• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam bilemedim

Yamursss

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
22
8
16
28
Merhaba arkadaşlar ben 6 ay önce nişanlandım nişanım evde oldu 8 tane çeyrek geldi bende bilezik aldım kaynanam falan herkes biliyo şimdi ailem biraz paraya sıkıştı bileziği bozdurayım diyorum ama bunu erkek tarafına söylemem gerekir mi düğün olmadan 8 çeyreği alacaklar ve düğünde ayrıyetten takılarını takacaklar sizce nişanlıma söylemeli miyim bu arada farklı şehirlerdeyiz bilezik nerde gibi bi soru sormazlar yani şimdiden teşekkürler

Aileniz düğün e kadar yapabilecekse tekrar verin ne olacak sanki

Bir durum olduğunda hemen alıp yerine koyabileceksen sessiz sedasız hallet. Takı senin sonuçta. Ama nişanlın anlayışlı biriyse belki sadece ona söyleyebilirsin. Ama ailesi kesinlikle duymasın.

Herşeyi söylemek zorunda değilsiniz. Kaldı ki nişanda takılan takılar sizindir. Şimdi söyleyip boşu boşuna akılları karıştırmayın. Sorarsa nişanlına söylersin o da sorarsa.

Herşeyi söylemek zorunda değilsiniz. Kaldı ki nişanda takılan takılar sizindir. Şimdi söyleyip boşu boşuna akılları karıştırmayın. Sorarsa nişanlına söylersin o da sorarsa.

Merhaba arkadaşlar ben 6 ay önce nişanlandım nişanım evde oldu 8 tane çeyrek geldi bende bilezik aldım kaynanam falan herkes biliyo şimdi ailem biraz paraya sıkıştı bileziği bozdurayım diyorum ama bunu erkek tarafına söylemem gerekir mi düğün olmadan 8 çeyreği alacaklar ve düğünde ayrıyetten takılarını takacaklar sizce nişanlıma söylemeli miyim bu arada farklı şehirlerdeyiz bilezik nerde gibi bi soru sormazlar yani şimdiden teşekkürler

canım nişanda takılan takılar ayrılık söz konusu olursa iade edilir ama bu süreç içerisinde kadının hakkıdır. kimseye bir şey söylemek zorunda değilsin. ailene gönül rahatlığı ile verebilirsin.

Back
X