- 21 Nisan 2011
- 1.489
- 1.176
- 333
- Konu Sahibi flower_rose
-
Ah keske yetse 2 doz sinovac asili babami koahi oldugu icin kaybettim karantinasi cok iyi gecmisti yani biz oyle sandik sinsi sinsi ilerleyip zatureye cevirdi. Tedbir amacli hastaneye yatiralim dediler bir daha cikamadi canimin ici. Bunu sizi korkutmak icin soylemiyorum yanlis anlamayin ama ciddi koronanin yenebilecegi bi kronik rahatsizligi varsa ne yapip edin goturun annemin astimi vardi sukur bisey olmadi 5 gun tedbir amacli hastaneye yatirdilar yasi da var diye sukur sorunsuz atlattiiki doz oldum yeter diyor
başınız sağolsun çok üzüldümAh keske yetse 2 doz sinovac asili babami koahi oldugu icin kaybettim karantinasi cok iyi gecmisti yani biz oyle sandik sinsi sinsi ilerleyip zatureye cevirdi. Tedbir amacli hastaneye yatiralim dediler bir daha cikamadi canimin ici. Bunu sizi korkutmak icin soylemiyorum yanlis anlamayin ama ciddi koronanin yenebilecegi bi kronik rahatsizligi varsa ne yapip edin goturun annemin astimi vardi sukur bisey olmadi 5 gun tedbir amacli hastaneye yatirdilar yasi da var diye sukur sorunsuz atlatti
Allah razi olsun. Ben de oldum evet biraz kotu yapiyor bunyeden bunyeye cok degisiyor yengem serum almasina ragmen 2 3 gun de anca toparladi ben ve esim asinin ertesi gun hasta olduk ama esim calisti yani bende cocuga baktim ayakta halsiz falan gezdik anneme nerdeyse bisey olmadi sayilir 70 e yakin yasibaşınız sağolsun çok üzüldüm. Rabbim sabırlar versin. arkadaşlarından olanlar oldu biontech. biri hastanede serum aldı çok zor geçti. korkuyor.
Rica ederimteşekkür ederim. ara ara uzaktan koridorda oturup konuşuyorum. ama işte ne bileyim. vicdan yaptım hepten yalnız kaldı kadıncağız. yani yan etki bir şey olur tansiyonu var ısrar edemem. ablamla da konuştuk karışma dedi. hayırlısı.
Kimseyi yanlış yönlendirme niyetinde değilim vicdanen anlatma gereği duydum. Biontech aşısı da diğer aşılar gibi "biontech mide kanaması yapmaz" gibi iddialı bir cümleyi kaldıramayacak kadar yeni bir aşı ayrıcabiontech mide kanaması yapmaz lütfen yanlış yönlendirmeyin insanları.bu hafta 2 ayrı programda profesörleri dinledim.2 doz sinovac asla korumaz yakalanırsanız da ağır geçirebilirsiniz dediler.mutlaka 3. doz biontech yaptırılmalıymış.hamilelere de şiddetle tavsiye ettiler.çok hamile kaybı olmuş son zamanlarda
hiçbir aşı mide kanaması yapmaz sordum doktor tanıdığıma şimdi.yan etkileri elbette varRica ederimanneniz iki doz aşı olmuş zaten normalde hiç aşı olmayanlarda bile sosyal mesafeyi koruyunca sorun olmuyor. İki metre uzaklıkta odayı havalandırarakta oturabilir siniz. Kalın sağlıcakla
Kimseyi yanlış yönlendirme niyetinde değilim vicdanen anlatma gereği duydum. Biontech aşısı da diğer aşılar gibi "biontech mide kanaması yapmaz" gibi iddialı bir cümleyi kaldıramayacak kadar yeni bir aşı ayrıca
asıl aspirin mide kanaması yapabilir ama tek suçlu biontech her zamanki gibişu aşı hakkında yorum yapmayani dövüyorlar galibabiontech in günahını ala ala günahı kalmadı aşının.
tmm siz olmayın biontech.doktorlarda yanılıyorlar 3. doza hiçç ihitiyaç yokk.ölenler de spor olsun diye ölüyorlar geri dönecekler pandemi bitiminde.başka ne yazayım bilemedimmAspirin yüz yıllık ilaç. Ne yapıp ne yapmayacağı biliniyor mide kanaması riski olanlara verilmiyor o yüzden.
Şimdi herkes aspirin içsin denebilir mi?
çok teşekkür ederim. söyleyim yeniden kabul eder belki.Allah razi olsun. Ben de oldum evet biraz kotu yapiyor bunyeden bunyeye cok degisiyor yengem serum almasina ragmen 2 3 gun de anca toparladi ben ve esim asinin ertesi gun hasta olduk ama esim calisti yani bende cocuga baktim ayakta halsiz falan gezdik anneme nerdeyse bisey olmadi sayilir 70 e yakin yasi
Ben sadece yan etkiler konusunda kesin konuşmak için çok erken demek istiyorum.tmm siz olmayın biontech.doktorlarda yanılıyorlar 3. doza hiçç ihitiyaç yokk.ölenler de spor olsun diye ölüyorlar geri dönecekler pandemi bitiminde.başka ne yazayım bilemedimm
haklısınızBen sadece yan etkiler konusunda kesin konuşmak için çok erken demek istiyorum.
Aşı olun yada olmayın diyemem asla.
Ne haddime. Herkesin kendi tercihi.
Yaslami alakalı bilmiyorum ama b n tek doz sinovac la koronaya yakalandım.cok hafif atlattım Allah'a bin şükürbiontech mutlaka olmalı 2 doz sinovac ın koruyuculuğu çok düşük.2 doz biontech olsaydı sorun olmazdı ama.
Bence mutlaka 3.biontech aşısını yaptırın, yeni varyantlara karşı koruyuculuğu yok sinovacın, ikna edersinizMerhaba arkadaşlar. Bu pandemide benim gibi annesi ya da yaşlı biriyle yaşayan var mı? Öğretmenim eve geliyorum duş alıp odama çekiliyorum. 2 sınıfımız karantinada. 2 arkadaş karantinada. Annem çift doz aşılı sinovac başka olmak istemiyor. Zorlayamadım bir sıkıntı olursa diye. Ama ben odama çekilince de çok bunalıyorum gel biraz diyor. Misafir odasına oda oldukça geniş. Babamı kaybettik 10 yıl oluyor. Her türlü kendimi suçlu hissediyorum. Yalnız kalıyor diye üzülüyorum bir yandan, yanına gitsem bir şey taşırsam diye diken üstündeyim. Çok gerginim.
Insallah kabul eder asinin yan etkisi biraz ne cikarsa kara yigidin bahtina durumyçok teşekkür ederim. söyleyim yeniden kabul eder belki.
Ya ya kesin öyledir .Yeni varyantları aşı olmam çoğaltiyor hanımefendı. Araştırmacı doktorlar drüst doktorlara yayin yasağı olduğundan bihabersiniz. Hergü ayni yalaka doktorları dinleye dinleye memleket doktor kesildi herkesin başına. Yemişsiniz kafayı biontekle!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?