Ne yapmaya çalışıyor?

son kısımdaki 3. ve 5. yazdıkların vahim..
3. ve 5. olmasa normal hocan seni öğrencisi olarak seviyo diyebilirdim ama bu başka bişey bence.
bide evli çıkarmış bu adam!!
uzak dur bence canım

bende kpss için kursa gidiorum, hocalarımızla aramız çok ii ama tabi böle bi durum yok.. olsaydı sizin gibi çok rahatsız olurdum a.s

aslında herşey açık, okadar öğrenci dururken neden size böle ayrıcalıklı davransın değilmi..

elinizden geldiğince uzak durun, mecburi konuşmalarınızda da resmiyeti koruyun derim.

keşke tlf numaranızı vermemiş olsaydınız, mesajlarına yada aramalarna mecburi cvp verme gibi durumunuz olmazdı..

umarım kısa zamanda hallolur bu durum, kpss başlı başına bi stress bide böle şeylerle kafa meşgul etmek dahada strese sokar insanı :teselli:

bennm kıskardeşiminde basına böle bişe gelmişti dersanesinden adamı öldürücektim kısa msj atıodu tehtit ettim sonra bıraktı :mymeka:

son kısımdaki 3. ve 5. yazdıkların vahim..
3. ve 5. olmasa normal hocan seni öğrencisi olarak seviyo diyebilirdim ama bu başka bişey bence.
bide evli çıkarmış bu adam!!
uzak dur bence canım

evli olmadığını bütün dersane biliyor.. zaten kendisi de dersanedeki tek bekar hoca olduğunu üstüne basa basa söylüyor....

uzak kalmak adına elimden geleni yapacağım.. çok sağol..

konduramadığım içindi zaten aklıma takılanlar.. telefon numaramı kayıt esnasında alıyorlar zaten..
son paragrafına aynen katılıyorum.. ben kpss mi düşünecem, onun davranışlarını mı?
inşallah bi an önce istemediğimi açıklayacağım bi durum olur da kurtulurum..

28yaşındaysan o da 33se art niyete gerek yok hoşlanıyordur belli edersin istemediğini olur biter canım takma o kadar

tamam canım.. çok sağol..

bennm kıskardeşiminde basına böle bişe gelmişti dersanesinden adamı öldürücektim kısa msj atıodu tehtit ettim sonra bıraktı :mymeka:

tehdit edebileceğim bir durum yok ortada.. fena halde rahatsız oluyorum ama bunu dile getiremiyorum. dile getirdiğim takdirde "yanlış anlamışsın" derse ne yapabilirim ki?

belki adam samimidir
iyi biridir belki mutlu olursunuz kaydirigubbakcemile2
2 öğretmen zemuszemus
sonuçta üniye hazırlanan bi öğreci olsan neyse
ama tabi sen rahatsızsın galiba bu durumdan
biraz fazla mesafeli olursan anlar belki bırakır

benimde lisede matematik öğretmenim bakmıştı salak
hatta annesiyle anneme haber yolatmıştı hey Allahım ya
Annem biraz sert çıkınca biraz olsun rahatlamıştım
benim için bi avantajı matematik notlarım açısından oldu kaydirigubbakcemile3

mutlaka iyidir ama ben kpss den başka bir şey düşünmek istemiyorum.. :umursamaz: rahatsızlık boyutum farklı biraz.. ilgisini çok belli ediyor.. konuşsam "nerden çıkrdın bunu" derse verecek cevabım yok..

mesafem belli.. gayet resmiyim, sizli-bizli konuşmanın dışına çıkmadım.. sorduğu soruları hep geçiştiriyorum, konu değiştiriyorum.. ama yok..

ilk mesaja yaşınızı, kpss kursu olduğunu vs yazarsanız iyi olur, daha net anlaşılır. lise öğrencisi veya stajyer diye düşündüm okurken.

bu halledemeyeceğiniz bir sorun değil öncelikle.
adamın size ilgisi var gibi. karşılık vermeyip mesafeyi koruyun. akşamları sizi ararsa tel e bakmayın, aramasına geri dönmeyin. konuşurken de ciddi konuşun. sorularını kısa ve net şekilde cevaplayın, mümkün oldukça kısa tutun konuşmalarınızı.
yersiz sorularına cevap vermeyin, geçiştirin.

annenizi sormasına pek anlam veremedim. kötü bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum ama.
acaba bir yerden tanışıyor olabilirler misiniz ailece? ya da size karşı evlilik gibi ciddi düşünceleri var da bunu biraz sezdirmeye mi çalışıyor?
normalde kişilik olarak nasıl? belki sohbet konusu açmaya çalışıyor ve eline yüzüne bulaştırıyordur. öğretmen olması, pek nitelikli biri olduğunu göstermez yine de. ilginç kişilikte insanlarla denk geliyoruz hayatta, onlardan biri sanırım.

bahsettiğin düzeltmeleri yaparım hemen..

ailecek tanışmıyoruz.. başka bir memleketten gelmiş buraya.. annem de kayıt esnasında tanıştı sadece.. başka bir tanışıklıkları yok..

kişiliğini tam olarak bilmiyorum (merak etmediğimden olsa gerek) dışardan bakan ilk kişi efendi biri olduğunu düşünebilir, gayet düzgün konuşuyor..

sanırım sezgilerimde yanılmıyorum, teşekkür ederim..

