Ne yapmaya çalışmalıyım ?

Cok tesekkur ederim ablamm.
Tarkan ıcın ıntıhar hmm..

Evet bu da denemeye değer bir yol..

yaşı sorun edebilir.
hem üniversitede olduğuna göre sevgilisi olma ihtimali de yüksek.
ama içinde kalıp sonra pişman olacağına söylemen en iyisi.
arkadaşlar doğru söylemiş.
ablasına yanaşmakla başlayabilirsin.

Ya nedense hep pisman olcakmısım gibi geliyo,
Soylemeyip pisman olmak,soyleyip pisman olmak..

Ya nedense hep pisman olcakmısım gibi geliyo,
Soylemeyip pisman olmak,soyleyip pisman olmak..

söylesen ne kaybedersin ki ? sonuçta arkadaş falan değilsiniz.
ama şunu göz önünde bulundur. o şuan üniversitede sende lisede olduğun için seni çocukça görme ihtimali var.
ama eğer sen 20li yaşlarında olsaydında senden 7 8 yaş büyük olsaydı o zaman sorun olmazdı.
herşeyi göz önünde bulundur derim.

yapı meselesi yaşın sorunda edebilir ama bi tercih yap ya açıl bi şekilde yada unut yani seni istemesse yada sevgilisi varsa bile şansını denemiş olursun kafanda soru işareti kalmaz

Söylesem bişey kaybetmekten ziyade ben daha ona bakamam yani onu sevdiğimi bilicek her gördüğünde beni ilk o konuşmam aklına gelıcek.Ki o unutsa bile ben ona bakamam yani daha..

Mesela bir kek yap ablasına götür.Kek yapdım sizede veriyim dedim gibilerinden...
Bayramda yaklaşıyor hem.Sonra zaten muhabbet ilerler gidip gelmeye başlarsınız ablasına.
Kardeşi geldiğinde meraba naber filan diye konuşursunuz kesin.Sizin okumak istediğiniz bölümü okuyor madem o bölüm hakkında bilgi istersiniz
Dersleri nasıl,zor mu,ortam güzel mi vs. sonra zaten muhabbetiniz ilerler.
O arada sende üniversite için sıkı bir çalışma içine girersin.Ve allah izin verip kazanırsan ablasında karşılaştığınızda bu hafta bu aralar canım çok sıkılıyor dersler çok bunalttı birşeyler yapalım mı diye bir teklif sunabilirsin.
Ama önce sabret yavaş yavaş ilerle.Hemen herşeyin pat diye olmasını bekleme.

Öneri icin cok saol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…