- 14 Ekim 2025
- 31
- 56
- 3
- 22
Yaklaşık 5 aydır bu iş yerinde tam zamanlı çalışanım ama staj dönemimde de iki dönem boyunca burada staj yaptım çalışanlarla önceden tanışıklığım var yani. Ben stajyerken yeni mezun mühendis başlamıştı işe, aramızda 1 yaş var iş yerinde ikimiz çok iyi anlaşmaya başlamıştık her zaman bana yardımcı olmaya çalışıyordu sadece iş yerinde de değil vize final ve proje teslimlerimde olsun aşşırı iyi birisi. Staj yaptığım dönemde bazı ablalar bana kaş göz yapıp çok yakıştığımızı onun da sanki bana ilgisi olduğunu yoksa niye bu kadar yardım ettiğini falan söylüyorlardı ve bende o şekilde düşünüyordum. Bir gün öğle molasında beraber yemeğe çıktık ve hayatımız hakkında konuştuk neler yaptığımızı falan birbirimizi daha iyi tanımaya başladığımız ilk gün diyebilirim buna. O günden önce wpden veya instagramdan konuşmuyorduk ama bana instadan komik video fotolar ya da işi ilgilendiren şeyler atmaya başladı.Wpden de naber nasılsın muhabbetine girmiştik iş yerinde daha da samimileştik ama bu iki dönem boyunca böyle ilerledi ve arkadaş gibi bir şey olduk yani ama ne olduk o dönem anlamış değilim
Neyse öyle böyle okul bitti ben mezuniyetten 3 hafta sonra orada işe başladım. Staj bitişi ve iş başlangıcımın o arasındaki 3 haftada maks konuşmamız story cevaplamak falandır yani. İşin ilk günü geldi yanıma biz aynı samimiyetten devam ettik. Bilgisayarım daha gelmediği için benim masamı kaldırıp onun yanındaki masaya falan kurdu o gün beraber çalıştık daha doğrusu takıldık
bazen iş çıkışları beraber kahve içmeye ya da yemeğe gidiyoruz arabayla geldiği zaman Bursada oturanlar bilir ben Özlücede oturuyorum o Yıldırımda çalıştığımız iş yeri de Osmangazide o trafiğe rağmen beni eve bırakıyor sonra bir daha kendi evine geri dönüyor. Bu anlattıklarım gerçekten bana yaptığı inceliklerin sadece bir kaçı iş yerinde doğum günümü bile organize etmiş o kadar uğraşmış. İçim gidiyor valla baktıkça ona ya diyorum bu benim kocam olmalı gerçekten onu çok seviyorum onun da bana olan ilgisinin sevgisinin farkındayım ama sevgili olmak amacıyla bir adım atmıyor ve bu boşlukta olmak çok can sıkıcı artık bir süre kendimi ondan uzak mı tutsam ne yapsam ya da bu şekilde devam etmeye alışmalı mıyım bilmiyorum ama bu şekilde sonsuza kadar flört edemeyiz sonuçta ne yapmam lazım bana karşı bir adım atması için yardımcı olun lütfen ya.