Bence biraz daha bekle gerçekten buluşalım fln derse haniii seninde gönlün varsa biraz bakarsın nasıl bi tip diye eer beğeniosan tabiiii.....beğenmiosan yapcak bişi yokkkkk olmaz dersn bişi diemezzz

Bence biraz daha bekle gerçekten buluşalım fln derse haniii seninde gönlün varsa biraz bakarsın nasıl bi tip diye eer beğeniosan tabiiii.....beğenmiosan yapcak bişi yokkkkk olmaz dersn bişi diemezzz

yok canım.. hissettiklerimin yanlış olmadığı kanaatine vardım.. böyle birşey söylediği zaman da vereceğim cevap belli..

çok sağol..

Nihayet beyimiz açıldı..

Tabi açılana kadar eylemlerine yine devam etti. Her defasında bozdum attım ama bana mısın demedi. Hakikaten sabırlı çıktı.

Dersanede telefonla konuşurken arkadaşımla buluşacağımız yeri duymuş (şehirdışından gelecek bir arkadaşımla sabah kahvaltısı planımızı yaparken) biz arkadaşımla kahvaltı yaparken aynı mekana geldi. Hemen yanımızdaki masaya oturdu. Mecburen selamlaştık. Sonra dersaneden 2 hoca daha geldi onlarla da selamlaştık ve bu planlanmış eylemleri doğrultusunda 3ü birden masamıza geldiler.. lavaboya gittiğimde arkamdan geldi ve "konuşalım mı?" dedi. "hocam konuşuyoruz zaten" dedim. "ama özel birşey konuşmam lazım" dedi. tamam dedim ne olacaksa olsundu çünkü baymaya başlamıştı. bistro ya indik "sizi dinliyorum" dedim. duygularından çok emin olduğunu, ciddi bir ilişki istediğini söyledi. epey konuştu.. sadece "benim tayinim çıkınca buradan gideceğim, boşa zamanınızı benimle harcamayın, farklı kişilere yönelmeniz daha iyi olur" dedim ama dinleyen kim?

nihayetinde bana biraz zaman vermesini, olumlu veya olumsuz mutlaka bildirimde bulunacağımı ve ben arayana kadar aramamasını söyleyerek konuşmayı bitirdim.

bakalım zaman ne gösterecek? okuduğunuz ve zaman ayırıp yorumda bulunduğunuz için teşekkürler..

tam adam sana aşık dicektimki açılmış kuş ..neyse hayırlısı olsun hakkında...

cnm hakkında hayırlısı.ıyı dusun en saglıklı kararını verecegıne emınım.ıyı bır ınsansa ve sende ona karsı bos degılsen aranızda bısıyler olur gıbı geldı bana.hakkında hayırlısı...

iyi bir insan, annem bile çok efendi buluyor ama ona da dediğim gibi "ben tayinim çıkınca gideceğim ve (olursa eğer bir ilişki) ortada kalacak gibi geliyor..

çok sağol...

cnm baska sehırde olman sevgının yurumeyecegı anlamına gelmezkı.yınede sen bılırsın.hakkında hayırlısı...

böyle bir hikayenin sonunda arkadaşım dersanedeki ingilizce öğretmenimizle evlendi ama ikiside bekardı sonuçta ama sizin durumunuz daha farklı siz bu kişiye birşey hissetmiyorsunuz bide işin dedikodu boyutu var şimdiye hakkınızda neler söylenmiştir umarım bu can sıkıcı durumdan bir an önce kurtulursunuz

canim uzak dur hocandan. eger israrla bu haraketlerine devam ediyorda da onunla uygun bir dille konus derim cunku etrafindaki insanlar laf etmeye baslar yakinda, milletin agzi torba degil ki buzesin. insanlar oyle dedikodu yapiyor ki bazen, ben lisedeyken lise 1 ogrencisi bir kizla, cok iyi bir ogretmenin dedikodusu cikmisti benim okulumda. ama ogretmen de kiz da iyi niyetliydi halbu ki...o kiz cok uzulurdu bu duruma...sonra seninde huzurun kacmasin tatlim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…