4 senelik evliyim arkadaşlar dört senenin öncesinde 8 yıllık tanışma dönemimiz var ama boşa geçmiş o yıllar tanıyamamışım eşimi saklamış kendini.şiddet görmüyorum ama sözlü şiddet ,psikolojik baskı ,ailesiyle yakın oturmamız,benim bebek sahibi olamayışım herşey katmerli bi şekilde yordu beni bugüne kadar ayrılmayı düşündüğüm zamanlar oldu ama hiç bu kadar ciddi düşünmemiştim.etraftan gören duyan anlam veremez belki yada başka bi insan bu evliliği rahat yürütür ama ben bittim.
nedenleri
eşimin aşırı şişkin bi egosu var sürekli kendini över ben önemliyim,ben şöyleyim ben böyleyim der (özellikle benim ailein yanında)
öfke kontrolü yok sinirlendimi ağzına geleni sayar ister ağla ister üzül söyler
kendi her haltı söyler ama kazara ben bişey söylesem küser korkak oldum resmen
mesela trafikte ceza yedi sen kemerimi takmam için beni uyarmadın diye bana sataşır küser tartışır
ailesi özellikle annesinin fikirleri önemlidir,eşimin doğum günün v.s planlar ben uyarım .planını eşime söyler bana deil.eşimde ona uyar.
iyiken çok iyi kötüyken çok kötüdür
bazı arkadaşlarımla görüşmemi eve çağırmamı istemez.iyi yönleri ise evin sorumluluğnu iyi bilir bişey eksik etmez,isteklerime önem verir,hastalandığımda duyarlı davranır.
bu nedenler basit gibi görünüyor ama ben yoruldum arkadaşlar lütfen objektif olarak değerlendirin ve fikirler verin ben artık ortada duruyorum ya kalcam ya gitcem ikiside bi adım benim için.bu sorunlar yüzünden
tüp bebek tedavimi hep erteliyorum bu arada cinsel olarak da iyi durumda değiliz bu başından beri böyleydi sanırım kendine güvensizliği var.
bugünde doğum gününde ne yapalım dedim annem yemeğe çıkalım dior dedi ben de hani bişey yapmak istemiyodun yaşlandım diyordun dedim ben önemli bi insanım ama falan diye zırvalamaya başladı yine. bende herkes ne kadar önemliyse sende o kadar önemlisin dedim sen gelme zaten dedi bana önemsemiyosun beni beni benden çok düşünen insanlar var sana gerek yok dedi bende sana pasta yapacaktım dedim senin yaptığın pasta kötü olur dedi(herşeyi iyi yaptığımı gayet iyi bilir)durum bu çocukca tartışmalar küsmeler beni yordum zaten çocuk konusu yüzünden psikolojim kötü bi de bunlarla uğraşıyorum