- Konu Sahibi Canyouaddme
-
Heyyyy Konu Sahibi, Konuna Sahip Çıkmayacaksan Ne Diye Açtın??
sen önce ablasıyla arayı yap:)sıcak tut aranızı gel git misafirliği falan olsun bigün çocuk geldiğinde sende git ablasına:)çocuğu süz biraz yanlışlıkla çarp falan yap işte böle
merhaba,
ablasi ile araniz nasl? ablasi ile gorussen, caktirmadan agizini arasan? veya cocugu gordugunde merhaba'dan ileri gidebilirsin mesela "nasilsiniz ?"
K.bakma hayatmm ablasına yanasmak onu da düşündüm de kardeşinden konu falan açsam direk anlar
Ne yapmaya çalışmalıyım derken kafam karıştı biraz sonra topladım
Ben sana ilgisi olsa anlardın bunu bakışmalar falan olurdu hissederdin..Bu zamana kadar hissetmedin mi??
Ablasıyla direk yakınlaşmanda göze batabilir yavaş yavaş damardan gir derim
Hem üniversitede olup ta sevgilisi olmaması düşük ihtimal gibime geliyor ama :97::97:
Ayyyy çarpsam falan.. zaten onu görünce elim ayağım titriyoo :))
Allah İyiliğini Versin Emi..
Hemen Aaa Kardeşin Nasıl Denmez Zaten..
Önce Kaynaş..
Sonra Gelir Gerisi Karışma Sen
bak çok ciddiyim
yanlışlıkla çarp merdivenlerde falan inerken bide omzunu tut acıdı diye bak nasıl ilgileniyo snnle
sonra sen çarptın sen mızıldanıyosun falan dermişşş tam rezalet olur korkunçç:)
Çok gözgöze geliyoruz hemen gözlerini kaçırıyo hani bi söz var ya 'gözleri hep sendeyse merak ettiği bişey vardır,eğer gözlerini kaçırıyosa kesin bişey vardır' (yada bunu gibi bişey) işte o söz biraz umutlandırıyo..
Hoşlanmasa hiç bakmaz? dimi ama..hele sevgilisi varsa hiiiiç bakmaz yada ben öyle umuyorum..
Bence o çocuk üni ye gidiyorsa sevgilisi vardır yani tabi inşallah yoktur da.Önce bi sevgilisi olup olmadıını ve aralarının nasıl olduğunu öğren ona göre harekete geç derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?