Ne yapmaya çalıştı anlamadım..

chelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
287
3
0
İstanbul
Selamlar arkadaşlar;

Benim aklıma takılan bir konu oldu fikrinizi öğrenmek istedim.

Bizim işyerine gelen hemen hemen ben yaşlarda bir müşterimiz var. İlk başlarda ben para konularına baktığım için muhattap oluyorduk. O dönemde bir sefer çıkışta beni beklemiş ve beni gideceğim yere bırakmayı teklif etmişti kabul etmemiştim. Daha sonrasında ise işyerimizi aradığında sekreterden benimle hiç işi olmadığı halde beni isteyip benden de müdürümüzü istiyordu. Bu böyle epey devam etti. Sonrasında ben sekreterden müdürümüzü isteyebileceğini söyleyince bu şekilde aramaları kesildi. Daha sonrasında geldiğinde odama bakmalarını falan arkadaşlar farketmiş. Derken aradan 8 ay gibi bir zaman böyle böyle geçti. Bende onun bu tavırlarından etkilenmedim değil. Geçenlerde facebooka girdim ve aynı sayfada olduğumuzu farkettim. O şaşkınlıkla sadece selam mesajı attım. Kısa bir zaman sonra cevap verdi. Oradan arkadaşlık isteği yolladı kabul etmedim çünkü işyerinden bir sürü arkadaşım var diye asılsız şeylere mahal vermek istemedim. Msn adresini ekledim ben. O akşam konuştuk. Bana arabaya davet ettiğinde neden binmediğimi falan sordu. Neden mesaj attığımı aklına nerden geldiğimi falan sordu. Bende hepsine açık sözlülükle cevap verdim. Yani aynı sayfada gördüğümü dikkatimi çektiğini sadece selam niyetli olduğunu falan. Sonra bana sadece o kadar mı diye bir soru sordu bende evet dedim... Neyse işten güçten konuştuk falan derken o akşam öyle geçti. Ha birde yaşımı tahsilimi falan sordu kendiyle alakalı fikirlerimi. Hepsine gayet doğal cevaplar verdim. Kendisi ilkokul mezunuymuş ben lisans mezunuyum. yüksek lisans falan düşündüğümden bahsettim. Benden büyük göstermesine rağmen 10 ay küçükmüş falan. Böyle böyle konuştuk ve ben tahsilimden dolayı benimle daha fazla konuşmak istemediğini düşündüm. Çünkü benimle o mevzudan sonra konuşması değişti. O gün Cuma günüydü. Msn listesinde o günden beri online görmedim. Açıkçası ben karşımdaki insanın tavırlarına anlam veremedim. Ha beğenmiyor olabilir bu gayet normal böyle bir şeyle kendime olan güvenimi yitirmem. Kafamı kurcalayan 8 aydır elle tutulur doneler varken elimde yani araması arabaya davet etmesi falan benim uydurmam değil. sonra arkadaşların bile dikkatine çekecek şekilde davranması. Ama sonra msn de o şekilde konuşmasını anlamlandıramadım ben. Çok da fazla kaptırmadan iyi oldu diye de düşünüyorum açıkçası şimdi. Çünkü uzaktan uzaktan bakışları etkiliyordu mesaj atmamdan dolayı iyi olduğunu düşünüyorum şu an. Sizin de fikrinizi öğrenmek istedim..:26:

Hiç muhattap olma. Erkeklere çok fazla yüz vermeye gelmez. Kaçan kovalanırmış. Eğer seni gerçekten düşünüyorsa bir fırsatını bulacaktır. Ama sakın sakın bekleme. Ben o hatayı 3 sene birinin bana açılmasını bekleyerek geçirmiştim. Nekadarda saçma

hayır anlamadığım şu oldu tabi ki beklemem ortada bişi yokken beklemek saçma zaten de bu olayı en başından başlatan ben değildim ki en neticede... sonrasındaki bu tavrın sebebini anlayamadım. zaten ortalık vur kaç erkeklerle doluyken kimse kusura bakmasın yani..

BENCE aradaki tahsil farkından korkmuş olabilir. ki her zaman yaş ve tahsil uçurumu sorun olur. şimdi açılsa bile ileride bu yüzden bir sürü sıkıntı çıkar yani genelde böyle olur.

BENCE aradaki tahsil farkından korkmuş olabilir. ki her zaman yaş ve tahsil uçurumu sorun olur. şimdi açılsa bile ileride bu yüzden bir sürü sıkıntı çıkar yani genelde böyle olur.

olabilir evet bende öyle düşündüm ama, bu kadar da kompleksli olmamalı neticede dışarıdan baktığımızda ikimizde insanız. bir de son zamanlarda bu olayı çok yaşar oldum benim konumumu duruşumu gören bir çok erkek uzaklaşıyor benden. ama kendime bakınca da bir sürü böyle insan var nedir anlayamadım ben bunu..

iş güç sahibiyse tahsil o kadar etkilememiştir ama bence yaş farkı düşüncelerini değiştirmiş olabilir.
bir de kovalamak varken birden kovalanan durumuna gelince hevesi kaçmış da olabilir.
zamana bırakın belki de önemli bir işi çıktı o yüzden giremedi msn e.
erkekleri anlamak zor...

valla canım bence bunda bişey yok, sanırım seni tanımak istemiş önceleri, ilk görüşmede bu kadar sorguya çektiğine göre, ciddi bi ilişki düşünüyordu herhalde ama tanıştıktan konuştuktan sonra olmayacağına karar vermiş olmalı, sonuçta ortada bi ilişki yok bişey yok, takma kafana bence

iyi olmuş boşver gitsin tahsil önemli diil der bi çok kişi ama bence çok önemli denklik

bırak koy bi tarafına raman girsin :))) neler çıkar daha karşına snı isteyen ztn snı bır şekilde bulur o snın agzını aramış snkı bna öle geldı

bilmiyorum neden etkilendi belki de kız arkadaşı vardı sonuçta bunu yapan erkek ççok fazla başta da dediğim gibi iyi oldu. kimseyi de kovalayamam

evet genelde olan şey bunlar yapmam diyen insanlar en başında yapanların bende hep insanları kalıplara sokan insanları pek hazzetmem. Bir de biz konuşurken vatandaşla sürekli benim ona verdiğim cevapları hem sorguladı hem de böyle ne çok biliyorsun sen der gibi cevaplar verdi zaten açıkçası bu kadar sorgulayan bir insanla yapamazdım tevafuk olmuş

10 ay bir yaş farkı mıdır ya

ayrıca ben onu kovalamadım
:)))

evet sanıyorum senin dediğin gibi oldu

ya kafama takacağım o kadar şey var ki bu dönemde açıkçası 2-3 günde unuttum bile bakalım iş yerine gelince ne olacak:82:

kompleksliymiş bey abi. seninde kafan karışmış sanıorum biraz şimdi o gizemliyi oynamaya başladı ya iyice ilgini çeker

kompleksliymiş bey abi. seninde kafan karışmış sanıorum biraz şimdi o gizemliyi oynamaya başladı ya iyice ilgini çeker

yok yaaa ben saldım onun ipini tatlım hani bir laf var ya öldürmeyen acı kuvvetlendirir diye ben çoookkk önceden bu konularda acımı çektim şimdi bunlar çerez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…