- Konu Sahibi Canyouaddme
-
Olabilir canım ama sevgilisi varsa da bakar erkek sonuçta bu kız niye bana bakıyor diye bile bakabilir
Bence bi işaret olması lazım sen parçaları bi birleştir çocuk sana ümit vericek bişey yaptı mı
Bende ablayım bak bi kız gelse bana kardeşimi sorsa anlarım hemen..Sadece ablasıyla değilde hani ne biliyim kalabalık toplumda bilgi almak daha kolaydır gibime geliyor öyle bir ortamınız yok mu apartmanda laf arasında kardeşin var sanırım nerde okuyor falan dıye konuya gırebılırsın.Ya da sen okuyormusun ünide??
Eğer üniye hazırlanıyorsanda bu senin için avantaj olabılır daha kolay konuya gırer öğrenirsin
şu yaşta ne aşkı canım ya derslerine yoğunlaş üniversiteyi kazan,sonra bişeyler olacaksa olur.kafanı bulandırma şimdiden. 16-17 yaşında aşk değil platoni olur ancak. derslerin herşeyden önemli güzel bir geleceğin olması için.
kızlar siz ciddi ciddi akıl veriyorsunuz da velevki kız çocukla konuştu bir şekilde,çıkmaya başladı,çocuk üniversitede okuyor yaşı en az 22-23 tür,yani bi nevi kadın-kız meselesinin kurdu olacağı yaş.bu kızcağız da 15-17 arasıdır.ya çocuk bu kıza( daha tam olarak doğru kararlar alamayacak bir yaşta nasıl olsa) yanlış bir şekilde yaklaşırsa ne olacak.
bence yaşın uygun değil canım,beklemelisin aşk-meşk meselelerine gelmek için.bin tane konu var burda okuyorsundur,çocukluk çağında hata yapıp da geri dönemeyen.lütfen böyle meselelerde anne sözü dinle sadece derslerine çalış,yoksa çok büyük hatalar yapabilirsin.çünkü çok küçüksün.
Ben üni de deiğilim ama şöyle bişey var o benim okumak istediğim bölümde okuyo yani aslında onunla bı muhabbet kurup da aa bende bu bölümü istiyorum vs. bişey olabilir ama nasıl tabi bu heycanla..
canm sana yaşını sormak zorundayım?
aşkın yaşının elbette olmadığını biliyoruz ama karşındakinin bu konuda ne düşündüğünü bilemeyiz.
hem kimsenin senin duygularını küçümseme hakkı da yok.
yalnız bazı şeylerin yaşanması için zamana ihtiyaç olabilir.
Canım küçüksün falan dedin tamam hakılsın biyerde ama akıl yaşta değil baştadır Allah a şükür doğrunun yanlışın nasıl olduğunu ayırt edebiliyorum.
'yanlıs yaklasırsa'dan kastını anladım ama o yanlıs yaklassa bende o yanlışlığa uyacak mıyım? dediğin gibi neler var neler bunlardan ders çıkarmayı biliyorum ama ben ister 30 yasımda oluyum ister 15-17 yınede onu severdim ve seviceğimden de eminim.ki o da bahsettiğin gibi bi insan değil..
tamam işte elinde büyük bir kozun var.Git ablasının yanına bu konudan direk girersen hiiiiç bişe anlamaz tabi normal konuşursan hemen sevgilisi falan var mı diye dalma tabi
Okul dan gir bi konuşmaya gerisini getirirsinnn
Canım küçüksün falan dedin tamam hakılsın biyerde ama akıl yaşta değil baştadır Allah a şükür doğrunun yanlışın nasıl olduğunu ayırt edebiliyorum.
'yanlıs yaklasırsa'dan kastını anladım ama o yanlıs yaklassa bende o yanlışlığa uyacak mıyım? dediğin gibi neler var neler bunlardan ders çıkarmayı biliyorum ama ben ister 30 yasımda oluyum ister 15-17 yınede onu severdim ve seviceğimden de eminim.ki o da bahsettiğin gibi bi insan değil..
Gunize bende katılıyorum ama şu yönden şu anki duygularınla onu yanlış tanıyor olabilirsin.Ayrıca büyük konuşma tatlım insanlar neleri bitiriyor ne aşklardan dönüyorlar
Evet haklısın ama bunları o kadar çok düşündüm ki hakkında çok şey de biliyorum onun ama tabi karakterini az çok bildiğimi düşünsem de tam olarak bilemiyorumdur ama yaşamadan nasıl öğrenilir nasıl biri olduğu
canim seni anliyorum ama dikkat et, bende o yaslardan gectim, bende deli gibi asiktim ama inanki yas gectikce hicte oyle bakmiyorsun.. aah keske bir ablam olsa veya bir abim osla diye cok diyorum, bak burda abla olarak tavsiyelerde buluyoruz, ben yasini hesaplamamistim ama senin iyiligin icin diyoruz. kendi aklin kullanmasini biliyorsundur elbette buna kastimiz yok ama senin icin konusuyoruz
birini tanimak icin ya disardan hemen anlayan biri olacan, ya hisslerin kuvvetli olacak yada ona yaklasacan (sosyal olarak!) ama ona yaklasma konusuda cok hassas, umarim dogru bir sekidle ogrenirsin
17 yasndayım canım.Evet bilemeyiz ne düşündüğünü malesef..
Tanıdığımı düşünüyorum ama tabi ne kadar az ne kadar çok bunu bilemiyorum
ben kendi fikrimi söyleyeyim.
az çok herkes kendi ile denk olanı ister. bunu yaştan çok eğitim anlamında söylüyorum.
sen şu anda henüz üni. konusunda belirsiz durumdasın,en azında onunla aynı eğitim seviyesine gelirsen hem daha rahat hem de daha ciddi yaklaşabileceksin.
sanırım önümüzdeki yıl üniversite sınavlarına gireceksin.
aman aman küçük yaşta değilsin zaten.
o zamana kadar ablasıyla yakınlık oluşur da bir şeyler öğrenirsen ya da tatillerde geldiğinde biraz yakınlık oluşturabilirsen çok iyi olur.
ancak duygularını alenen belli etmen pek iyi olmayabilir.
kesinlikle zorlama ilişkiler kurmaya çalışma.
zaten eğer rahat olailirsen biraz da olsa şartlar kendiliğinden ayağına gelir,yok aman Allah'ım nasıl bilgi alabilirim diye kendini kasarsan amacına ulaşman daha zor.
ben kendi fikrimi söyleyeyim.
az çok herkes kendi ile denk olanı ister. bunu yaştan çok eğitim anlamında söylüyorum.
sen şu anda henüz üni. konusunda belirsiz durumdasın,en azında onunla aynı eğitim seviyesine gelirsen hem daha rahat hem de daha ciddi yaklaşabileceksin.
sanırım önümüzdeki yıl üniversite sınavlarına gireceksin.
aman aman küçük yaşta değilsin zaten.
o zamana kadar ablasıyla yakınlık oluşur da bir şeyler öğrenirsen ya da tatillerde geldiğinde biraz yakınlık oluşturabilirsen çok iyi olur.
ancak duygularını alenen belli etmen pek iyi olmayabilir.
kesinlikle zorlama ilişkiler kurmaya çalışma.
zaten eğer rahat olailirsen biraz da olsa şartlar kendiliğinden ayağına gelir,yok aman Allah'ım nasıl bilgi alabilirim diye kendini kasarsan amacına ulaşman daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?