Ne yapsam bilemedim :/ Akıl verin bana lütfen

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk,

Daha önce de bu olay ile ilgili konu açmıştım. Şu anda atama bekleyen bir öğretmenim. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım. Çocuğun burada işi var ve benimle doğu görevi icin gelemeyeceğini söyledi. Benim burada özel okulda çalışabileceğimi söyledi. Benim kafam çok karışık olduğu halde bahsettigim çocukla iki kere görüştüm maalesef...

Bir sene kpss icin emek verdim. Özel sektör cok zor cünkü. Bahsettigim cocuk evlenince çalışmama gerek olmadığını söyledi çünkü işi gereği maaşı standartların biraz üstünde. Ama ben bu sekilde rahat olamayacağımı söyledim.

Bu bey çok samimi ve uzun zaman sinra ilk kez birinden bu kadar etkileniyorum. Fikir ve karakter olarak uyustugumuzu düşünüyorum. Sonradan bana karşı davranislari değişir mi bilemem...

Burada hep okurdum bastan kafasinda evlilik dusunen insanlardan uzak durun diye tavsiyeler veriliyordu. Bu çocuk en başından beri ciddi düşündüğünü, bir cok kişiyle tanıştırmak istemelerine rağmen bana ısındığını söyledi.

Eğer ben atanirsam doğuda 6 yıl zoeunlu hizmet vericem ve eş durumundan yararlanmam söz konusu değil. Onun benim yanima gelmesi lazım ama özel sektörde çalıştığı icin bu mümkün değil.Her sey ile su an uyuşuyoruz fakat benim bir tercih yapmam lazım. Ya bu sehirde kalıp onunla evlenicem ya da onu bırakıp doğuya göreve hayallerimi gerçekleştirmeye gidicem:(((((

Sonradan pişman olmak istemiyorum. Bana çok daha veriyor onu istiyorum bu düşünceler beni deli ediyor.Daha kpss puanları açıklanmadı. Tüm yıl emek verdim. Atanıp atanamayacağım bile belli değil.Lütfen bana yardımcı olun. Bir daha onun gibi biri karşıma çıkar mı bilmiyorum. Ben simdi ne yapayım söyleyin lütfen :((((

Merhaba kk,

Daha önce de bu olay ile ilgili konu açmıştım. Şu anda atama bekleyen bir öğretmenim. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım. Çocuğun burada işi var ve benimle doğu görevi icin gelemeyeceğini söyledi. Benim burada özel okulda çalışabileceğimi söyledi. Benim kafam çok karışık olduğu halde bahsettigim çocukla iki kere görüştüm maalesef...

Bir sene kpss icin emek verdim. Özel sektör cok zor cünkü. Bahsettigim cocuk evlenince çalışmama gerek olmadığını söyledi çünkü işi gereği maaşı standartların biraz üstünde. Ama ben bu sekilde rahat olamayacağımı söyledim.

Bu bey çok samimi ve uzun zaman sonra ilk kez birinden bu kadar etkileniyorum. Fikir ve karakter olarak uyustugumuzu düşünüyorum. Sonradan bana karşı davranislari değişir mi bilemem...

Burada hep okurdum bastan kafasinda evlilik dusunen insanlardan uzak durun diye tavsiyeler veriliyordu. Bu çocuk en başından beri ciddi düşündüğünü, bir cok kişiyle tanıştırmak istemelerine rağmen bana ısındığını söyledi.

Eğer ben atanirsam doğuda 6 yıl zoeunlu hizmet vericem ve eş durumundan yararlanmam söz konusu değil. Onun benim yanima gelmesi lazım ama özel sektörde çalıştığı icin bu mümkün değil.Her sey ile su an uyuşuyoruz fakat benim bir tercih yapmam lazım. Ya bu şehirde kalıp onunla evlenicem ya da onu bırakıp doğuya göreve hayallerimi gerçekleştirmeye gidicem:KK43:((((

Sonradan pişman olmak istemiyorum. Bana çok değer veriyor onu istiyorum bu düşünceler beni deli ediyor.Daha kpss puanları açıklanmadı. Tüm yıl emek verdim. Atanıp atanamayacağım bile belli değil.Lütfen bana yardımcı olun. Bir daha onun gibi biri karşıma çıkar mı bilmiyorum. Ben simdi ne yapayım söyleyin lütfen :KK43:(((
Özel sektörde ne olacağı belli olmuyor. Tanıştığınız kişinin işleri de bozulabilir yarının ne getireceği belli olmaz.
Bu yüzden eğer atanirsaniz doğu görevine gidin bence.

Calisan kendi ayaklari uzerinde duran bir kadin olun. Ilerde ne olacagini kimse bilemez. Kazanciniz olsun. Kimsenin eline bakmayin. En basiti bir kuafore giderken kocadan gelecek bir parayi beklemeyin.
Kimse icin isimden gelecegimden vazgecmezdim.

