Ne yapsam kötü hissediyorum😔

Annenizin 3. Doz biontech aşısını olması gerekli Sinovac’ın koruyuculuğu düşüyor bildiğiniz üzere kaldı ki biontechlilere de 3. Doz önerildi geçenlerde. Hocam bulunduğunuzun ortamdaki bir pencerenin açık olmasının bariz bir şekilde bulaş riskini azalttığı ortaya kondu maskeniz ile yakın mesafesiz bir şekilde (bir pencereyi açıp) yakınlarında bulunabilirsiniz. Çift maskeyi okulda takmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Cahil olmadığını zannetmek hele en fenası. Kimse kimseye illakk aşi olun veya olmayın deme hakkını kendinde bulamaz. Buluyorsa cahilliği fena boyuta dır evet.. ah şu kötü niyete fesat düşünceye de bir aşı çikarsalar Insanoğlu çok rahatlayacak

Aşı tartışmasına dönen bir başlık daha...Önerilecek dozların sonu görünmüyor gibi, 4. doz sağlıkçılara yapılmaya başlanmış, geleceği merakla bekliyorum

hiçbir aşı mide kanaması yapmaz sordum doktor tanıdığıma şimdi.yan etkileri elbette var

tmm siz olmayın biontech.doktorlarda yanılıyorlar 3. doza hiçç ihitiyaç yokk.ölenler de spor olsun diye ölüyorlar geri dönecekler pandemi bitiminde.başka ne yazayım bilemedimm
Bence hiçbir şey demeyin artık hiçbir ön görüyü, öneriyi kaldıramıyorsunuz çünkü. Ben sizin gibi mutlaka olunmalı gibi iddialı bir kurmadım, asla olmayın gibi birşey demedim. Duyduklarımı, gördüklerimi anlatıyorum. Görüştüğünüz doktorlar henüz çok yeni olan bir aşı için kesin bir dille yorum yapamaz. Keza siz de öyle.

Doktor değil profesör ve bölüm başkanı bir üniversite hastanesinde mikroboyoloji uzmanı . O ve arkadaşları söylüyorlar inanıyorum. SiZe inanacak değilim ya. Saygılarrr

Doktor değil profesör ve bölüm başkanı bir üniversite hastanesinde mikroboyoloji uzmanı . O ve arkadaşları söylüyorlar inanıyorum. SiZe inanacak değilim ya. Saygılarrr
Söz konusu bir insanın sağlığı hanımefendi ve bu kişi aşı karşıtı birisi değil iki doz aşısını olmuş üçüncü doz için sadece tedbirli olan biri. Yaş itibariyle de tedbirli davranmakta haklı. Aşı savunuculuğu yapmanızı gerektirecek durum yok yani ortada. Birine hiçbir şey olmaz diğeri mide kanaması geçirir öbürü belki başka birşey. Herkesin bünyesi, metabolizması, hastalık geçmişi çok farklı bunu o iletişim kurduğunuz profesörler de biliyordur bence, bir dahakine söyleyin bundan da bahsetsinler.

yorummm yok sizeeee.iyi gecelerrrrrrr

Aşı tartışmasına dönen bir başlık daha...Önerilecek dozların sonu görünmüyor gibi, 4. doz sağlıkçılara yapılmaya başlanmış, geleceği merakla bekliyorum
Sasirdik mi yeterki covid konusu olsun aşıların askerleri savunmada sizene ya sizene.. konu sahibi sormus mu 3. Yu 4. Yu 8. Yi olsun mu diye? Sormamis.

Uzaktan goruswbilirsiniz bence konu sahibi.. yani gunde kim bilir kac tasiyici aşılı kisiyle temas ediyoruz.. asili olmak hasta olmayi ve bulastirmayi engellemiyor. Onlarda belki farkinda degil covid tasidiklarini yaydiklarini.. uzak
Mesafeden gorusebilirsiniz bence, ben olsam
Oyle yapardim

2 doz sinovac yeterli değil ya 3. Doz biontech ya da riskli görüyorsanız 3. Doz sinovac yaptırın . 100 katına çıkıyor koruyuculuk bir anda. Aşı karşıtlarına uyup 3 doz aşıyı yaptırmayıp allah korusun anneyi kaybederseniz burada aşı da neymiş diyenlerin ruhu duymaz tek üzülen siz olursunuz.okuldan eve getirme ihtimaliniz yüksek çünkü virüsü. Benle yaşlı annem de yaşıyor 3 doz yaptırdık gayet iyi durumu. Okullarda vakalar artacak bildiğiniz gibi. Değer mi riski büyütmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…