündur görüşmyrum atlatiyorum dün yine msj atms kiz bana gel diye hep bahane uyduruyorum gözumun göresi yok bu tipleri sizde gormeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?