Ne yapmaya Çalışıyor ?

Bazen böyle kendini birsey sanan tipler cikiyor iste..görüşmeden atip tutuyor görünce sus pus oluyorlar..amann hic kafana takma canim niye yapti niye böyle davrandi diye düşünme çünkü onlar düşünmüyor bilee bence olmadigi icin sevinebilirsinn şişmiş ego

aynen öyle neden daha görüşmeden böyle yapmasına gerek yoktu üstelik kaç kez de sordum acele etme dedim

hayırlısı olmuş demek ki aynen

aynen öyle neden daha görüşmeden böyle yapmasına gerek yoktu üstelik kaç kez de sordum acele etme dedim

hayırlısı olmuş demek ki aynen

Şöyle düşün, eğer bu şekilde davranmasaydı belki görüşmeyecektin. Bu yüzden sana yaklaşımı böyle olmuştur. Tabii ki gereksiz ve samimiyetsiz bir durum.

kuzummm evet sinir bozucu , herşey net ve açık olmalı,o kaytarıp kaçmayı seçmiş bahanede edememiş

uykusuz yorgunluk bahanesi olmuş

insan ilgi duyduğu kişiyi göreceği zaman uykusu yorgunluğumu kalır beee,gözleri fal taşı gibi açılır

hiç üstüne gitme adamıda şişirmee

Nasıl tanıştınız tam olarak? İnternetten birbirinizi ekleyip resimler mi paylaştınız? Ne kadar süredir görüşüyorsunuz?

Bence hiç canınızı sıkmayın; yaptığı gerçekten sinir bozucu ama 30 yaşında bir adamın hiç görmediği bir kızla evlilik muhabbetleri yapması sizde zaten soru işaretleri uyandırmalıydı. Güven veren bir tip değil.

Sorumsuz bir erkek tipi.Kesin face , whatsapp da arkadaşları açmıştır, aman hep aynı terane ... yol ver gitsin .Yeni aşklara bak.

senden buluşunca çok elektrik alamamış olabılır bu durumu hırs yapma umursama etkilenmemiş senden yeterince bahane bunların hepsi kendi yazdığını başkası yazmış gibi oku zaten kendinde anlarsın duygusal bakma olaya ilk başında kendini göstermiş diye sevin yol ver yeni ufuklara yelken aç yaşı zaten çok küçük daha dur

karaktersiz işte

Seni begenmemiş olma olasiligi yuksek bulusmadan oncede buyuk konustugundan simdi kestirip atamiyor dogal olarak seni yavastan sogutmaya calisiyor gibi geldi ..

Yaş farkınız çok değil bana göre
yoğun çalışmak kesinlikle bahane
eşim gece nöbetten çıkıp hiç uyumadan 5 saatlik yola beni görmeye gelirdi
ve o akşama kadar yanımda olur akşam 10 da eve varır ve sabah tekrar gündüze giderdi
ve bu bir iki kez değil birlikteliğimiz boyunca böyle oldu çünkü izin diye bir şey yoktu
sen üzülme hakkında hayırlısı olsun
senin gibi güzel bir kızı kaybettiği için o üzülsün

ya söylemez neden biliyormusun açık kapı bırakacak dalgalanacak belki yeni biri olacak belki olmayacak ortada kalmıyım diye seni elinin altında tutacak safmısın sen gerçi yaşın küçük hiç umursama arama defolsun ne sanıyor kendini 30 luk

ya abi bi kere zaten daha tanışmadan senle evlencem vaadi veren adamdan koşarak uzaklaşman lazımdı.
o kadar hızlı karar veren, aynı hızla da dönmüş. haydan gelen huya gitmiş yani, sttiret arama etme.

Buluştuğunuzda hoşlanmamış sizden. Ama daha sizi görmeden gelecek hakkında bu kadar atıp tutan bir adamın sizi beğenmemesi de isabet olmuş. Bence hiç tepkinizi göstermeden sizde aynı şekilde uzaklaşsaydınız, hiç hesap sormasaydınız o yazmıyorsa sizde yazmasaydınız ve konu böyle kapansaydı. Bu şekilde aynı şekilde sizinde ondan hoşlanmadığınızı düşünürdü böyle biraz poposunu kaldırmış ve çok istekli görünmüş olabilirsiniz.

Üzmek istemem ama bence de beğenmedi sizi
Çünkü çevremde de görüyorum bir erkek hoşlandıysa peşinden koşuyor ,arıyor,soruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…