sen herhangi bir şey hissediyormusun bu kisiye karsı?
bende ogretmenlerimle çok iyi anlaşırdim ama hep bı çizgi vardı..bu çok samimi geldi bana açıkcası..
sonuncusunda çizgiyi aşmış resmen çıkma teklif etmiş
aman diyim,, aman...
ben de boyle bir hocaya konduramamistim, ama meger benden baska herkes biliyormus..
olabildigince mesafe koy ve uzak dur..
insani cok rahatsiz edebiliyolar..
Hakikaten konduramıyorum ama hareketlerine "normal" sıfatını veremiyorum.. Ayrıcalıklı davrandığını her ortamda belli ediyor... Son raddesine kadar resmi davranıyorum...
erkekleri bazen anlamak cok guc.. bak sana sunu diyim bir de etrafindaki insanlarin farkinda olmasini saglayacak ve seni zor durumda birakicak davranislarda bulunuyorsa ozellikle, ama sen saygi cercevesini asmamak icin susuyorsan, sakin susma. yeri geldiginde aradiginda megule et cevap verme sorarsa gormemisim de. ters davran yani.
cok rahatsiz edici bir durum bu. ama daha beterinin olmasini istemiyorsan araya daha da fazla mesafe koy derim.
sana tek tavsiyem, susma.. inan dedikodu coktan almis basini gitmistir.. durduramazsin insanlari..
cok cektim bu konuda ayni seyler basina gelsin istemem..
o sinirlari asiyorsa hocadir saygisizlik olmasin deyip susma, yeri geldiginde cok guzel tersle.
insanlar anlamaz.. basin cok agrir sonra benden demesi..
yaslarınız kaç?
hoca bekar mı annen bekar mı ?
Benim bir arkadaşımın dil okulun bu olay başına gelmişti ama senden farklı olarak, o adamdan hoşlanıyordu.Adam öğrencilerden biriyle yakınlaştığım duyulursa diye dil okulundan istifa etmişti.Sonrasında anlamadığım bir nedenden dolayı kızdan da uzaklaşmıştı.Bence kızı bahane etmişti.Neyse, senin durumuna gelince eğer hocadan hoşlanmıyorsan bence yapılacak en iyi şey, tavırlarınla kesin olarak belli et.Sizli bizli konuş vs.:tomato:
Annene de sürekli olarak selamını iletme canım :)
E seninle ilgilendiği açıkça belli...
Sen ona karşı birşey hissetmiyorsan tavrını koy...
E hissediyorum diyorsanda orasıda sana kalmış bir şey artık..
yılışık herif
ne yapmaya çalıştığı belli değil mi?
ne yapmaya çalıştığı belli gibi peki.siizn hocanız madem yaşı ne kadar büyük sizden merak ettim
Haklısın ..
Susuyorum.. İnsanların ezici bakışlarının farkındayım.. Özellikle kızların.. Hoca gerçekten bakımlı, hoş bir hoca.. Ama bana göre sadece hoca olduğunu insanlara anlatamıyorum tabiki..
Bir yerde haddini bildirmek lazım yani yada benden ona ışık yanmayacağını..
28 yaşındayım, kpss için dersaneye gidiyorum..33 yaşında hoca olabilir mesleğini eline almış olabilr de sen öğrencimisin(18-22), stajer mi(22-???) mesleğine eğitimci yazmışsın ondan sordm
Öğrencisin ve öğretmeninin sana olan bu tavırlarından rahatsız oluyorsun ve hatta davetini reddediyorsun.
Seni gerçekten tebrik ediyorum.
Biraz daha soğuk davranırsan hatta uygun zamanlarda onu terslersen ne demek istediğini anlar.
rahatsız edıcı bı durum. :/
annenı falan gördü de senın yanında bı kere, o yüzden mı selam söylüyor? bence uzaklaş, ders dışında aynı ortamda bulunmamaya çalış, yanı kantıne mı gıttın o da geldıyse çık oradan. en fazla başınla selam ver, hatta başka yerlerde karşılaşınca görmemış gıbı de yapabılırsn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?