3 Gün dışarıda ara ara yemek yapar sadeceO 3 gün evde kendi ne yapıyor
Misal size tatlı yapıp beğendirmeye çalışıyor mu
Koyun önüne zeytin peynir ya da vazgeçtim onu da koymayın eli ayağı yok mu onu da kendi alsın
Çok yüz vermişsiniz evde olduğu zaman hep o yapmalı3 Gün dışarıda ara ara yemek yapar sadece
Hevesim hala var ama çok sinirleniyorum yapasım gelmiyor. İnanın evet hem çalışıp hem ev işleri yemek işleri çok zor. Eşim 3 gün dışarıda kalan günler evde hep dışarıya gidiyor diye ben yaparım hepÇok zor ya hem iş hem yemek. Hiç sevmem yemek yapmayı. Zaten sizin yerinizde olsam onun evde olduğu 3 gün yemeği ondan beklerim, elimi sürmem. Zaten heves de bırakmamış sizde.
işte yeni evliyiz diye elimden geldiğince yaptım doğru söylüyorsunuzyani sizin yapacağınız bir şey yok, eşinizin düzelmesi lazım. benim adım hıdır elimden gelen budur deyin. beğenmiyorsa kendi bilir.
o zaman çalışmayayım diyorum ama çalışmadan da yapamam alıştım çalışmaya, kendisi ara ara yapıyorÇalışan kadınsın sen de.
Kendisi sana yapsın yemek.
G... kaldırmayın şunların
çok doğru söylüyorsunuz bende bir şeyler düzelir umuduyla hala yapıyorumYapma uğraşma o zaman, yetmeye falan çalışma. Sende çalışıyorsun çok fazlasını beklemesin dışarıda yediklerine saysin...
Sizi beceriksiz hissettiriyorsa yapmayın hakettiğinden fazlasını. Çok becerikliyse kendi girsin yapsın yemek de görelim totişini. Üstelik sizde çalışıyorsunuz o da girebilir mutfağa. Çok yüz verip alıştırmayınKızlar merhaba 8 aylık evliyim eşim pazarlamacı kendim özel bir şirkette muhasebeciyim, eşim haftanın 3 günü dışarda kalan günler evde, bende haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6
çalışıyorum. Eşime farklı tatlılar yemekler yapmaya çalışıyorum ama ne yapsam ben yetemiyorum hem ev işlerinde hem yemek konusunda. Sürekli kendimi eksik hissettiriyor bunu dile getirdim birkaç kez ama dalga geçiyorum ben seninle vs diyor hemen kızmaya kalkıyor sen de çok alınıyorsun diye. Eve geleceği günler mümkün olduğunca bir gün öncesinden yemeğimi yaparım gelmeden arar ne var ne yaptın ne yicez demeye 3 gün dışarda otelde farklı yemekler yediği için aynısını yapayım istiyor elimden geldiğimce bilmiyorsam öğreniyorum yapmaya çalışıyorum ama bu durum beni zaman zaman çok eksik yetersiz beceriksiz hissettiyor nasıl yapsam ne desem bilmiyorum artık aynı problemi yaşayan varmı
Yani beğenmiyorsa aşçı tutsun ya da gidip aşçıyla evlenseydi.Hevesim hala var ama çok sinirleniyorum yapasım gelmiyor. İnanın evet hem çalışıp hem ev işleri yemek işleri çok zor. Eşim 3 gün dışarıda kalan günler evde hep dışarıya gidiyor diye ben yaparım hep
Ne şımartıyorsunuz bu kadar şunları, biraz zaman geçşin boşa uğraştığınızı anlayacaksınız. Kaldırıp totosunu hanımı işteyken o uğraşıp yapsın bir zahmet.işte yeni evliyiz diye elimden geldiğince yaptım doğru söylüyorsunuz
Ay sakın öyle yapmayın. Ben de işim olsa çalışsam diyorum. İş her zaman için güvenceniz, gelir kaynağınız. Paşaya yemek beğendirmek için işden vaz geçmeyin sakın, para gelmeyince daha da üzerinize gidecek.o zaman çalışmayayım diyorum ama çalışmadan da yapamam alıştım çalışmaya, kendisi ara ara yapıyor
çok doğru söylüyorsunuz bende bir şeyler düzelir umuduyla hala yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?