Ne yapsam bilemedim :/ Akıl verin bana lütfen

Bu 6 yıl meselesi mahvetti öğretmenleri ya.nasil mantık bu al işte bir örnek.ogretmenlere evlenmek hayal oldu valla.
Bu ilişkiye güvenip atandığım yere gitmemek olmaz.keske o ile atanabilsen.atanmanin zor olduğu bir il mi?tabi buna güvenip de kararlarınızı ona göre almayın.

eee siz gitmeyeceksiniz o gitmeyecek kim gidecek doğudaki çocuklara derse?
herkes ankara izmir isterse muştaki, şırnaktaki çocuklarımıza kim ders verecek?

Merhaba kk,

Daha önce de bu olay ile ilgili konu açmıştım. Şu anda atama bekleyen bir öğretmenim. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım. Çocuğun burada işi var ve benimle doğu görevi icin gelemeyeceğini söyledi. Benim burada özel okulda çalışabileceğimi söyledi. Benim kafam çok karışık olduğu halde bahsettigim çocukla iki kere görüştüm maalesef...

Bir sene kpss icin emek verdim. Özel sektör cok zor cünkü. Bahsettigim cocuk evlenince çalışmama gerek olmadığını söyledi çünkü işi gereği maaşı standartların biraz üstünde. Ama ben bu sekilde rahat olamayacağımı söyledim.

Bu bey çok samimi ve uzun zaman sonra ilk kez birinden bu kadar etkileniyorum. Fikir ve karakter olarak uyustugumuzu düşünüyorum. Sonradan bana karşı davranislari değişir mi bilemem...

Burada hep okurdum bastan kafasinda evlilik dusunen insanlardan uzak durun diye tavsiyeler veriliyordu. Bu çocuk en başından beri ciddi düşündüğünü, bir cok kişiyle tanıştırmak istemelerine rağmen bana ısındığını söyledi.

Eğer ben atanirsam doğuda 6 yıl zoeunlu hizmet vericem ve eş durumundan yararlanmam söz konusu değil. Onun benim yanima gelmesi lazım ama özel sektörde çalıştığı icin bu mümkün değil.Her sey ile su an uyuşuyoruz fakat benim bir tercih yapmam lazım. Ya bu şehirde kalıp onunla evlenicem ya da onu bırakıp doğuya göreve hayallerimi gerçekleştirmeye gidicem:KK43:((((

Sonradan pişman olmak istemiyorum. Bana çok değer veriyor onu istiyorum bu düşünceler beni deli ediyor.Daha kpss puanları açıklanmadı. Tüm yıl emek verdim. Atanıp atanamayacağım bile belli değil.Lütfen bana yardımcı olun. Bir daha onun gibi biri karşıma çıkar mı bilmiyorum. Ben simdi ne yapayım söyleyin lütfen :KK43:(((
Atama tercihi yapmalısın kesinlikle . Yapmazsan çook pişman olur başını taşlara vurursun . Ataman olur olmaz güzel bir mesleğin var kendine olan güvenini kaybetme sakın. Çalışmama gerek yok diye de düşünme ekonomik bağımsızlığını kazanmak istemez misin ? Ataman olmaz o kişiyle evlenir çok mutlu da olursun kısmettir bi şey diyemem ama elinde imkanın varken değerlendir tercih yap yoksa her gün ya tercih yapsaydım atanır mıydım diye uykuların kaçar

bir tutturmuşlar özelde belli olmaz garanti değil vs..
bunlar ülkesine yabancı tipler belli..

artık devlet işi daha sorunlu.. kaç kişi haksız yere khk'larla devletteki işinden atıldı biliyor musunuz?

yarın sizin de bir khk işe işten atılmayacağınızın garantisi yok üstelik başka bir yerde de çalışamıyorsunuz hain damgası yediğiniz için. gireyim bir firmada muhasebe yapayım deseniz yok. khk ile atılanlara iş yok. özelde işten atılsanız gidersiniz başka işe ama artık kamuda o da yok. bildiğin pilav filan satıyorlar sokakta yaşamak için.
Özelin garantisi mi var hanımefendi ?
Yasadigimiz yerde kaç şirket kapandı kaç kisi ıssız kaldı biliyor musunuz ?
Ya da kaç esnaf kepenk indirdi haberiniz var mı ? Örnek vereyim 3 dükkânmızı kapatmak zorunda kaldık. Çalışanlarımız ıssız kaldı.

Birde bunu tek yazan ben değilim neden beni alintiliyorsunuz ?

Özelin garantisi mi var hanımefendi ?
Yasadigimiz yerde kaç şirket kapandı kaç kisi ıssız kaldı biliyor musunuz ?
Ya da kaç esnaf kepenk indirdi haberiniz var mı ? Örnek vereyim 3 dükkânmızı kapatmak zorunda kaldık. Çalışanlarımız ıssız kaldı.

