Merhaba kk,
Daha önce de bu olay ile ilgili konu açmıştım. Şu anda atama bekleyen bir öğretmenim. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım. Çocuğun burada işi var ve benimle doğu görevi icin gelemeyeceğini söyledi. Benim burada özel okulda çalışabileceğimi söyledi. Benim kafam çok karışık olduğu halde bahsettigim çocukla iki kere görüştüm maalesef...
Bir sene kpss icin emek verdim. Özel sektör cok zor cünkü. Bahsettigim cocuk evlenince çalışmama gerek olmadığını söyledi çünkü işi gereği maaşı standartların biraz üstünde. Ama ben bu sekilde rahat olamayacağımı söyledim.
Bu bey çok samimi ve uzun zaman sonra ilk kez birinden bu kadar etkileniyorum. Fikir ve karakter olarak uyustugumuzu düşünüyorum. Sonradan bana karşı davranislari değişir mi bilemem...
Burada hep okurdum bastan kafasinda evlilik dusunen insanlardan uzak durun diye tavsiyeler veriliyordu. Bu çocuk en başından beri ciddi düşündüğünü, bir cok kişiyle tanıştırmak istemelerine rağmen bana ısındığını söyledi.
Eğer ben atanirsam doğuda 6 yıl zoeunlu hizmet vericem ve eş durumundan yararlanmam söz konusu değil. Onun benim yanima gelmesi lazım ama özel sektörde çalıştığı icin bu mümkün değil.Her sey ile su an uyuşuyoruz fakat benim bir tercih yapmam lazım. Ya bu şehirde kalıp onunla evlenicem ya da onu bırakıp doğuya göreve hayallerimi gerçekleştirmeye gidicem

((((
Sonradan pişman olmak istemiyorum. Bana çok değer veriyor onu istiyorum bu düşünceler beni deli ediyor.Daha kpss puanları açıklanmadı. Tüm yıl emek verdim. Atanıp atanamayacağım bile belli değil.Lütfen bana yardımcı olun. Bir daha onun gibi biri karşıma çıkar mı bilmiyorum. Ben simdi ne yapayım söyleyin lütfen

(((