Ne yapsam kötü hissediyorum😔

iki doz oldum yeter diyor
Ah keske yetse 2 doz sinovac asili babami koahi oldugu icin kaybettim karantinasi cok iyi gecmisti yani biz oyle sandik sinsi sinsi ilerleyip zatureye cevirdi. Tedbir amacli hastaneye yatiralim dediler bir daha cikamadi canimin ici. Bunu sizi korkutmak icin soylemiyorum yanlis anlamayin ama ciddi koronanin yenebilecegi bi kronik rahatsizligi varsa ne yapip edin goturun annemin astimi vardi sukur bisey olmadi 5 gun tedbir amacli hastaneye yatirdilar yasi da var diye sukur sorunsuz atlatti

başınız sağolsun çok üzüldüm. Rabbim sabırlar versin. arkadaşlarından olanlar oldu biontech. biri hastanede serum aldı çok zor geçti. korkuyor.

başınız sağolsun çok üzüldüm. Rabbim sabırlar versin. arkadaşlarından olanlar oldu biontech. biri hastanede serum aldı çok zor geçti. korkuyor.
Allah razi olsun. Ben de oldum evet biraz kotu yapiyor bunyeden bunyeye cok degisiyor yengem serum almasina ragmen 2 3 gun de anca toparladi ben ve esim asinin ertesi gun hasta olduk ama esim calisti yani bende cocuga baktim ayakta halsiz falan gezdik anneme nerdeyse bisey olmadi sayilir 70 e yakin yasi

Rica ederim anneniz iki doz aşı olmuş zaten normalde hiç aşı olmayanlarda bile sosyal mesafeyi koruyunca sorun olmuyor. İki metre uzaklıkta odayı havalandırarakta oturabilir siniz. Kalın sağlıcakla
Kimseyi yanlış yönlendirme niyetinde değilim vicdanen anlatma gereği duydum. Biontech aşısı da diğer aşılar gibi "biontech mide kanaması yapmaz" gibi iddialı bir cümleyi kaldıramayacak kadar yeni bir aşı ayrıca

hiçbir aşı mide kanaması yapmaz sordum doktor tanıdığıma şimdi.yan etkileri elbette var

Aşının mide kanaması yapıp yapmadığını bilemeyiz. Şu aşamada doktorlar da bilemez. Belki denk gelmiştir belki tetiklemiştir belki de sebep olmuştur. Kesin yapmaz demek için bir kaç sene geçmesi gerek.

Aspirin yüz yıllık ilaç. Ne yapıp ne yapmayacağı biliniyor mide kanaması riski olanlara verilmiyor o yüzden.
Şimdi herkes aspirin içsin denebilir mi?

Aspirin yüz yıllık ilaç. Ne yapıp ne yapmayacağı biliniyor mide kanaması riski olanlara verilmiyor o yüzden.
Şimdi herkes aspirin içsin denebilir mi?
tmm siz olmayın biontech.doktorlarda yanılıyorlar 3. doza hiçç ihitiyaç yokk.ölenler de spor olsun diye ölüyorlar geri dönecekler pandemi bitiminde.başka ne yazayım bilemedimm

çok teşekkür ederim. söyleyim yeniden kabul eder belki.

tmm siz olmayın biontech.doktorlarda yanılıyorlar 3. doza hiçç ihitiyaç yokk.ölenler de spor olsun diye ölüyorlar geri dönecekler pandemi bitiminde.başka ne yazayım bilemedimm
Ben sadece yan etkiler konusunda kesin konuşmak için çok erken demek istiyorum.
Aşı olun yada olmayın diyemem asla.
Ne haddime. Herkesin kendi tercihi.

İlk aşılama ile iki doz sinovac olanların mutlaka hatırlatma dozu olması gerektiği antikor seviyesinin artık düşeceğini söylüyor bilim insanları, 3. Dozunu da sinovac olarak yaptırabilir, bir de aşının elbette yan etkisi olabilir ancak ben aşıdaki zayıflatılmış virüse dayanamayacak kişi hastalığa nasıl dayanacak diye daha çok korkarım açıkçası, tabi bu konuda kimse zorlanamaz ancak ailelerimize bu konuda birkaç söz söyleme hakkımız olmalı diye düşünüyorum,

Bence mutlaka 3.biontech aşısını yaptırın, yeni varyantlara karşı koruyuculuğu yok sinovacın, ikna edersiniz

Yeni varyantları aşı olmam çoğaltiyor hanımefendı. Araştırmacı doktorlar drüst doktorlara yayin yasağı olduğundan bihabersiniz. Hergü ayni yalaka doktorları dinleye dinleye memleket doktor kesildi herkesin başına. Yemişsiniz kafayı biontekle!!!!

Ya ya kesin öyledir .

Cahillik başa bela hele herşeyi ben bilirim kafası daha da fena. Aşıdan başka bir şansın olmadığı bir yolun olmadığı bu dönemde sırf muhalefet olmak için konuşup duruyorlarbaşka haklarını böyle savunmazlar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…