BENCE aradaki tahsil farkından korkmuş olabilir. ki her zaman yaş ve tahsil uçurumu sorun olur. şimdi açılsa bile ileride bu yüzden bir sürü sıkıntı çıkar yani genelde böyle olur.
hayır anlamadığım şu oldu tabi ki beklemem ortada bişi yokken beklemek saçma zaten de bu olayı en başından başlatan ben değildim ki en neticede... sonrasındaki bu tavrın sebebini anlayamadım. zaten ortalık vur kaç erkeklerle doluyken kimse kusura bakmasın yani..
iş güç sahibiyse tahsil o kadar etkilememiştir ama bence yaş farkı düşüncelerini değiştirmiş olabilir.
bir de kovalamak varken birden kovalanan durumuna gelince hevesi kaçmış da olabilir.
zamana bırakın belki de önemli bir işi çıktı o yüzden giremedi msn e.
erkekleri anlamak zor...
BENCE aradaki tahsil farkından korkmuş olabilir. ki her zaman yaş ve tahsil uçurumu sorun olur. şimdi açılsa bile ileride bu yüzden bir sürü sıkıntı çıkar yani genelde böyle olur.
iş güç sahibiyse tahsil o kadar etkilememiştir ama bence yaş farkı düşüncelerini değiştirmiş olabilir.
bir de kovalamak varken birden kovalanan durumuna gelince hevesi kaçmış da olabilir.
zamana bırakın belki de önemli bir işi çıktı o yüzden giremedi msn e.
erkekleri anlamak zor...
valla canım bence bunda bişey yok, sanırım seni tanımak istemiş önceleri, ilk görüşmede bu kadar sorguya çektiğine göre, ciddi bi ilişki düşünüyordu herhalde ama tanıştıktan konuştuktan sonra olmayacağına karar vermiş olmalı, sonuçta ortada bi ilişki yok bişey yok, takma kafana bence
bırak koy bi tarafına raman girsin :))) neler çıkar daha karşına snı isteyen ztn snı bır şekilde bulur o snın agzını aramış snkı bna öle geldı
kompleksliymiş bey abi. seninde kafan karışmış sanıorum birazşimdi o gizemliyi oynamaya başladı ya iyice ilgini çeker
yok yaaa ben saldım onun ipinitatlım hani bir laf var ya öldürmeyen acı kuvvetlendirir diye ben çoookkk önceden bu konularda acımı çektim şimdi bunlar çerez
ama kaçan balık büyük olur derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?