• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ki bilemedim

Eşiyle sıkıntıları vardı o dönem ayrılma noktasındaydı ablam

yahu madem o kadar şüphe var
neden bu çocuk illaki
bırak gitsin arkadaşım ne gerek var yani?
sonra neşe karaböcek gülden karaböceğe dönmesin de mevzu allah muhafaza
belki size dudu dudu dilleri söylerken arkadan
"Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun
Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun
Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım
Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun" şarkıları söyleniyordur :skandal:

yahu madem o kadar şüphe var
neden bu çocuk illaki
bırak gitsin arkadaşım ne gerek var yani?
sonra neşe karaböcek gülden karaböceğe dönmesin de mevzu allah muhafaza
belki size dudu dudu dilleri söylerken arkadan
"Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun
Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun
Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım
Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun" şarkıları söyleniyordur :skandal:
Ben zaten bıraktım o seviyo bırakmam diyo seni

Selam arkadaşlar. Erkek arkadaşımla hastanede tanıştık o orada çalışyo bigün ablamla gidince selamlaştılar ayak üstü falan sonra biz bi şekilde o ortamda muhabbet ettik ama ablamla onun arasında muhabbet daha önceden var gibime geliyo aralarında bişey yok diyo ama acaba benden önce ablama konuşup evli olduğunu bi gelecekleri olmayacağını bilince onla arasındaki muhabbeti kesip bana mı yanaştı acaba ablama karşı hisleri var mıdır ablama benzeye ünlüleri gösteriyo onun gibi giyinen kişileri beğendiğini sanki ablamı bana anlatıyo konuşurken beni onun yerine koyupta konuşyo bi aşk acısı var sanki kendisine dedim öyle bişey olamaz seni seviyorm ablan ablam benimde diyo. acaba bişy mi yaşadılar gizli ama yakıştıramıyorum ablam evli buda evlilerle işim olmaz benim diyo sizce ne olabilir ayrıliyim mi ablama bişy besliyosa nasıl olurki?
Oooo sabah sabah kafalar gıcır 🤪🤪

Selam arkadaşlar. Erkek arkadaşımla hastanede tanıştık o orada çalışyo bigün ablamla gidince selamlaştılar ayak üstü falan sonra biz bi şekilde o ortamda muhabbet ettik ama ablamla onun arasında muhabbet daha önceden var gibime geliyo aralarında bişey yok diyo ama acaba benden önce ablama konuşup evli olduğunu bi gelecekleri olmayacağını bilince onla arasındaki muhabbeti kesip bana mı yanaştı acaba ablama karşı hisleri var mıdır ablama benzeye ünlüleri gösteriyo onun gibi giyinen kişileri beğendiğini sanki ablamı bana anlatıyo konuşurken beni onun yerine koyupta konuşyo bi aşk acısı var sanki kendisine dedim öyle bişey olamaz seni seviyorm ablan ablam benimde diyo. acaba bişy mi yaşadılar gizli ama yakıştıramıyorum ablam evli buda evlilerle işim olmaz benim diyo sizce ne olabilir ayrıliyim mi ablama bişy besliyosa nasıl olurki?
Ablanizi ilk sizin yanınızda gormediyse nerde tanışmış olabilirler?

Sürekli hastaneye gidiyodu eşinin annesi hasta onu götürüyolardı
Bizde sürekli hastaneye gidiyoruz ama personeli tanımam hemşirelere teşekkür etmekten daha fazla muhabbetim olmamıştır.
Ablanız nasıl muhabbet kurmuş bukadar ilerlemiş sormadınız mı?
Siz nasıl tanıştınız,ablanız istemiyor ama enişte pek razı.
Her ilişkinizi aile içinde mi yaşarsınız tam tanımadan

Bizde sürekli hastaneye gidiyoruz ama personeli tanımam hemşirelere teşekkür etmekten daha fazla muhabbetim olmamıştır.
Ablanız nasıl muhabbet kurmuş bukadar ilerlemiş sormadınız mı?
Siz nasıl tanıştınız,ablanız istemiyor ama enişte pek razı.
Her ilişkinizi aile içinde mi yaşarsınız tam tanımadan
Ablamla ayak üstü muhabbet ederlerken tanıştım.ailem herşeyime karışır kimle konuşurum konuşmam onlar dahil herşeye

Ayrılcam zaten evlilik öncesi değildir.geçipte evet bişeyler oldu diyecek halleri yok
Gidip ablana sorsana direk, ablana ne guzel seyler yakistirdin zaten. Yuzunede soyle, insan ablası oyle birsey yapsa bile yakistirmaz ama sen maşallah ne güzel yakıştırmissin hemen. Gerçekten boyle birsey var diyelim oyle bile olsa siz normal değilsiniz, bir psikologa gozukun

Gidip ablana sorsana direk, ablana ne guzel seyler yakistirdin zaten. Yuzunede soyle, insan ablası oyle birsey yapsa bile yakistirmaz ama sen maşallah ne güzel yakıştırmissin hemen. Gerçekten boyle birsey var diyelim oyle bile olsa siz normal değilsiniz, bir psikologa gozukun

Back
X