Bebeğimin yaklaşık 2 aydır süren uyku probleminin kaynağını çözüm sanırım. Beni istiyor... Çünkü her uyandığında emzirmiyorum, kucağıma alır almaz kendiliğinden uyuyor, olmazsa bir süre ayağımda sallıyorum uyuyor. Önceden odamızdaki kendi beşiğinde uyuyordu 1,5-2 saatte bir uyanmaya başlamıştı. Geçen hafta artık odasını da ayırınca 1 saatten uzun uyumaz oldu. Napıcamı şaşırdım. Alıyorum uyutuyorum 1 saat sonra tekrar aynı şey. Delirmek üzereyim. Dün sabaha karşı yanıma aldım 3 saat uyudu....
Şimdi ben napsam ki? Haftaya işe başlıcam. 1 saatlik uykularla ne çalışabilirim ne araba kullanabilirim (arabayla gidiyorum işe) Yatağına alıştırmak istiyorum ama olmazsa istemesem de yanımda yatırıcam. Bunu tecrübe etmiş olanlar var mı? Yataklarına nasıl alıştırdınız? Ya da bebeklerini yanlarında yatıranlar? Bir sorun oldu mu?
Yanımda yatırsam da sabah biz işe gidince yatakta yalnız mı kalacak? Yoksa sabah yatağına mı koysam bakıcısı geldiğinde. Çok kararsızım.
Şimdi ben napsam ki? Haftaya işe başlıcam. 1 saatlik uykularla ne çalışabilirim ne araba kullanabilirim (arabayla gidiyorum işe) Yatağına alıştırmak istiyorum ama olmazsa istemesem de yanımda yatırıcam. Bunu tecrübe etmiş olanlar var mı? Yataklarına nasıl alıştırdınız? Ya da bebeklerini yanlarında yatıranlar? Bir sorun oldu mu?
Yanımda yatırsam da sabah biz işe gidince yatakta yalnız mı kalacak? Yoksa sabah yatağına mı koysam bakıcısı geldiğinde. Çok kararsızım.