son kısımdaki 3. ve 5. yazdıkların vahim..
3. ve 5. olmasa normal hocan seni öğrencisi olarak seviyo diyebilirdim ama bu başka bişey bence.
bide evli çıkarmış bu adam!!
uzak dur bence canım
bende kpss için kursa gidiorum, hocalarımızla aramız çok ii ama tabi böle bi durum yok.. olsaydı sizin gibi çok rahatsız olurdum a.s
aslında herşey açık, okadar öğrenci dururken neden size böle ayrıcalıklı davransın değilmi..
elinizden geldiğince uzak durun, mecburi konuşmalarınızda da resmiyeti koruyun derim.
keşke tlf numaranızı vermemiş olsaydınız, mesajlarına yada aramalarna mecburi cvp verme gibi durumunuz olmazdı..
umarım kısa zamanda hallolur bu durum, kpss başlı başına bi stress bide böle şeylerle kafa meşgul etmek dahada strese sokar insanı :teselli:
28yaşındaysan o da 33se art niyete gerek yok hoşlanıyordur belli edersin istemediğini olur biter canım takma o kadar
bennm kıskardeşiminde basına böle bişe gelmişti dersanesinden adamı öldürücektim kısa msj atıodu tehtit ettim sonra bıraktı :mymeka:
belki adam samimidir
iyi biridir belki mutlu olursunuz kaydirigubbakcemile2
2 öğretmen zemuszemus
sonuçta üniye hazırlanan bi öğreci olsan neyse
ama tabi sen rahatsızsın galiba bu durumdan
biraz fazla mesafeli olursan anlar belki bırakır
benimde lisede matematik öğretmenim bakmıştı salak
hatta annesiyle anneme haber yolatmıştı hey Allahım ya
Annem biraz sert çıkınca biraz olsun rahatlamıştım
benim için bi avantajı matematik notlarım açısından oldu kaydirigubbakcemile3
ilk mesaja yaşınızı, kpss kursu olduğunu vs yazarsanız iyi olur, daha net anlaşılır. lise öğrencisi veya stajyer diye düşündüm okurken.
bu halledemeyeceğiniz bir sorun değil öncelikle.
adamın size ilgisi var gibi. karşılık vermeyip mesafeyi koruyun. akşamları sizi ararsa tel e bakmayın, aramasına geri dönmeyin. konuşurken de ciddi konuşun. sorularını kısa ve net şekilde cevaplayın, mümkün oldukça kısa tutun konuşmalarınızı.
yersiz sorularına cevap vermeyin, geçiştirin.
annenizi sormasına pek anlam veremedim. kötü bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum ama.
acaba bir yerden tanışıyor olabilirler misiniz ailece? ya da size karşı evlilik gibi ciddi düşünceleri var da bunu biraz sezdirmeye mi çalışıyor?
normalde kişilik olarak nasıl? belki sohbet konusu açmaya çalışıyor ve eline yüzüne bulaştırıyordur. öğretmen olması, pek nitelikli biri olduğunu göstermez yine de. ilginç kişilikte insanlarla denk geliyoruz hayatta, onlardan biri sanırım.
Bence biraz daha bekle gerçekten buluşalım fln derse haniii seninde gönlün varsa biraz bakarsın nasıl bi tip diye eer beğeniosan tabiiii.....beğenmiosan yapcak bişi yokkkkk olmaz dersn bişi diemezzz
tam adam sana aşık dicektimki açılmış kuş ..neyse hayırlısı olsun hakkında...
cnm hakkında hayırlısı.ıyı dusun en saglıklı kararını verecegıne emınım.ıyı bır ınsansa ve sende ona karsı bos degılsen aranızda bısıyler olur gıbı geldı bana.hakkında hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?