Birde bunu tek yazan ben değilim neden beni alintiliyorsunuz ?

devletin garantisi mi var?
hadi yarın khk'yla atıldınız ne yapacaksınız?
başka yerde iş te bulamazsınız.
dükkanınız kepenk kapatsa gidersiniz başka işe ama khkdan sonra o da yok.
bunu anlamıyorsunuz.

Tabi ki tercihini yap git. Bugun bunlari soyleyen adam yarin ozelin şartlari cok ağır isinden ayril diyecektir.

devletin garantisi mi var?
hadi yarın khk'yla atıldınız ne yapacaksınız?
başka yerde iş te bulamazsınız.

Kamudan durduk yere mi atiliyor insanlar?
Ozel de de haa deyince iş bulunmuyor ki. Bakin size ornek vereyim en son konumda da var. Kardesim bi magaza da calisyordu ve sigortasiz calistirmislar. Şikayet edince de isten pat diye cikardilar. Simdi is ariyor
.

Ülkemi gayette iyi tanıyorum.

Merhaba kk,

Daha önce de bu olay ile ilgili konu açmıştım. Şu anda atama bekleyen bir öğretmenim. Arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım. Çocuğun burada işi var ve benimle doğu görevi icin gelemeyeceğini söyledi. Benim burada özel okulda çalışabileceğimi söyledi. Benim kafam çok karışık olduğu halde bahsettigim çocukla iki kere görüştüm maalesef...

Bir sene kpss icin emek verdim. Özel sektör cok zor cünkü. Bahsettigim cocuk evlenince çalışmama gerek olmadığını söyledi çünkü işi gereği maaşı standartların biraz üstünde. Ama ben bu sekilde rahat olamayacağımı söyledim.

Bu bey çok samimi ve uzun zaman sonra ilk kez birinden bu kadar etkileniyorum. Fikir ve karakter olarak uyustugumuzu düşünüyorum. Sonradan bana karşı davranislari değişir mi bilemem...

Burada hep okurdum bastan kafasinda evlilik dusunen insanlardan uzak durun diye tavsiyeler veriliyordu. Bu çocuk en başından beri ciddi düşündüğünü, bir cok kişiyle tanıştırmak istemelerine rağmen bana ısındığını söyledi.

Eğer ben atanirsam doğuda 6 yıl zoeunlu hizmet vericem ve eş durumundan yararlanmam söz konusu değil. Onun benim yanima gelmesi lazım ama özel sektörde çalıştığı icin bu mümkün değil.Her sey ile su an uyuşuyoruz fakat benim bir tercih yapmam lazım. Ya bu şehirde kalıp onunla evlenicem ya da onu bırakıp doğuya göreve hayallerimi gerçekleştirmeye gidicem:KK43:((((

Sonradan pişman olmak istemiyorum. Bana çok değer veriyor onu istiyorum bu düşünceler beni deli ediyor.Daha kpss puanları açıklanmadı. Tüm yıl emek verdim. Atanıp atanamayacağım bile belli değil.Lütfen bana yardımcı olun. Bir daha onun gibi biri karşıma çıkar mı bilmiyorum. Ben simdi ne yapayım söyleyin lütfen :KK43:(((
Yeni tanıdığın biri için kariyerini mesleğini geleceğini hayallerini kenara atmak... bence büyük hata. Seviyorsa herşeye formül bulur insan. Çalışmana gerek yok ne demek sanki fabrikatör. Bence emeklerini silme devlet okulu her zaman daha iyi, özel okullarda sürünen tanıdıklarım var, bir velinin şikayeti bile işini kaybetmene neden olabilir gereksiz stres.

Kamudan durduk yere mi atiliyor insanlar?
Ozel de de haa deyince iş bulunmuyor ki. Bakin size ornek vereyim en son konumda da var. Kardesim bi magaza da calisyordu ve sigortasiz calistirmislar. Şikayet edince de isten pat diye cikardilar. Simdi is ariyor
.

evet durduk yere atılıyorlar bazen.
kurunun yanında yaş yanıyor. daha birkaç ay önce rapor çıktı bir takım suçlularla bilmeden aynı wi-fi ağını kullandığı için atılanlar oldu. düşün bir mekandaki wi-fi ağına bağlandın bir başkası da girip malum programı kullandı orada. haberin yok, suçun yok ama hop aynı kefeye konuluyorsun. bu bir örnek daha böyle kaç olay var.

kardeşiniz en azından iş arayabiliyor. bu insanların iş arama hakları da yok.

