• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ki bilemedim

Böyle bişeyin olması normal ben anormal😄
Boyle birsey icin kanitin yok ki, dusunce tarzin kotu boyle birsey olsa bile insanın aklına gelmez, yakıştırmaz . Sen ikisinede güvenmiyorsun ve diyorsun ki seni seviyorum diyor. Sen ilişkiyi bitirdikten sonra biter, sen ayrilmakta istemiyorsun, ne olucak boyle diyor diye evliliğe mi gidicen.

Boyle birsey icin kanitin yok ki, dusunce tarzin kotu boyle birsey olsa bile insanın aklına gelmez, yakıştırmaz . Sen ikisinede güvenmiyorsun ve diyorsun ki seni seviyorum diyor. Sen ilişkiyi bitirdikten sonra biter, sen ayrilmakta istemiyorsun, ne olucak boyle diyor diye evliliğe mi gidicen.
Ayrılcam olmazki bu bilinmezlikle

Selam arkadaşlar. Erkek arkadaşımla hastanede tanıştık o orada çalışyo bigün ablamla gidince selamlaştılar ayak üstü falan sonra biz bi şekilde o ortamda muhabbet ettik ama ablamla onun arasında muhabbet daha önceden var gibime geliyo aralarında bişey yok diyo ama acaba benden önce ablama konuşup evli olduğunu bi gelecekleri olmayacağını bilince onla arasındaki muhabbeti kesip bana mı yanaştı acaba ablama karşı hisleri var mıdır ablama benzeye ünlüleri gösteriyo onun gibi giyinen kişileri beğendiğini sanki ablamı bana anlatıyo konuşurken beni onun yerine koyupta konuşyo bi aşk acısı var sanki kendisine dedim öyle bişey olamaz seni seviyorm ablan ablam benimde diyo. acaba bişy mi yaşadılar gizli ama yakıştıramıyorum ablam evli buda evlilerle işim olmaz benim diyo sizce ne olabilir ayrıliyim mi ablama bişy besliyosa nasıl olurki?
Güvenmediğiniz biriyle birliktelik sadece zaman kaybı olacaktır. Ancak erkekten ziyade ablanıza güvenmiyorsanız aranızdaki bağı sorgulayın derim

Ayrildiysaniz Tek basina iliskiyu Nasil devam ettirebiliyor.gercekten bazen burada cevap verirken konu sahipleri bizleri aptal yerine koyuyor.
Öyle bişey olamaz zaten ben seviyorum seni diyo O şekilde devam ediyo ama
Ayrildiysaniz Tek basina iliskiyu Nasil devam ettirebiliyor.gercekten bazen burada cevap verirken konu sahipleri bizleri aptal yerine koyuyor.
her seferinde ben seni seviyorum bırakmam diyo bi şekilde ikna ediyo devam ediyo diyalog

Öyle bişey olamaz zaten ben seviyorum seni diyo O şekilde devam ediyo ama
İki ay sıksan dişini aslında hiç sürdürmediğini anlayacaksın kolunda başka birini gördüğünde. Nasıl yetiştiriliyorsunuz anlamıyorum, fikirlerinizin isteklerinizin hiç önemi yok? O seviyor istiyor diye, kafanızda bitirdiğiniz bir ilişkiye nasıl devam ediyorsunuz?

İki ay sıksan dişini aslında hiç sürdürmediğini anlayacaksın kolunda başka birini gördüğünde. Nasıl yetiştiriliyorsunuz anlamıyorum, fikirlerinizin isteklerinizin hiç önemi yok? O seviyor istiyor diye, kafanızda bitirdiğiniz bir ilişkiye nasıl devam

Babanıza sormadınız mi nasıl tanışmışlar?neden konuşma

nızı hani kendince onun nası birini anlamak için diyo kavga ediyim anlaşılır nasıl biri diye ama gizli bişeyler seziyorum
Babanıza sormadınız mi nasıl tanışmışlar?neden konuşmanızı istemiyor?
Bi insanı kavga edince anlarsın hesabı warya nasıl bi psikolojide olduğunu yani öfke agresiflik v.s kendince beni koruma amaçlı ama ben pek inanmadım

Back
X