Ne yapmaya çalışıyor? ?

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
973
1.127
113
38
Ya Isyerimde biri var. Yeni Evli çocuğu yok. Eşini tanımıyorum tabi. Ama iyi biri olmali diye dusunuyorum. Bu bahsettigim Aslında herkes tarafından sevilen sayılan itibar goren bi adam. O kadar efendi diye tabir edilir yani. Bana da çoğu zaman ondan yaşça baya küçük olmama rağmen abla diye hitap ediyor. Etsin Buraya kadar sorun yok. Hicbi laf bulamazsa Eşimi soruyor ne yapıyor diye. Bende iyi abi napsin filan diyorum işte neyse. Bunda da sıkıntı yok. Ama rahatsiz oldugum konu ; her fırsatta bana iltifat ediyor. Sürekli etrafımda. Mesela mutfağa gidiyorum çay aliyorum çay kaşığı arıyorum bi bakıyorum o an orada bitiyor ne arıyorsun diye soruyor bulup vermiş oluyor.
Ne bileyim . Bugün en basiti. Kız arkadaşım (adı ayşe olsun) çok güzel olmuşsun, elbise çok yakışmış dedi. bende simartma beni tepene cikarim valla dedim guldum kıza. Bu dinliyormus meger hemen atladı oradan, "sen hak ediyorsun bu sozleri ama" dedi. Sağol abi dedim. Eşine getirdim hemen lafı. Esin nasıl iyi mi rahatsizdi nasıl oldu dedim.
Neyse aradan geçti yine. Bişey oldu yine bu bisey söyledi ha biri bana hasta musun gözlerinin altı çökmüş dedi. Hemen atladi " o her haliyle güzel " dedi. Ben ters ters baktım. Eşimde boyle söyler hep dedim. Neyse ben tepki verince ekledi öteki bayanları da söyledi ayşe de her haliyle güzel fatma da hepsi öyleler dedi. Bende yine Sağol abi eşimde öyle düşünüyor ki evlenmiş demi dedim. Sesi çıkmadı .
En son olayda tek basima memlekete izne gitmistim , yanımdaki kız arkadaşım var ona anlatiyodum başıma neler geldi dedim (valizim kırıldı elbiseler döküldü onu anlatacaktim)
Hemen lafa girdi " yoksa asilan filan mi oldu " dedi. Ne ilgisi var dedim . Ya eşim bile sormadı bana böyle bişey.
Ya benim mi içim fesat? ??? Konduramiyorum o kadar efendi bilinen bi tip ki.. valla utanıyorum aklıma böyle bişey geldiği için. .
Ayrıca genel olarak ta mesela öteki bayanla çıkmislardi bi yere kadar, ona laf atan olmuş geldiğinde çok sınırlı idi. Herhalde genel huyu bu demi , ben yanlış anlıyorum ????
Arama mesafe koydum artık.
Not : son zamanlarda mecbur kalınca abla diyor.
Arama vs huyu hiç yok.
Herhalde ben yanlış anlıyorum . Çünkü esimi görünce konuşuyor . Ya ne bileyim kafam karıştı mesafe koydum ama haksızlık mu ettim acaba günahıni mi aldım dersiniz??

Size karşı içinde bişey olduğu kesin. Böyle abi abla ayağına eşlerin de muhabbetini kurarak böyle benmi yanlış anlıyorum diye düşünmenize neden oluyor. Bir kadın bu konuda tedirgin olduysa boş değildir emin olun mesafe koyun

Bence sana meyilli. Aradaki mesafeyi buyut. Abla diyenden, efendi gozukenden korkacaksin asıl.
Ya öyle biseu olmadığına inanmak istiyorum çünkü çok çok yanlış bi durum.
Umarım yoktur .
Size boyle bi durum oldugunu Düşündüren şey nedir

Araya mesafe koymanız iyi olmuş,bazı erkekler hem yapacağını yapar sonrada sen süphelenme diye abla kelimesini kullanır.Belliki size karşı yakınlık hissediyor abla kelimesini de paravan olarak kullanıyor.Yüz vermeyin derim

Iste abla filan diyince insan yok ya diyor .
Milletin içinde abla diyor .
Ne bileyim çözemedim gitti. Ben mi kötü kalpli biriyim acaba o mu iyi niyetli belkide kalbinin temiz saf oluşundan öyle konusuyordur?????
Siz nerden dusundunuz peki içinde biseu olduğunu

Ya öyle biseu olmadığına inanmak istiyorum çünkü çok çok yanlış bi durum.
Umarım yoktur .
Size boyle bi durum oldugunu Düşündüren şey nedir
6. His ve tecrube.... yazdiklarin buna delalet ediyor. Eminim ki her an seni dusunuyordur. Sen kondurmuyorsun ama erkekler ne fena bilioruz.

Benim basima da buna benzer birsey geldi. Tek fark ben evli degildim. Her iltifati duymazdan geldim sanki normal birsey konusuyormus gibi muamele yaptim. Aynen sizin gibi konuyu esine getirdim defalarca (karisi hamileydi, ne kadar kutsal birsey oldugunu, en cok destegi simdi vermesi gerektigini falan soyluyordum). Artik acik acik benden hoslandigini soyleme raddesine geldi. Ben de gerekli cevaplari verdim. O arada isten de ayrilmistim gerci iyi de oldu. Yoksa her gordugumde benimle ilgili bir yorum illa ki yapiyordu. Kesin ya kavga cikardi ya da dedikodu. Olan karisina olurdu. Gerci ben yoksam baskasi var. Adam kafaya koymus.

Yani çalıştığım zamanlarda yada okulda çok başıma gelmiştir. Ya abiden ya amcadan ya kankadan başlar olay. Eşler konuşulur. Eşleri konuşma sebebi karşıdaki tam anlamı ile şüphe duymasın. Ama rahatsız olduysam mutlaka kokusu çıkardı. Kadın bunu hissediyor. Ki adamın iltifat ları gittikçe üst boyuta taşınıyor. Sen uzak dur benden demesi

yılışık yılışık konuşan tiplerden.bazı erkekler böyle laflar ederek sevimli olduklarını sanıyorlar halbuki tam tersi duruma düşüyorlar haberleri yok.

Yani çalıştığım zamanlarda yada okulda çok başıma gelmiştir. Ya abiden ya amcadan ya kankadan başlar olay. Eşler konuşulur. Eşleri konuşma sebebi karşıdaki tam anlamı ile şüphe duymasın. Ama rahatsız olduysam mutlaka kokusu çıkardı. Kadın bunu hissediyor. Ki adamın iltifat ları gittikçe üst boyuta taşınıyor. Sen uzak dur benden demesi

Efendiler kovalasin onu en sevmediğim insan tipi. Hayir o kadar da belli etmişsin tavrini insan olan anlar. Mesafe koymak en iyisi.

abla diyor diye iyi niyetli oldugu anlamına gelmeyebilir, 4 yıl kardeşim dediğim adam bana kene gibi yapıştı da zor kurtuldum. siz iyi yapmışsınız araya mesafe koymakla, böyle adamlar istediğini elde edemeyince arkanızdan iftira da atabilir aman baş başa kalmayın mutfakta vs. sonra insanlarn ağzını büzemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…