Tabiki hayallerinin peşinden git.
Ayrıca anladığım kadarıyla henüz kpss’niz bile açıklanmamış.
Siz doğmamış çocuğa don biçmeye çalışıyorsunuz..
Sonuç belli değil!
Atamanızın yapılacağı belli değil!
İlişkinizin süreceği belli değil!!
Eee siz neden bu kadar belirsizlik varken karar vermeye çalışıyorsunuz?
Oluruna bırakın.
Atanırsanız ve hala ilişki iyi gidiyorsa o zaman düşünürsünüz.
Hayatınızı zorlaştırıyorsunuz..

evet durduk yere atılıyorlar bazen.
kurunun yanında yaş yanıyor. daha birkaç ay önce rapor çıktı bir takım suçlularla bilmeden aynı wi-fi ağını kullandığı için atılanlar oldu. düşün bir mekandaki wi-fi ağına bağlandın bir başkası da girip malum programı kullandı orada. haberin yok, suçun yok ama hop aynı kefeye konuluyorsun. bu bir örnek daha böyle kaç olay var.

kardeşiniz en azından iş arayabiliyor. bu insanların iş arama hakları da yok.
Sizin gibi düşünmüyorum.
Siz neden sadece beni alintiliyorsunuz ? Bunu yazan sadece ben değilim.

Sizin gibi düşünmüyorum.
Siz neden sadece beni alintiliyorsunuz ? Bunu yazan sadece ben değilim.

hanımefendi teknik rapor çıkmış üzerinde uzun incelemeler yapılmış konudan bahsediyorum kendi düşüncemi anlatmıyorum. tipik yurdum insanı işte anca başına gelince anlayacak bişeyleri...
ben yorumu gördüm sizinle birlikte herkese cevap verdim.

Önce bir atanıp atanmayacagınız belli olsa?
Bu arada görüşmeye devam edersiniz, belki olumsuza döner fikriniz...
Çok farazi bir konu olmuş, ama çoğunluğa katılıyorum.
Aşkınızdan ölüyor ve yılların ilişkisi olsa hadi neyse de, 2 kere görüştüğünüz biri için hayallerim mi evlilik mi sorusu biraz komik kalıyor...

hanımefendi teknik rapor çıkmış üzerinde uzun incelemeler yapılmış konudan bahsediyorum kendi düşüncemi anlatmıyorum. tipik yurdum insanı işte anca başına gelince anlayacak bişeyleri...
ben yorumu gördüm sizinle birlikte herkese cevap verdim.
Önce siz bi uslubunuzu duzeltin.
Sizin gibi düşünmüyorum diye aşağılama hakkınız yok .Tekrar da alıntılamayın. iyi geceler
.

Önce siz bi uslubunuzu duzeltin.
Sizin gibi düşünmüyorum diye aşağılama hakkınız yok .Tekrar da alıntılamayın. iyi geceler
.

düşünce değil bariz bir gerçeğe sırt çeviriyorsunuz düşünce farklılığı değil bu.
bir yakınınız bu durumu yaşamaz umarım.. o zaman anlarsınız bazı şeyleri.

Sen çalışma ben seni beslerim diyen erkeğe tav olmayın. Bu adamlar bana hiç iyi niyetli gelmiyor. Düzgün biri olsa çalış diye sizi destekler. Doğuya gitmeniz gerekiyorsa gidin. 2 günlük adam için insan hayatını çöpe atmamalı. Ne olacağınız belli değil. Onun da ne olacağı belli değil. Bir kriz oluyor ne adamlar batıyor. Kimse maaşına, birikmişine güvenmemeli. Kendinize güvenin başta.

yaşı benden epey büyük bir tanıdığım, doğuya tayini çıkınca, istifa etmişti. sevgilisi bey aileden zengindi, ticaretle uğraşıyordu, bir memurun erişemeyeceği bir hayatları vardı. üstelik istifa kararını verirken 2 kez de görüşmemişlerdi, sözülerdi.

evlendi, çocuğu oldu, adamın çok eziyetini çekti, parası olsa belki çekip giderdi, gidemedi. haa bu arada şu an oturduğu ev bile kira.

gerçekten, ailen ve kendin, bu kadar emek sarfetmişken sen nasıl herşeyi bir çırpıda silip 2 kere gördüğün bir adama kapılıp gidebiliyorsun böyle?

Merhaba kk,

Burada insanlar neler anlatıyor. Kadın bebeği varken kpss yi kazandığı için gidigor. İş bu.o kadar emek vermişsiniz size yazık değil mi emeğinize saygınız olsun.yarın adam vazgevse napocaksınız? Evlenmessenız ne olacak, evlenip boşansanız ne olacak..yanı olur uzun sureli ilişkiniz veya ne bileyim bağkayıcılığı olan bi şeyler tamam düşünğn derim..ne alaka. nasıl çelişkiye düşersiniz ya anlamıyorum hiç.boşuna öalışıp sınava girmişsiniz.

eee siz gitmeyeceksiniz o gitmeyecek kim gidecek doğudaki çocuklara derse?
herkes ankara izmir isterse muştaki, şırnaktaki çocuklarımıza kim ders verecek?
Sorun doğuya gitmek değil.dogu veya batı gidilen yerde 6 yıl kalmak zorunda olmak.bu kişinin ordan biriyle evlenme kararı almadığı sürece evlenme sansi yok.veya evlendi 6 yıl eş durumu işlemiyor.esiyle 6 yıl ayrı kalmak zorunda.bu 6 yıl kuralı cıktı ben sondan bahsediyorum

Back
X