Ne yapmaya Çalışıyor ?

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Merhaba kızlar ,

kısa bir süre önce bir tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıştım ;

Ben 23 o 30 yaşında tanıştığımız günden beri çok ilgili , düşünceli , fırsat bulduğu her an sürekli arayan ve daha buluşup yüz yüze görüşmeden önce beni çok beğendiğini , çok güzel düşünceleri olduğunu ve yaşının küçük olmamasından dolayı çok fazla uzatmak istemediğini şartlar oluştuktan sonra beklemek istemediğini , daha hiç görüşmedik ama çok ısındım vs deyip duruyordu yani buluşana kadar sürekli olumlu şeyler söylüyordu sürekli düşüncelerinden bahsediyordu ..

Buluşmadan önceki gün çok yoğun çalışmış ve aşırı uykusuzdu buluştuğumuz günde çok yorgun olduğu için çok kısa süre görüşüp ayrıldık pek bişey de konuşamadık haliyle uyukluyordu ayrıldıktan sonra da eve gidip uyuduğunu söyledi o gün hiç konuşmadık yani uyuduğu için

ertesi gün de sürekli arayan adamdan ses yok baya bir süre sonra aradı bende bir sorun mu var vs gibisinden sordum sorun olmadığını düşüncelerinin değişmediğini hala olumlu düşündüğünü bu aralar çok yoğun çalıştığını vs söyledi , ve o gün bir kaç kez daha aradı ama 1-2 dk anca konuşup kapattık , buluşmadan önceki gibi değildi ama soğuk konuşuyordu bunu söylediğimde de yorgun olduğunu söyleyip durdu en son akşam üstü konuştuk bir daha aramadı hiç gece boyunca aramadı yazmadı ertesi gün oldu aramadı yine sonra bir de baktım whatsapp a girmiş ve facebookta paylaşımlarda bulunmuş bende seni çok yanlış tanımışım diye mesaj attım cevap vermedi hala

Yaptığı çok ayıp değil mi sizce ne yapmaya çalışıyor ? eğer buluştuktan sonra fikirleri değiştiyse bunu açıkça söylemesi gerekmez miydi ? yada madem çok yoğun nasıl facebookta paylaşım yapıyor madem öyleydi neden buluşmadan önce sürekli atıp tuttu hemen gelecek konuşmaya başladı

sizce ne yapmalıyım ?

Beğenmemiş açık ve net.
Hiç üzerine gitmeyin, bırakın ne hali varsa görsün..
Böyle büyük konuşan adamların büyük yürekleri yok cesur davranacak kadar
evet beğenmemiş bunu anlarım da çocuk gibi aramamak cevap vermemekte ne demek oluyor benim sinir olduğum konuda bu

Bir kere adamın daha tanışır tanışmaz 'Ciddi düşünüyomm <3<3' saçmalığı rahatsız etmedi de, Facebook paylaşımı mı rahatsz etti? Arkadaş milletçe evlilik bug'ı var bizde yemin ederim.
yoo alakası yok bu söylediklerinizle ,kendisinin söylediklerini anlattım daha iyi anlamanız açısından , yani kendi kendine ilk günden başladı böyle konuşmaya diyorum

eğer buluştuktan sonra fikirleri değiştiyse bunu açıkça söylemesi gerekmez miydi ?

Buluştuktan sonra fikirleri değiştiği ve bunu açıkça belli ettiği için bir de üstüne söylemeye gerek duymamıştır, olur öyle.

veya gerçekten yorgun ve yoğundur, ne kadar sabredip işin gerçekten öyle olup olmadığını beklersiniz ona siz karar vereceksiniz tabi. Buluşmadan önceki vaatler falan filan olumlu da olsa, olumsuz da olsa çok bir şey değiştirmez nasıl olsa, hareketlere göre hareket ederseniz daha iyi olur.

Ben de seni yanlış tanımışım mesajına ayrıca hastayım, nereye tanıdınız? %90 o da aynı şeyi düşünmüştür. Şu ana kadar bilinenlerden bunu yazabilecek halde değilsiniz ki. Onun büyük konuşmasıyla aynı değerde.

Son düzenleme:
Bu erkekler ayrı bir alemden geliyor ya vallahi.
Hepsi ayni fabrikasyondan çıkma nerdeyse.
Sanırım beyfendinin söylediği olumlu düşünceler birden bire olumsuz oluverdi.
Bence boşver ama sen bilirsin tabisi.

evet karşısında çocuk var sanıyor galiba
ama kendisine sorduğumda ısrarla öyle birşey yok düşüncelerim aynı sadece yorgunum deyip durdu

Canım üzmek istemem ama adam bir tek açıkça söylememiş yani. Evet medeni bir insan olsa açıkça söylerdi ama bu yaptıkları direkt istemediği anlamına gelmiyor mu sence de? Takma kafana ve arama bir daha.

Canım üzmek istemem ama adam bir tek açıkça söylememiş yani. Evet medeni bir insan olsa açıkça söylerdi ama bu yaptıkları direkt istemediği anlamına gelmiyor mu sence de? Takma kafana ve arama bir daha.
aramam zaten de ben ona buluşmadan önce demiştim ki : ilk günden çok hızlı gidiyorsun sonra çok koşup çabuk yorulma önce bi görüşelim sonra tam tersi olmasın vs demiştim beyfendi bana fikirlerim değişmez ben karaktersiz bir insan değilim demişti bir de

Büyük konuşmuş,, insanların düşünceleri ve hisleri değişebilir, bunda sıkıntı yok bence. Belki farklı istekleri vardı bilemiyorum tam muhabbetinizi, onlara cevap veremeyeceğinizi düşünmüş olabilir. Sıkıntı bunu açıkça söylememesi. Kendi kaybeder boşver :)

Asıl ayıp yanlış olan hiç görmediği tanışmadığı hiçbirşey yaşamadığı birkıza gelecek vaad etmek,o kızın da bu lafları dikkate alması.Elektrik alamamıştır bunu da direk söyleyememiş hareketleriyle belli etmiştir.Dert edecek birşwey yok.Çok ayıp etti desek ne değişecek.

aynen öyle yaptığı şeye sinir oluyorum
Beğenmemiş,söylemeye de yüreği yetmemiş.

evet öyle demek ki
bişey değişmeyecek fikir almak istedim sadece

Daha yüzyüze gelmeden ciddi düşünceler içerisinde olması mümkün değil. Yani insan olarak evet kafa yapmız birbirine benziyor belki olabilir diye düşünürsün ama esas mesele yüzyüze geldiğinde arada çekim olup olmadığı. Çekim varsa ona göre karşındaki insana niyetini anlatırsın.

Bu iş zaten baştan yanlış başlamış. Dereyi görmeden paçaları sıvayıp birde sana ümit vermiş ama gerisi fos. Hiç takma kafacığını. Bir daha da mesaj falan yazma ki egosu beslenmesin, gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…