Ne yapsam ? Bi Akıl verebilir misiniz ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.142
30.505
798
36
Merhaba herkese ,

Benim bir meselem var iyi bir avukat arıyorum. Çalıştığım işyerinin Avukatı var ofisi dışarda iyi bir avukat olduğunu duydum. Ama versem davamı işyerinde de özel meselem duyulur mu diye korkuyorum.
Ne yapsam bilemedim. Bana bi akıl verebilir misiniz ?

İhtiyacınız olan alanda tecrübeli avukat bulmaya bakın.
Is yerinin avukatı iş hukuku, ticaret hukuku, icra takibi vs üzerine çalışır daha çok.
Bu alanlarda iyi bir avukat olur.
İhtiyacınız bu yönde mi?

Duyulabilir
Etik olarak söylememesi lazım ama işte
İnsanlar boşboğaz
Ben olsam başka birini tutardım

İhtiyacınız olan alanda tecrübeli avukat bulmaya bakın.
Is yerinin avukatı iş hukuku, ticaret hukuku, icra takibi vs üzerine çalışır daha çok.
Bu alanlarda iyi bir avukat olur.
İhtiyacınız bu yönde mi?
Evet ihtiyacım bu yönde.
O Yüzden zaten tereddütte kaldım.

Hayır aile meselesi , alacak verecek meselesi

avukatın aile içi alacak verecek meselesinin iş hayatına yansıtacağını sanmıyorum. sonuçta oldukça kişisel bi mesele. işle alakası yok.
böyle bi durumda dışarıdan bilmedik bi avukat aranacağına bu avukat ile çalışabilirsiniz diye düşünüyorum.

avukatın aile içi alacak verecek meselesinin iş hayatına yansıtacağını sanmıyorum. sonuçta oldukça kişisel bi mesele. işle alakası yok.
böyle bi durumda dışarıdan bilmedik bi avukat aranacağına bu avukat ile çalışabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ya da işverene söylesem mi bu konuda bi avukata ihtşyacım var sizin avukatınıza gideyim mi vs diye

Ya da işverene söylesem mi bu konuda bi avukata ihtşyacım var sizin avukatınıza gideyim mi vs diye

zaten bu avukata gitmek için işverene danışmaktan ziyade bilgisini vermen lazım. bi taşla iki kuş vur; işverene de ki bir meselem var firmanın avukatı ile görüşmek, uygun olursa çalışmak istiyorum. sizce hem iş olarak hem konu olarak kendisi buna uygun mudur? hem işvereninin bilgisi olur hem görüşünü almış olursun.

zaten bu avukata gitmek için işverene danışmaktan ziyade bilgisini vermen lazım. bi taşla iki kuş vur; işverene de ki bir meselem var firmanın avukatı ile görüşmek, uygun olursa çalışmak istiyorum. sizce hem iş olarak hem konu olarak kendisi buna uygun mudur? hem işvereninin bilgisi olur hem görüşünü almış olursun.
Evet ama bu sefer de meselemi işveren öğrenmiş olacak.
İşveren boşboğaz biraz.
Gidip herkese anlatır yani öyle biri.

Evet ama bu sefer de meselemi işveren öğrenmiş olacak.
İşveren boşboğaz biraz.
Gidip herkese anlatır yani öyle biri.
vala o zaman işyerinin avukatına da hiç bulaşmayın. zira iş etiği gereği işverenin bilgisi olmadan zaten ilerlememelisiniz. o sebeple en temizi dışarıdan avukat bulmak.

Merhaba herkese ,

Benim bir meselem var iyi bir avukat arıyorum. Çalıştığım işyerinin Avukatı var ofisi dışarda iyi bir avukat olduğunu duydum. Ama versem davamı işyerinde de özel meselem duyulur mu diye korkuyorum.
Ne yapsam bilemedim. Bana bi akıl verebilir misiniz ?
Hayır canım sakınnn
Bütün ozelin ortaya dökülür konusulur ve engel olamazsın
Başka avukat tut

Back
X