Ne yapmaya çalışıyor?

Çok haklısın siz benim dışarıya yansıtmaya çalıştığım ama yapmadığım duygularımın tercümanısınız sanırım :))

çok hassasım bu konularda şu ana kadar hiç doğru düzgün sevilmedim o yüzden bir şey istiyorum olmuyor çok yoruldum artık.
Sizi sevecek değer verecek başka biri çıkar karşınıza ( ki bence bu o adam değil asla ) yeter ki hayatınızda ki gereksizlere yol verin

Söylenecek her şeyi arkadaşlar söylemiş zaten, şunu da ekleyeyim bence adam size şimdiden böyle mesafe koydu çünkü uzaktan da olsa akrabaymış. Doğal olarak insanlar evlenmenizi bekler duyulursa ve paşam altı yılını tek bir kişide harcadığı için henüz kısıtlanmaya hazır hissetmiyor kendini. Üzülerek de söylüyorum ama size gösterdiği kadar da duyguları olsaydı bu konuşmalar hiç gerçekleşmez her şey akar giderdi. Kendinizi üzmeyin lütfen.

İlk başlarda üzülmedim desem yalan olur çünkü haketmiyoruz böyle şeyleri kadınlar olarak.Ama iyi ki burayı açtım ve sizin yorumlarınızı okudum bana hepsi güç verdi teşekkürler hepinize kocaman

İlişkiye başlamak başka evlilik başka ama ilişkiye başlamak istemeyen erkeğin ne kadar dever verdigi tartisilir.

Amaan vakit harcıyo senle, karşısına biri çıktığında bak nasıl evleniyo. Seninle konuşuyoruz ama sen çok heveslenme demiş sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…