Arkadasların yaptıgı yoruma katiliyorum. Daha iki kere gorustugun biri icin hayallerinden vazgecme. Atama sonuclari olumsuz cikarsa o kisiyle gorusmeye devam edebilirsin. Ama doguya gitmen gerekiyosa git kesinlikle. Ayrica seven insan 6yil degil 15yil bile bekler evlenmek için.

Size kendimden örnek vermek istiyorum. Yıllar önce eski sevgilimle aramızda evlilik muhabbetleri dönüyordu ve ben onu bırakmamak için kendi geleceğimi hiçe sayıp tercih yapmamıştım. Sonuç? Ayrıldık. Bir sevgili için tüm emeklerim boşa gitti ve pişman oldum. Ondan sonraki sene daha çok azim ettim ve atandım. Şimdi ise mesleğim elimde ve kendi ayaklarım üzerinde duruyorum. Artı olarak güzel giden bir ilişkim var.

Demem o ki lütfen kendi ayaklarınız üzerinde durun ve tercih yapın. Mesleğinizi elinize alın. Karşınıza daha iyileri çıkacaktır merak etmeyin.

Tatlim sen hele bir atan git guzelce kendi cizdigin yolda . Maalesef ozel sektorun ozluk haklari kamu gibi degil. O calisma diyen adamlar evlenince evriliyor. Uzer seni forumu soyle bir dolassan bunu tecrube etmis cok ablan var.
Ustelik gittigin yerde cok daha iyileri ile karsilacaksin. Yazdim buraya unutma mavidenya demisti dersin.

2 gun tanizdiniz biri icin mi gitsem mi gitmesem mi diye ikilemede kaliyorsunuz bu insani tanimiyorsunuz bile hic oyle olmaminiza ragemen ikiliemeye dusmusunuz ilginc fikirlerimiz uyuyor demisiniz ben burda bir fikir uyumu goremedim malesef kendi fikirlerini soylemis sizde kabul etmek uzeresiniz onca okudunuz mucadele verdiniz mesleginizi iki gun tanidiniz icin mi terk ediceksiniz sizi seven bir insan yaninizda olur ve saygi duyar aldiniz karara

Merhaba kk,

Bu bey çok samimi ve uzun zaman sonra ilk kez birinden bu kadar etkileniyorum. Fikir ve karakter olarak uyustugumuzu düşünüyorum. Sonradan bana karşı davranislari değişir mi bilemem...

Eğer ben atanirsam doğuda 6 yıl zoeunlu hizmet vericem ve eş durumundan yararlanmam söz konusu değil. Onun benim yanima gelmesi lazım ama özel sektörde çalıştığı icin bu mümkün değil.Her sey ile su an uyuşuyoruz fakat benim bir tercih yapmam lazım. Ya bu şehirde kalıp onunla evlenicem ya da onu bırakıp doğuya göreve hayallerimi gerçekleştirmeye gidicem:KK43:((((

Sonradan pişman olmak istemiyorum. Bana çok değer veriyor onu istiyorum bu düşünceler beni deli ediyor.Daha kpss puanları açıklanmadı. Tüm yıl emek verdim. Atanıp atanamayacağım bile belli değil.Lütfen bana yardımcı olun. Bir daha onun gibi biri karşıma çıkar mı bilmiyorum. Ben simdi ne yapayım söyleyin lütfen :KK43:(((
Geçen ay bir konu vardı.
Evli ve 2 çocuklu bir üye, kocasıyla arası açık olduğu için yanlış tercih yaptı ve atanamadı.
Çok çok pişmanım diye yazdı.

Bu 6 yıl meselesi mahvetti öğretmenleri ya.nasil mantık bu al işte bir örnek.ogretmenlere evlenmek hayal oldu valla.
Bu ilişkiye güvenip atandığım yere gitmemek olmaz.keske o ile atanabilsen.atanmanin zor olduğu bir il mi?tabi buna güvenip de kararlarınızı ona göre almayın.

Özel sektörde ne olacağı belli olmuyor. Tanıştığınız kişinin işleri de bozulabilir yarının ne getireceği belli olmaz.
Bu yüzden eğer atanirsaniz doğu görevine gidin bence.

bir tutturmuşlar özelde belli olmaz garanti değil vs..
bunlar ülkesine yabancı tipler belli..

artık devlet işi daha sorunlu.. kaç kişi haksız yere khk'larla devletteki işinden atıldı biliyor musunuz?

yarın sizin de bir khk işe işten atılmayacağınızın garantisi yok üstelik başka bir yerde de çalışamıyorsunuz hain damgası yediğiniz için. gireyim bir firmada muhasebe yapayım deseniz yok. khk ile atılanlara iş yok. özelde işten atılsanız gidersiniz başka işe ama artık kamuda o da yok. bildiğin pilav filan satıyorlar sokakta yaşamak için.

Back
X