• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam bilemedim

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
1 yıldır evdeyim daha önce çalışıyordum. aslında canım sıkılıyor monoton geçiyor ama eve de çok alışmışım bunu fark ettim herşeyi rahatça yapıyorum istediğim zaman uyuyorum kalkıyorum izin derdi hiç bişey yok. fakat tek olumsuz tarafı ben çalışmıyorum ya atıyorum birinin işi var ya da bişey halledilcek hemen bana yükleniliyor sen çalışmıyorsun sende kalıversinler sen çalışmıyorsun sen yapıver sen gidiver gibisinden(her zaman olmasa da ilerleyen zamanlarda bunlar daha çok olacak diye düşünüyorum) bu şeylerde beni sıkmaya başladı. bugün bi iş görüşmesine gittim maaş 1000tl olumlu olacak büyük ihtimalle kabul etsem mi etmesem mi bilemedim eşim maaş az dedi 1200 falan olsa iyimiş dedi. bilemedim korkuyorum bir yandan eve alıştım ya arar mıyım bu rahatlığı tekrardan pişman mı olurum kabul etsem mi etmesem mi bilemedim fikirlerinizi istiyorum.

1 yıldır evdeyim daha önce çalışıyordum. aslında canım sıkılıyor monoton geçiyor ama eve de çok alışmışım bunu fark ettim herşeyi rahatça yapıyorum istediğim zaman uyuyorum kalkıyorum izin derdi hiç bişey yok. fakat tek olumsuz tarafı ben çalışmıyorum ya atıyorum birinin işi var ya da bişey halledilcek hemen bana yükleniliyor sen çalışmıyorsun sende kalıversinler sen çalışmıyorsun sen yapıver sen gidiver gibisinden(her zaman olmasa da ilerleyen zamanlarda bunlar daha çok olacak diye düşünüyorum) bu şeylerde beni sıkmaya başladı. bugün bi iş görüşmesine gittim maaş 1000tl olumlu olacak büyük ihtimalle kabul etsem mi etmesem mi bilemedim eşim maaş az dedi 1200 falan olsa iyimiş dedi. bilemedim korkuyorum bir yandan eve alıştım ya arar mıyım bu rahatlığı tekrardan pişman mı olurum kabul etsem mi etmesem mi bilemedim fikirlerinizi istiyorum.

Koyulaştırdığım yerde istemsiz olarak güldüm :KK70:
1000 lira maaş başlangıç için normal değil mi zaten?
Mesleğiniz ne ki?

Ben de calismiyorum evdeyim. Bi ara esimin akrabalarinin doktor randevularina kadar bana yikmaya calistilar. Bi kere goturdum, ondan sonra teklif ettiler evde kiyamet kopardim esime. Kimse teklif etmedi sonra. Bi de bi mevlut falan olunca direk dolma tenceresini gonderiyorlar onume, yasemin evde nasil olsa, sarar o:KK53: hic sormazlar musait mi o gun diye.
Bence kafana gore bi is bulursan calis, keske ben de bulabilsem:KK55:

valla çalışmak iyidir hoştur da
eve alışan biride kolay kolay uyum saglayamaz söleyim sana
en iyisi evden çalışabilirsin yada kısa süreli işleree bakabilrsin

nasılsa şu an bir işi bırakıp gitmeyeceksiniz. işi deneyin. beğenmezseniz bir süre sonra ayrılırsınız. birşeyde kaybetmezsiniz.

hangi şehirdesin bence başlangıç olarak bin lira normal, napcaksın ki evde çalış bence

Hem evde oturuyosun diye söyleniyor. Hemde alacagin maasi begenmiyor. ilginc dogrusu o_O Hayirlisi artik ..

Gir calis dedigin gibi evde oturunca herseyi sana yikmaya calisiyolar yapmasan kotu oluyosun calis kafan rahat olur en azindan

Kim sizden ne bekliyor anlayamadım kimin kalmasını istiyor, hangi işini gördürüyor siz de bence çok rahat olmak istiyorsunuz hem çalışmayayım evde olayım ama kimse de kapımı çalmasın bir şey istemesin gibi bir düşünceniz var sanırım ama olabilir böyle şeyler yardımlaşmak beraber yapmak güzel şeydir ara sıra oluyormuş zaten neden bir şey istemesinler ki kimse bana bir şey demesin modunda mısınız ama evlilikte zaten böyle bir şey. Çalışmak istiyorsanız ve tekrar alışabilirim diyorsanız tabii ki işe girin ama bu sefer ara sıra sizden bir şey istediklerinden daha fazla yorulacaksınız hem evle hem işle ilgileneceksiniz bunu göze alıyorsanız çalışın ayrıca çalışıyorsunuz diye misafir gelmez sanıyorsanız yanılıyorsunuz biraz bu angaryalardan kurtulmak için ile girmek istiyorsunuz ama daha yorucu olacak ben de çalışıyorum hem evimle hem misafirim gelirse onlarla hem kaynanamlarla ilgileniyorum mecburen planlı olunca sorun olmuyor.

karpuz yata yata...:KK48::KK48:
evde ne işiniz var ,sanki çocuk var ,eş var vs...gençkızsınız meslek sahibisiniz..nereye kadar ve neden yatacaksınız ki?

Kim sizden ne bekliyor anlayamadım kimin kalmasını istiyor, hangi işini gördürüyor siz de bence çok rahat olmak istiyorsunuz hem çalışmayayım evde olayım ama kimse de kapımı çalmasın bir şey istemesin gibi bir düşünceniz var sanırım ama olabilir böyle şeyler yardımlaşmak beraber yapmak güzel şeydir ara sıra oluyormuş zaten neden bir şey istemesinler ki kimse bana bir şey demesin modunda mısınız ama evlilikte zaten böyle bir şey. Çalışmak istiyorsanız ve tekrar alışabilirim diyorsanız tabii ki işe girin ama bu sefer ara sıra sizden bir şey istediklerinden daha fazla yorulacaksınız hem evle hem işle ilgileneceksiniz bunu göze alıyorsanız çalışın ayrıca çalışıyorsunuz diye misafir gelmez sanıyorsanız yanılıyorsunuz biraz bu angaryalardan kurtulmak için ile girmek istiyorsunuz ama daha yorucu olacak ben de çalışıyorum hem evimle hem misafirim gelirse onlarla hem kaynanamlarla ilgileniyorum mecburen planlı olunca sorun olmuyor.
kimse kapımı çalmasın diye birşey demedim ki yardımlaşmak güzel şeydir tabiki onunla ne ilgisi var yukardaki ev hanımı olan bi arkadaş beni anlamış bu konuda zaten. misafirlikle de bir alakası yokki. ben daha öncede çalıştım biliyorum zorluğunu evle beraber zor oluyor. ne yapacağımı karar veremedim sadece

1000 tl icin calisilmaz eger maddi ihtiyac yoksa, keyfine bak, biri bir seyi yap derse de yapma mecbur musun gecistir

evliyim... iş biraz stresli olabilir de kafama takılıyor karar veremedim.
pardon evli olduğunuzu görmemişim..daha iyi..demek ki maddi olarak zorunluluğunuz yok çalışmak için..o zaman çalışın ve aldığınız parayı da biriktirin,harcayın özgürce..
çalışan kadın her daim favorim,insalık hali dünya hali,hem kenarda paranız olur hem de ,mesleğinizi kullanmış olursunuz.bence 200 tl için kaçırmayın iş fırsatını. üstelik piyasaya tekrar grimiş olrusunuz,daha yüksek maaşlı işler için tecrübeniz öve çevreniz olur..

Back
X